Dangerous
11-06-2007, 23:53
Pytał: Ocelot
Odpowiadał: Qlimax
Ocelot: Witam, czy mogę przeprowadzić z Tobą wywiad ?
Qlimax: Tak, oczywiście. ;)
Ocelot: Na początku przedstaw nam sie, gdzie mieszkasz, ile masz lat oraz jak masz na imię.
Qlimax: Tak wiec jestem Jacek, mam 18 lat i mieszkam w Koninie.
Ocelot: Czym sie interesujesz ?
Qlimax: Jestem Dj w radio internetowym i gram w piłkę nożną w klubie. Już w seniorach. :)
Ocelot: Mmm, powiedz nam jaki to klub.
Qlimax: Niewielki bo Konin nie jest metropolia. Sparta Konin.
Ocelot: Co robisz w wolnym czasie oprócz grania w Tibie oraz gry w piłkę ?
Qlimax: Tak wiec jak wspominałem jestem Dj'em i tworze sety no i spotykam sie z znajomymi, trochę imprezuje zależy od funduszy. ;]
Ocelot: Masz może swoja miłość ? Chodzi tu oczywiście o dziewczynę.
Qlimax: Mam swojego zboczka ;)
Ocelot: Teraz pytania związane z Tibia. Od ilu lat lub miesięcy grasz w ta grę.
Qlimax: Hmmm...dość długo, około 3 lat.
Ocelot: Pewnie miałeś postać na RL Tibii, powiedz jaki zdobyłeś lev oraz na jakim świecie grałeś.
Qlimax: Aldora 4ever!!!Mam tam duzo znajomych, najwyzszy lvl osiągnąłem 101 po czym sprzedalem chara, aktualnie jest on w rekach kompletnego nooba.
Ocelot: Przedstaw nam swoja postać na APO.
Qlimax: 416 ms z 107 mlvl nic wielkiego ;d
Ocelot: Ach ta skromność...
Ocelot: Powiedz skąd wziąłeś nick swojej postaci ?
Qlimax: Myślę, że większość sie domyśli...Qlimax to największa na świecie impreza Hardstyle. Bylem na niej i nie zapomnę tego do końca życia i postaram sie jeszcze tam pojechać jeśli tylko pozwoli mi na to czas, moja girl and money..;]
Ocelot: Dobrze, ile czasu spędzasz przed komputerem ?
Qlimax: Pracuje przed komputerem wiec sporo ;)
Ocelot: Przybliż nam swoja prace. =)
Qlimax: Nic wielkiego...jeśli mam dniówki to wystawiam faktury itp. Jeśli nocki stróż na budowie.
Ocelot: Huhuhu =D. Wróćmy do twojej postaci. Od kiedy grasz ta postacią i czy jesteś jej pierwszym ownerem ?
Qlimax: Tak jestem 1 ownerem. Gram nią od roku tylko ze miałem 8 miesięcy przerwy (wiadomo nauka), dziwię się, że nie dostałem delete chara...
Ocelot: Czy masz jakiś wrogów na APO ? A jeżeli takowych "posiadasz" to czy możesz nam powiedzieć kim oni są ?
Qlimax: Hehe chyba jak każdy, owszem posiadam. Są to ludzie którzy mi podpadli bądz ukradli respa i są to mniej więcej podobne lvl do mojego.
Ocelot: Kogo uważasz za najlepszego gracza na APO ?
Qlimax: Większosc ludzi powiedziała by, że Neko...Ale ja nie. Szynen, Pianka i Kaisza.
Ocelot: Czemu akurat Oni/One ?
Qlimax: One ;p Wszystkie poznałem, są bardzo w porządku, zawsze pomogą kiedy trzeba. Chodz bylem w PWN kiedy Pianka albo Szynen miała PK nigdy ich nie zaatakowałem.:)
Ocelot: Masz może jakiś zaufanych kolegów na APO, którym możesz zaufać ?
Qlimax: Ufam tylko kolega z RL i wyżej wymienionym.
Ocelot: A kim są koledzy z RL'u ?
Ocelot: Możesz podać ich nicki ?
Qlimax: Są to low lvl ;p nigdy im sie nie chce czekać w kolejce żeby poexpić. Sporo ich jest. Ale najbardziej chyba ufam bratu - Hardstyle Master (nick ja wymyślałem bo był to na początku mój char) :)
Ocelot: Co byś chciał aby zmienili lub dodali na tym ots'ie. (apo)
Qlimax: Na pewno Gm'ke ;) laski często są poniżane na Apo (czego bardzo nie lubię) a tak poza tym to flubbery, monstery i te nowe potworki na arenę.
Ocelot: Może teraz coś o GM'ach. Których GM'ow lubisz a za którymi nie przepadasz ?
Qlimax: Mam szacunek do Mortiia, Tygrysa i Amedaina. Z reszta GM'ow jakoś nie miałem kontaktu.
Ocelot: Chcesz powiedzieć coś od Siebie ? Tylko bez pozdrowień.
Qlimax: Nie, chyba nie. Dziękuję za wywiad. :)
Ocelot: To teraz pozdrawiaj. =D
Qlimax: Hehe, tak wiec cala gildie Damned souls. I to tyle ;)
Ocelot: Dziękuję za wywiad i życzę dalszych sukcesów w Tibii jak i w prywatnym życiu. \,,/(^_^)\,,/
Qlimax: Dziękuję i nawzajem :)
Proszę o ocene, 0-10
Odpowiadał: Qlimax
Ocelot: Witam, czy mogę przeprowadzić z Tobą wywiad ?
Qlimax: Tak, oczywiście. ;)
Ocelot: Na początku przedstaw nam sie, gdzie mieszkasz, ile masz lat oraz jak masz na imię.
Qlimax: Tak wiec jestem Jacek, mam 18 lat i mieszkam w Koninie.
Ocelot: Czym sie interesujesz ?
Qlimax: Jestem Dj w radio internetowym i gram w piłkę nożną w klubie. Już w seniorach. :)
Ocelot: Mmm, powiedz nam jaki to klub.
Qlimax: Niewielki bo Konin nie jest metropolia. Sparta Konin.
Ocelot: Co robisz w wolnym czasie oprócz grania w Tibie oraz gry w piłkę ?
Qlimax: Tak wiec jak wspominałem jestem Dj'em i tworze sety no i spotykam sie z znajomymi, trochę imprezuje zależy od funduszy. ;]
Ocelot: Masz może swoja miłość ? Chodzi tu oczywiście o dziewczynę.
Qlimax: Mam swojego zboczka ;)
Ocelot: Teraz pytania związane z Tibia. Od ilu lat lub miesięcy grasz w ta grę.
Qlimax: Hmmm...dość długo, około 3 lat.
Ocelot: Pewnie miałeś postać na RL Tibii, powiedz jaki zdobyłeś lev oraz na jakim świecie grałeś.
Qlimax: Aldora 4ever!!!Mam tam duzo znajomych, najwyzszy lvl osiągnąłem 101 po czym sprzedalem chara, aktualnie jest on w rekach kompletnego nooba.
Ocelot: Przedstaw nam swoja postać na APO.
Qlimax: 416 ms z 107 mlvl nic wielkiego ;d
Ocelot: Ach ta skromność...
Ocelot: Powiedz skąd wziąłeś nick swojej postaci ?
Qlimax: Myślę, że większość sie domyśli...Qlimax to największa na świecie impreza Hardstyle. Bylem na niej i nie zapomnę tego do końca życia i postaram sie jeszcze tam pojechać jeśli tylko pozwoli mi na to czas, moja girl and money..;]
Ocelot: Dobrze, ile czasu spędzasz przed komputerem ?
Qlimax: Pracuje przed komputerem wiec sporo ;)
Ocelot: Przybliż nam swoja prace. =)
Qlimax: Nic wielkiego...jeśli mam dniówki to wystawiam faktury itp. Jeśli nocki stróż na budowie.
Ocelot: Huhuhu =D. Wróćmy do twojej postaci. Od kiedy grasz ta postacią i czy jesteś jej pierwszym ownerem ?
Qlimax: Tak jestem 1 ownerem. Gram nią od roku tylko ze miałem 8 miesięcy przerwy (wiadomo nauka), dziwię się, że nie dostałem delete chara...
Ocelot: Czy masz jakiś wrogów na APO ? A jeżeli takowych "posiadasz" to czy możesz nam powiedzieć kim oni są ?
Qlimax: Hehe chyba jak każdy, owszem posiadam. Są to ludzie którzy mi podpadli bądz ukradli respa i są to mniej więcej podobne lvl do mojego.
Ocelot: Kogo uważasz za najlepszego gracza na APO ?
Qlimax: Większosc ludzi powiedziała by, że Neko...Ale ja nie. Szynen, Pianka i Kaisza.
Ocelot: Czemu akurat Oni/One ?
Qlimax: One ;p Wszystkie poznałem, są bardzo w porządku, zawsze pomogą kiedy trzeba. Chodz bylem w PWN kiedy Pianka albo Szynen miała PK nigdy ich nie zaatakowałem.:)
Ocelot: Masz może jakiś zaufanych kolegów na APO, którym możesz zaufać ?
Qlimax: Ufam tylko kolega z RL i wyżej wymienionym.
Ocelot: A kim są koledzy z RL'u ?
Ocelot: Możesz podać ich nicki ?
Qlimax: Są to low lvl ;p nigdy im sie nie chce czekać w kolejce żeby poexpić. Sporo ich jest. Ale najbardziej chyba ufam bratu - Hardstyle Master (nick ja wymyślałem bo był to na początku mój char) :)
Ocelot: Co byś chciał aby zmienili lub dodali na tym ots'ie. (apo)
Qlimax: Na pewno Gm'ke ;) laski często są poniżane na Apo (czego bardzo nie lubię) a tak poza tym to flubbery, monstery i te nowe potworki na arenę.
Ocelot: Może teraz coś o GM'ach. Których GM'ow lubisz a za którymi nie przepadasz ?
Qlimax: Mam szacunek do Mortiia, Tygrysa i Amedaina. Z reszta GM'ow jakoś nie miałem kontaktu.
Ocelot: Chcesz powiedzieć coś od Siebie ? Tylko bez pozdrowień.
Qlimax: Nie, chyba nie. Dziękuję za wywiad. :)
Ocelot: To teraz pozdrawiaj. =D
Qlimax: Hehe, tak wiec cala gildie Damned souls. I to tyle ;)
Ocelot: Dziękuję za wywiad i życzę dalszych sukcesów w Tibii jak i w prywatnym życiu. \,,/(^_^)\,,/
Qlimax: Dziękuję i nawzajem :)
Proszę o ocene, 0-10