Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z Zico By Destiny Knight

kacperkznw
03-01-2009, 15:14
Ja:
Witam

Zico:
Czesc

Ja:
Mam pewnie pytanie czy mógł bym przeprowadzic z tobą wywiad?

Zico:
pewnie:)

Ja:
ok wiec mozemy zaczac??

Zico:
Jedziemy

Ja:
a wiec takie pytanie dlaczego zaczołes grac na Podkarpackim ots-ie a nie akurat na innym?

Zico:
O grze dowiedzialem sie od kumpla ,ktory kiedys gral postacia o nicku Tolung ,to od niego sie zaczelo ...:)

Ja:
aha

Zico:
Zaczalem grac gdyz spodobala mi sie ta gra ,a raczej że tak żartobliwie powiem "mania" na jej punkcie...

Ja:
a jezeli chodzi o samego ots-a czy podoba ci sie?

Zico:
Jest wporzadku ,chociaz moglby juz posiadac nowsza wersje Tibii ktora juz kiedys byla opisywana,bez watpienia polepszylo by to grywalnosc

Ja:
wiec jestes za wprowadzeniem Ots-a w tzw "Nową Ere Tibi" czyli nowego Klijenta?

Zico:
tak napewno by byl milszy dla oka nie tylko w expie ale i pvp

Ja:
a jeżeli chodzi o Graczy?,czy masz sojuszników?

Zico:
Jesli chodzi o przyjaciol to sporo,gram juz tutaj 3 lata z przerwami i gralem na wielu postaciach,nigdy zadnej nie sprzedalem ani nie kupilem

Zico:
Na dawnym ots wszystkie item jakie mialem rozdalem kumplom ,bylem tez zalozycielem najwiekszej gildii na serwerze "Liga Cieni"

Zico:
to zobowiazywalo do dawania w pewnym sensie przykladu jak i wspolnym huntom ,kiedys to byly czasy...

Ja:
a zadam teraz takie pospolite pytanie zadawane przez graczy,czu używasz tzw "Botów"?

Zico:
Nigdy nie uzywalem bota,i w calej mojej karierze nikt nie mogl mnie o to posadzic,nawet nie dostalem bana

ja:
a jezeli chodzi o małe lvl,czy jezeli osoba prosząca cie o itemki lub cos innego i wiesz że naprawde nie ma czy uzyczasz jej jakiegos zapasu?

Zico:
Traktuje pospolicie zwanych newpie z szacunkiem,zawsze moge pomoc w questach,oni tez sa graczami i nie patrzy sie tutaj na level ...oni tez cos osiagna i pokaza pazur,szkoda tylko ze tak wiele osob odchodzi...

Ja:
krążą też plotki że jestes jednym z bardziej bogatych osób na Otsie czy to prawda?

Zico:
mozliwe ze kiedys bylem,ale jak odchodzilem to caly majatek oddalem kumplom,kiedys najlepszym byl Peto,obecnie Maseku ktoremu przekazalem klapki,pande saphire i swoja postac na blisko 900 levelu z pacc

Ja:
aha widac ze był ci bliską osobą w tej grze?

Zico:
swietny kumpel ,zawsze moglem na niego polegac w roznych sytuacjach nie tylko w grze ,zupelnie jak na Miasku mimo ze nie znamy sie w Rl.Starsi gracze typu pianka ,assasin,drako,skocio dobrze go zapamietali.

Ja:aha a jeżeli chodzi o domek,czy posiadasz??

Zico:
Obecnie posiadam Ville,na wyspie Villa,fajnie ze jest tam trainer jak jestem zajety czyms na notku to moge poskilowac w spokoju

ja:
a jezeli chodzi własnie o Ville,dzielisz ją z jakąs osobą?

Zico:
z najlepszym kumplem w grze ,Azeff

Ja:
jest to jakis kole z tzw"RL" czy znasz go tylko z Gry?

Zico:
znam go tylko z gry ,poznalem jak gralem na postaci Grass i wszedłem z nim do jego gildii

Ja:
a co sądzisz o GM-ach?

Zico:
dobrze wykonuja swoja prace,nie sa w stanie zapanowac nad calym ots,tylko dziwne jest jak jest jakis konkurs na odnalezienie item to drako zawsze pierwszy je znajduje ...cos tu nie tak

ja:
jezeli chodzi o Drako czy znasz go jezeli tak to co o im sądzisz?

Zico:
znam go sporo czasu,byl kiedys jednym z najlepszych graczy na servie,do dzis jest niedoscigniony z mlvl szacunek dla niego...

Ja:
aha a jeżeli chodzi o samego Mortiisa?

Zico:
Robi to co lubi,ta pixeoloza jest dla niego w duzym stopniu praca,dlatego zawsze ma czas zeby sie pokazac i pogadac,tyle tych przelewow...:D

Ja:
jezeli chodzi o Potwory tzw "Monstery" czy sa odpowiednie dla twoich oczekiwan?

Zico:
odpowiednie dla kazdego levelu,chociaz mogloby sie przydac expowisko dla wiekszych leveli od 1000,bez blokera,bo jego zatrudnienie niekiedy wymaga sporo czasu i nerwow no chyba ze jest zalezne od pieniedzy...wtedy jest lajt

Ja:
aha a tzw "Itemki" czy dodał bys jakies zmiany?

Zico:
slyszalem o samochodzie w Tibii ,to taki bajer jak dzik ,ale fajnie by bylo wozic sie jakims mustangiem ,podjechalym bym do pianki i powiedzial wsiadaj malenka jedziemy do mnie ...yy na przejazdzke:D

Ja:
czy myslałes może o zrobienu krótkiego pokazu slajdów na swój temat a raczej swojej postaci?

Zico:
Musialbym naprawic stary pc na ktorym kiedys gralem,bo tam mam slajdy od 1 levela,i sporo z huntow,rowniez z pozegnania scorpiona i cala depo w kolorach gildii

Ja:
gdyby GM dal by ci propozycje toutora czy zgodził bys sie czy raczej bys odmowil?

Zico:
kiedys byl taki wątek,nie chce byc tutorem,ciezko polaczyc real zycie z Tibia,musialbym zerwac z dziewczyna,nie pracowac w weekendy,pogorszylo by to oceny i zaniedbalbym obowiazki,i nie moglbym tak czesto jezdzic moim 150 konnym scigaczem:D

Ja:
O wita że jestes pracowity i sumienny,gratuluje scigacza

Ja:
I takie ostatnie pytanie,do kiedy masz zamiar grac na APO?

Zico:
mysle ze zaczne expic troche...u mnie troche to duzo za 2 tygodnie gdzies

Zico:
Lecz z apo bylem zawsze zwiazy w jakichs sposob i na razie tak zostanie

Ja:
No i to chyba tyle dziekuje że poswieciłęs mi swój czas

Zico:
Nie ma sprawy

Wywiad by Kacperkznw(Destiny Knight)

Miasekk
12-02-2009, 11:56
Świetny wywiad i z SUPER osobą ;D sam chciałem kiedyś przeprowadzić wywiad z zico :D 10/10 :)
Dla mnie zico to baaaardzo dobry kumpel, wręcz idealny hehe ;>

Traus knight
12-02-2009, 14:50
spoko misie bardzo podobał ten wywiad :)

Bondi
12-02-2009, 17:05
Szczerze? Trochę drętwy :| Jest kilka błędów :P

Klijenta

zaczołes
Mogłeś dać kolorki Xd I trochę denerwujące jest to co chwilkę 'aha' Xd
A osoba z którą wywiad przeprowadziłeś dobra :)
Ogólnie 6\10