View Full Version : Apo na prawde spad?o na psy.
Cielak znów zbanowany ^^
03-01-2009, 20:13
Cześć. Wpadłem dziś na OTS'a na jakieś 30 minut po to, by zobaczyć te bajki z debugowaniem oraz zachowanie graczy. Zachowywałem się jak idiota. Wyzywałem, napinałem.. ludzie zareagowali.. niezwykle.. a raczej niespotykanie jak do tej pory dla mnie. Zaczęli mnie obrażać, chodź ja obraziłem jedną osobę, nazywają noobem, bo był. Z pierwszym poziomem zaczęli nazywać mnie noliferem.. no bo jak to wbić można ten pierwszy poziom, nie ? ^^. Z tych 'lepszych' z forum, aktywny był Tett, Ktoś i Citko7. Oni reagowali normalnie, bo mam nadzieję - wiedzieli, że to żarty. Nie wiedziałem, że kultura graczy spadła na tak niski poziom. Wszyscy klną ile wlezie.. pisałem dla jaj, że mam wtyki u administracji itp. Wtedy poszło o lizodupa.. ale postanowiłem na poważnie.. czyli trzymałem swoje pięć groszy. Tak więc oceniłem serwer i nie dziwię się, że średnia graczy wynosi 350 osób. Kiedyś, jak jeszcze osoby wychowane były na serwerze (początki) czy później (okres przejściowy) dało się grać.. teraz nawet nooba nie zachęci do grania. Chciałem spróbować na nowo swych sił.. lecz się nie udało przez właśnie takich graczy. Dziękuję i pozdrawiam,
Cielak.
@down
Niby tak. Lecz tutaj wyrażam swoją opinię, bo mogę. W końcu od tego ten dział
@exevo
Nie będę się wypierał - nie ma czego. Chodzi tutaj, że na serwie nie bedzie gralo coraz wiecej, tylko coraz mniej.
Lechista92
03-01-2009, 20:16
Szczerze? To nic nie udowodniłeś swoim postem, ponieważ każdy to chyba wie :rolleyes: Wystarczy zalogować sie na chwile do bądź, przeczytać kilka tematów o ludziach na APO i będziesz wiedział kto tu gra... Pozdrawiam.
Co prawda to prawda. Jeszcze doliczyc lagi i wesoła rodzinka.
No ale trzeba również dodać, że GM'a na ctrl+r też jest złapać to cud...
Karambol
03-01-2009, 20:25
Widziałem to i mnie bardziej odstraszyła ta wasza kłótnia :|
Exevo knight
03-01-2009, 20:26
Po 1. Taki lub podobny temat już był nie dawno o nazwie "APO spada na PSY".
Po 2. Ciesz się, że wtedy gdy wyzywałeś (nawet jak to było dla żartów) i gadałeś, że niby znasz administrację nie było żadnego GM-a. Moim zdaniem dobrze zachowali się ci co cię obrażali bo jakim prawem ty możesz kogoś obrażać?! Powinieneś dostać delete konta! Jeśli APO już spada na "psy" to właśnie przez takich noobów jak ty którzy robią ta dla żartów. Pewnie teraz zaczniesz wyzywać... wypierać się ale to już twoja sprawa. Jak ci się coś nie podoba to nie graj. Taki to duży problem?
@down
Ale tak jest i dopóki będą takie nooby jak on będą zakładać takie tematy jak ten to nie ma co czekać na lepsze APO -.-
Po 2. Ciesz się, że wtedy gdy wyzywałeś (nawet jak to było dla żartów) i gadałeś, że niby znasz administrację nie było żadnego GM-a. Moim zdaniem dobrze zachowali się ci co cię obrażali bo jakim prawem ty możesz kogoś obrażać?! Powinieneś dostać delete konta! Jeśli APO już spada na "psy" to właśnie przez takich noobów jak ty którzy robią ta dla żartów. Pewnie teraz zaczniesz wyzywać... wypierać się ale to już twoja sprawa. Jak ci się coś nie podoba to nie graj. Taki to duży problem?
Człowieku uspokój sie... Jeden cielak apo nie rozpiepszy. A ty tak nie koazakuj bo to tez kazdy wie. On nie gra...
@top.
Co prawda to prawda. Jeszcze doliczyc lagi i wesoła rodzinka.
@~Cielak
Powiem Ci tyle, że szybko się obudziłeś. Apo spadło na psy już około 2 lat temu... Teraz się toczy tylko niżej...
@~Exevo
"Normalni" gracze przywołali by go do porządku, nie wyzywając go, a każąc mu się uspokoić kulturalnie...
Zbanowany Khuramek
03-01-2009, 22:05
Masz racje Cielaqa co do Exevo jak ktoś napisał : 1 cielaq apo nie rozpiepszy ;s.
@topic apo spadło na psy juz ok rok temu ;s
Ale teraz jest tylko gorzej np.300 level idzie do szkoły i reklamuje w podstawowce APO
i nagle 30 osob z jego podstawowki zaczyna tu grać.
Ej!! jak sie wychodzi na maina? Nie chce mi sie mowic;/
Ale z Ciebie NOOB hunted od calej mojej podstawowki1!!
Mordimer
03-01-2009, 22:18
Nazwany noobem zostałem przez Cielaka ja;>
Oczywiście nie potrafił on wytłumaczyć, czemu uważa że jestem noobem. Cała sytuacja opierała się na mojej wypowiedzi, w której poprosiłem żeby Cielak i Tett przenieśli się ze swoją rozmową na priv, bo GC nie służy do prowadzenia prywatnych rozmów. Wtedy właśnie zostałem nazwany noobem (było to coś w stylu "nie będzie mi jakiś nuub mówił co mam robić"). W żadnej z moich wypowiedzi nie użyłem niecenzuralnego słowa;>
To nie APO się zmienia, tylko ludzie na nim. Tego nikt i nic nie zmieni. Naszczęście pozostało pare normalnych osób, z którymi da się normalnie porozmawiać.
Oczywiście nie potrafił on wytłumaczyć, czemu uważa że jestem noobem. Cała sytuacja opierała się na mojej wypowiedzi, w której poprosiłem żeby Cielak i Tett przenieśli się ze swoją rozmową na priv, bo GC nie służy do prowadzenia prywatnych rozmów. Wtedy właśnie zostałem nazwany noobem (było to coś w stylu "nie będzie mi jakiś nuub mówił co mam robić"). W żadnej z moich wypowiedzi nie użyłem niecenzuralnego słowa;>
To nie APO się zmienia, tylko ludzie na nim. Tego nikt i nic nie zmieni. Naszczęście pozostało pare normalnych osób, z którymi da się normalnie porozmawiać.
Było dokładnie tak jak opisał to Pan Mordimer. Jestem świadkiem :)
Dodam jeszcze, że niektórzy pisali do Mordimera, że chce udawać mądrego. Przy czym wyzywali go - jest to szczyt bezczelności i chamstwa...
#Topic
Hm... Po gówno zakładasz taki temat, skoro każdy dobrze wie jak jest...
GMowie nic na to nie porawdzą. Opisałeś tutaj swoje przemyślenia na ten temat, ale kogo to obchodzi?
Proszę jakiegoś moderatora o zamknięcie tematu, bo za kilka postów powstanie tu niezła kłótnia.
Może róbcie screeny takich rozmów i wysyłajcie Mortiisowi, może mógłby On coś z tym zrobić.
nie skomentuje tej wypowiedzi - chciałeś być mądrym i cwanym, ale jakoś Ci to nie poszło za bardzo....
@Topic
Niepotrzeba okularów żeby zauważyć co się z tym otsem dzieje ten serwer to kwestia bliskiego upadku i nim się obejrzycie będzie po wielkim "APO", a wtedy w wiadomościach usłyszycie o masowym samobójstwie - ahsudhasuhasudha, pozdroo...
Is'KiSii.
03-01-2009, 23:54
Cały urok naszego "APO" ;s Jestem tu od 3 lat z czego 1 rok nie gram Daleczego ! ? Przez pierwszy rok było to Marzenie każdej osoby szukającej super no noob Ots'a A teraz ? Ktoś zrobi sobie first konto wyjdziesz z rooka i to go ktoś wyzwie to go ktoś zajebie itd. ? A kiedyś ? Ludzie pomagali sobie na wzajem ..... tylko powspominać tamte czasy ; d kiedy Neko jeszcze mniał first ownera ,na rooku ledwo co był 100 lvl Ahh.... :)
WoW serio? cyganisz?
Kur*a ty chyba jesteś opóźniony w rozwoju, APO spadło na psy już dobre pół roku temu a ty teraz temat piszesz? : <
I APO nigdy nie upadnie bo zawsze znajdą się nooby co będą Mortiisowi płacili za pacc'a itp itd.
Shadreet
04-01-2009, 01:36
WoW serio? cyganisz?
Kur*a ty chyba jesteś opóźniony w rozwoju, APO spadło na psy już dobre pół roku temu a ty teraz temat piszesz? : <
I APO nigdy nie upadnie bo zawsze znajdą się nooby co będą Mortiisowi płacili za pacc'a itp itd.
No no już nie chrzań..gadasz tak jakbyś nigdy pacca na APO nie kupił <szydera>
Śmiać się z dzieci wydajających pieniądze na pixele mogę ja, bo nigdy złotówki nie wydałem na żadną grę morpg... Nie przykładam ręki do wyjazdu Mortiisa na wakacje... A ty drogi chłopcze myślisz, że jak nabiłeś 300 postów to jesteś lepszy? Może się jeszcze wyprzesz, że nigdy nie expiłeś, w ogóle nie wiesz co to tibia itd...
Topic@ Apo spadło na psy ponad pół roku temu...teraz rachitycznie wije się w psim łajnie...
Cielak znów zbanowany ^^
04-01-2009, 08:39
Napisałem w pierwszym poście. Chciałem sprawdzić jak ludzie się będą zachowywać, jeżeli tak kogoś nazwę, w tym wypadku Ciebie. Przepraszam, ale nie było to serio, tylko na próbe.. potraktuj jako żarty. Kiedyś było innaczej, bo gracze prosili osobę, która właśnie zachowywała się jak ja, by się uspokoiła, ale z kulturą.
Było dokładnie tak jak opisał to Pan Mordimer. Jestem świadkiem :)
Dodam jeszcze, że niektórzy pisali do Mordimera, że chce udawać mądrego. Przy czym wyzywali go - jest to szczyt bezczelności i chamstwa...
#Topic
Hm... Po gówno zakładasz taki temat, skoro każdy dobrze wie jak jest...
GMowie nic na to nie porawdzą. Opisałeś tutaj swoje przemyślenia na ten temat, ale kogo to obchodzi?
Proszę jakiegoś moderatora o zamknięcie tematu, bo za kilka postów powstanie tu niezła kłótnia.
Psujku.. dlaczego mają zamknąć ten temat? : (. Najpierw poczytaj do czego ten dział służy. Posty można nagrodzić i usunąć.. Modzi i tak tu mało robią. :(
Opinie & Krytyka (1 Przeglądających)
Wszelkie uwagi na temat ots'a.
Może róbcie screeny takich rozmów i wysyłajcie Mortiisowi, może mógłby On coś z tym zrobić.
Właśnie.. gówno może zrobić. Nie ma sensu banować takich graczy. Jak to mnie wyzywali - Wbić pierwszy poziom to potęga.
WoW serio? cyganisz?
Apo updanie.. bo w końcu ta kultura apowiczan będzie taka, że nawet noob zrezygnuje z takiego "burdelu".
No to tyle. Pozdrawiam
@down
Miałem odejsć.. ale na forum zostaje ;).
DannRook
04-01-2009, 08:47
No tak to już jest...
Odchodzą zasłużeni gracze a przychodzą całkiem inni, nie lepsi.
Sam znoobiłeś bo wyzywałeś dla "jaj", może inni też wyzywali dla jaj?
@off
Podobno miałeś już odejść na zawsze?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.