View Full Version : Czy mozna si? odwo?a? o zmienienie bana czy cos??
Sir Mrowa
03-01-2009, 19:31
Mam takie pytanie czy mozna odwolac sie do GM czy do kogos tam nizej aby zmienil bana albo zmniejszyl?? A jak tak to do kogo mam sie zwracac?? Jestem tutaj nowy wiec prosze o pomoc i o nicki tych GM czy tutorów czy kogos tam jeszcze??
Jeżeli dostałeś bana słusznie - Nie. A dlaczego? Tutaj panuje jak na razie napięta atmosfera, taka naciągana, jak bieg na pociąg bo się spóźnisz, tutaj robią APO 8.xx... Jeżeli już naprawdę chcesz pogadać GM'em, napisz na e-mail, bosch@o2.pl, przedstaw ową sytuację, oraz uwierzytelnij Swoją niewinność. Ale jeżeli jesteś świadom, i przyznajesz się do błędu, iż np. używałeś bota, nic się nie zrobi. Ale tak z doświadczenia i z dobrego orientowania się tutaj na APO lepiej przeczekać, i mieć z głowy ;s.
Is'KiSii.
03-01-2009, 19:37
Witam masz tu linka -->http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=14
Prawdopodobnie nie skróci ci nikt bana ale dokladnie opisz tam za co dostałeś bana i od kogo ;p życzę szczęścia :)
Mc Maciek
03-01-2009, 19:37
Musisz próbować kontaktować się z GM'em, od którego dostałeś bana. Masz dwie możliwości: albo poprzez RRV w grze (Ctrl+R) albo poprzez PW na Forum (nicki GM'ów są tutaj takie same jak w grze).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.