Zaloguj się

View Full Version : C arrow qwest i nie tylko -,-

Pall the Ziom
04-01-2009, 09:12
Witam, Dziś wpadłem na pomysł aby zrobić jakiś quest Dla sorców i druidów Ponieważ Pall od 200 lvl-a Ma quest na c arrow ...
A sorc? A druid ? A knight?
O knightie pomyslimy potem ;]
Ale dla sorców i druidów mozna by bylo zrobic quest np . Na Niekonczocy sie sd...
A dla knighta pomysle jeszcze
pall na 200 ma zarobku po wykonaniu questów
Pall - 4sc + 1,6kcc + 2sc = 2,2kcc..
Knight - 4sc + 2sc
Druid - ---=-----
Sorc - ------=---------

~Paso~
04-01-2009, 09:49
Nie! Dlaczego ? poniewaz postacie od dawna sa dobrze zbalansowane ;s
Palek musi miec c arrow poniewaz taki 600 rp nie bedzie biegal z pb ;s a tymbardziej taki 900 ;s dopuki nie zrobia g bolta ;]

Techniks
04-01-2009, 09:51
Pallek ma ten quest bo :
- Magiczne postacie mogą iść uhać/siochać.
- Knight może iść bloczyć.
A pall co ?
- Gówno. :)
Dlatego ten quest jest dla pallków tylko.

Silkroad
05-01-2009, 15:25
Popieram up'a, masz za mało kasy? Idź blokać/uhać.
Były takie tematy, i nic nie powstanie dla sorców/drutów, co chcesz im dać? Niekończący się sd? Byłoby to pokrzywdzenie dla innych profesji, bo takiego czegoś nie kupisz, tzn. nie leci z niczego. Jestem na nie.

McBBox
05-01-2009, 15:43
Zdecydowanie nie! Pallem nie gram ale SD niekonczacy sie? To by było jak róźdzką ustawiasz bota i siekasz jak chcesz... Myśl dalej i pozdro :]
:(

Daaron
05-01-2009, 16:09
Pomysł dobry, ale nie dopracowany. Powinniście dać od 120 lvla c arrow tak samo jak jest sprite wand, dlaczego My mamy mieć tańsze? Pall w sumie ma najlepiej na 1k lvlu ma g bolt wat 45kcc, sorc/druid ma silver wand, knighta żal nie będe mówił ale nawet EK ma na 200 lvlu mlsa -.-. My z sprite wandem do 1k lvl...

Rahu$
05-01-2009, 16:53
Omg jest dobrze jak jest teraz, nie ma co zmieniać a co do profesji innych to ed/ms zarobi na uhaniu, a knight na blokowaniu. JESTEM NA NIE

hadesq
05-01-2009, 17:43
Niech pomyśle masz sorca albo druta ? Na pewno
a niekończąca się sd po co? Na 150 lvl dal sorc i druta nie potrzebna jest już sd jedynie gdy by ktoś ci blokał ale i tak lepiej walić z czarów.:eek:

.Kapitan Alkohol.
06-01-2009, 15:21
Ja tam nie narzekam, jestem na nie. Fakt ze na 200 lvl postacie magiczne (np ed bo ja takowa grałem ^^) klepia biede, ale na 500+ ed ma pandemke, klapki i moze jakis domek do 10kcc, a ek ledwo pandemke, wh, softy itp.
NIE !
Pozdro :]
@edite
jeszcze jedno - c arrow jest i tak tanie - 1,5kcc bo jest z questa od 200 lvla + leci z UM (na nocke lootniesz z 2-3 c arrow na bank)

Milker Men
06-01-2009, 15:49
Pomysł dobry podoba mi się ale pewnie nic z tego nie będzie ;/

Tracek
06-01-2009, 16:21
Kiepski pomysł bo popatrz - niekończące się runy odpadają, APO jest otsem ale bez przesady. Zresztą mało kto z profesji magicznych wali z run, only spells więc byłby to zbyteczny quest. Jest dobrze jak jest. I tak już dużo kasy na serwie jest więc po co kombinować? ;s

handlarz_narkotykow
06-01-2009, 18:16
Dobrze jest tak jak teraz, ponieważ :
1.sorc/druid wyjdzie na maina i kupi sobie odrazu s wanda za kilka cc. ( które zarobi z questów bez bramki lvl )

2.knight wyjdzie na maina i kupie sca warte nawet 1cc

3.palladyn jak wyjdzie na maina to kase ma na bolty, a maxymalnie powerbolty, które się kończą i musi je kupować regularnie w przeciwieństwie do innych profesji..

Dlatego uważam, że c arrow to jest nagroda dla palladyna za wytrwałość i trud pracy za wbicie 200lvla.

Silkroad.
07-01-2009, 19:32
Nie! Pall jako jedyny nie ma co robić, chodzi mi tu o blokanie czy uhanie :P Więc c arrow jest bardzo dobrym rozwiązaniem dla palladynów :). Jestem na nnie.

Pogromczyni zla
02-03-2009, 21:29
Niestety ja się zgadzam z autorem wątku. W prawdzie pomysł z, np. Niekończącym się SD jest beznadziejny. Po co coś takiego? Jak będziesz miał 400+ lvl to w ogóle nie będziesz używać SD'ków. Ale to jest prawda. Palladyni mają lepiej. Qest na C Arrow powinien być co najmniej od 400 + . To, że Sprite Wand jest od 150 lvl to nic, ale następny qest z wand'em jest dopiero od 1k lvl. W prawdzie knight ma qest od 200 na Mls, ale większość play'erów przeznacza go na Queen Qest. Poza tym ta większość nie chodzi z Mls'em ponieważ przeszkodą jest to, że jest dwuręczny.
Mam nadzieję, że GM'owie pomyślą nad innymi profesjami pod względem broni.
Pzdr. :*

Old Dzolo/Seba :)
02-03-2009, 21:41
W prawdzie knight ma qest od 200 na Mls, ale większość play'erów przeznacza go na Queen Qest.Pzdr. :*

Aaa, czyli knight ma quest na MLS a ms/ed już nie, tak ? :| Nie rozumiem Cie.
Co do tematu to jestem za nie. Dlaczego ? Knight może na 200 lvl spokojnie blokować OTS Kingi na których można nieźle zarobić na małym lvl. Druid ma exure sio, przez co też może zarobić siohając na OTS Kingach. Master Sorcerer również może zarobić UHAJĄC na OTS Kingach -.- Więc temat zbędny, bo i tak nie wejdzie to w życie na APO.

Axeleq
03-03-2009, 19:54
witam, dziś wpadłem na pomysł aby zrobić jakiś quest dla sorców i druidów ponieważ pall od 200 lvl-a ma quest na c arrow ...
A sorc? A druid ? A knight?
O knightie pomyslimy potem ;]
ale dla sorców i druidów mozna by bylo zrobic quest np . Na niekonczocy sie sd...
pall na 200 ma zarobku po wykonaniu questów
pall - 4sc + 1,6kcc + 2sc = 2,2kcc..
Knight - 4sc + 2sc
druid - ---=-----
sorc - ------=---------

hhahahahah no moze frytki do tego xddddddddddddddddddddddd

-=O Lanser O=-
04-03-2009, 16:49
Kto Ci będzie bić z sd na 200lvl pomyśl..............................

MaNIeK211294
04-03-2009, 18:11
dla druta czy sorca to może lepiej jakieś manasy co by odnawiały po 1.5k mp czy 2k? :D taka drobna moja sugestia ;]

Bosski
07-03-2009, 13:01
Jest dobrze tak jak jest. Każda profesja spełnia swoje przeznaczenie...

`FilipeK <3
07-03-2009, 20:47
Jest dobrze tak jak jest. Każda profesja spełnia swoje przeznaczenie...

#/\
nooby :p
Jest balans , od 7.6 sie odwalcie :o

~Pogromczyni
Quest a nie Qest..
Wgl Twoja wypowiedz mnie rozjebala :o

Grajcz
08-03-2009, 11:34
Czemu u Druida i Sorcera nic nie wpisałeś? przecież mają tak samo jak knight.
Jak dla mnie to niekończący się sd odpada bo h lvl i tak nie używaliby go.
A zresztą wtedy knighty by chciały niekończący się uh co też jest złym pomysłem.

Pallek ma ten quest bo :
- Magiczne postacie mogą iść uhać/siochać.
- Knight może iść bloczyć.
A pall co ?
- Gówno. :)
Dlatego ten quest jest dla pallków tylko.
Jakby palek miał w głowie rozum a nie gówno to przy braku kasy mógłby iść uhać...

Pomysł dobry, ale nie dopracowany. Powinniście dać od 120 lvla c arrow tak samo jak jest sprite wand, dlaczego My mamy mieć tańsze? Pall w sumie ma najlepiej na 1k lvlu ma g bolt wat 45kcc, sorc/druid ma silver wand, knighta żal nie będe mówił ale nawet EK ma na 200 lvlu mlsa -.-. My z sprite wandem do 1k lvl...
Ta tylko że 90% knightów nie używa mlsa...więc do 1klvl walimy z sov.
A jeśli ktoś od razu skili na magic mace to musi używać sca-.-

Dobrze jest tak jak teraz, ponieważ :
1.sorc/druid wyjdzie na maina i kupi sobie odrazu s wanda za kilka cc. ( które zarobi z questów bez bramki lvl )

2.knight wyjdzie na maina i kupie sca warte nawet 1cc

3.palladyn jak wyjdzie na maina to kase ma na bolty, a maxymalnie powerbolty, które się kończą i musi je kupować regularnie w przeciwieństwie do innych profesji..

Dlatego uważam, że c arrow to jest nagroda dla palladyna za wytrwałość i trud pracy za wbicie 200lvla.
1.Powodzenia w kupowaniu s wanda za kilka cc...low lvl chcą za niego 20 cc a h lvl wyrzucają go na ziemie.
2.Zakładając że knight nie chce walić sovem za 20cc.
3.Palladyn kupuje bolty a knight uhy...(palladyn leczy się magią...)

Podsumowując - niech zostanie jak jest bo kasy na serwie jest dużo...

Kuba
09-03-2009, 22:12
Moim zdaniem powinna powstać nowa różdźka lepsza od sprite i dostępna od q od 200lvl.

Slashek xD
22-03-2009, 19:11
Ale knight i druid mają quest na broń.
Knight - Ani
Sork/Druid - Sprite Wand quest

a palladin ma c arrow. proste
Pozdrawiam

Rubin
22-03-2009, 21:23
Trochę śmieszna ta propozycja :D bo ja sd używałem do 70+ lvl'a a potem sie nie opłacało :D i to jeszcze od 200 lvl'a chcesz żeby był ten quest to co ty z tym sd zrobisz sprzedasz mniejszemu lvl'lowi który kasy nie ma pfff
Słaby pomysł :D:D:D:D

Dżablona
22-03-2009, 21:34
nie poniewaz
gdy knight/druid mają mało kasy idą bloczyc albo siochac