View Full Version : Moja prezentacja Miast Facc
Gorn Nanib
04-01-2009, 09:38
Na razie ogarniam większość programów , we ferie zimowe zrobię obszerniejszą prezentacje ;)
http://vimeo.com/2714139
(na YT nie chciało wejść ;])
Plener123
04-01-2009, 09:42
Fajfnie Ci ta prezentacja wyszła.Można wiedzieć w jakim programie robiłeś?
Czekam na następną.
Pozdrawiam!
Spoko ta prezentacja Ci wyszla ;p
Czekam na next
Moze teraz mista Pacc :PP
No, no. Całkiem nieźle. Też bym w sumie chciał nauczyć się "mejkować" takie filmiki. Robiłeś to w WMM? (windows movie maker), a jak dodawałeś muzę itp. ?
Gorn Nanib
04-01-2009, 11:31
Całość zrobiona Sony Vegas 8 . Niestety nie mogę wrzucić na youtube , przez te ich prawa autorskie do piosenki ....
Prezentacja ładna widać że SV ogarniasz, zrób coś w AAE to będzie dopiero zajefajne ;D 10/10
^Gpiotras~
04-01-2009, 15:17
Fajnie to zrobiles vegasa ogarniasz to dobrze efekty sa fajnie zrobione. SS'y sa wyrazne nie jak w niektorych prezentacjach :p
Co to za muza ?? ;D
@Up
Green Day-American Idiot.
No nawet ogarniasz sony vegas 8 ale 9 lepsze :D
Night Raven
04-01-2009, 16:08
Bardzo mi sie podobalo!
Widac ze ogarniasz sony vegasa, fajny efekt na poczatku.
Filmik zrobiony pod muzyke co jest wielkim plusem.
Moja ocena:
muzyka - 10/10 dobrana swietnie, i zmontowana do filmiku, takze bardzo dobrze
montaz - 9/10
efekty - 7/10 pare nie pasowalo i za duzo ekefktow zblizeniowych, tzn za szybko latalo po ekranie na zblizeniach
ogolnie - 9/10
znalazlem jeden blad zamiast Evul bylo napisane Evula. (nie poprawiaj juz tego, ale na przyszlosc sprawdz wszystkie napisy 3x)
Dam jedna rade, na poczatku daj tylko nazwe, tak jak to zrobiles, a na koncu daj tytul muzyki i kto zrobil.
Czekam na wiecej! Tym razem pacc!
Prezentacja jest .. extra! Tylko za duzo tych juz tych prezentacji.. poprzednia usunac a ta dodac na strone główna! Szacun!! Qwa mnie tez denerwuja te prawa autorskie na YT!;/
Silkroad
04-01-2009, 18:33
Więcej efektów niż screnów, gdybym był nowy i bym szukał ots a to by było na stronie głównej jako prezentacja napewno nic bym nie zobaczył, to nie ma nic pokazane, same efekty, 3 ss efektowane przez 10 sekund :O, nic nie pokazałeś, dosłownie mogłeś zrobić mniej tych efektów a mogłeś zrobić więcej screenów, nie podoba mi się.
Gorn Nanib
04-01-2009, 18:36
Jak powiedziałem dopiero wypróbowuje program , następna prezentacja będzie lepsza ;]
Silkroad.
07-01-2009, 20:20
Bardzo mi sie podoba ta prezentacja :) Świetne efekty, ładne ujęcia na screnach, poprostu cudo :) Oczywiście 10/10 i czekam teraz na miasta pacc :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.