Zaloguj się

View Full Version : Pomocy Mam problem

Enderoo
04-01-2009, 20:03
Siemka mam dosyc dziwny problem, a mianowicie taki ze strasznie laguje mi tibie 7.6 chodzbym nie wiem co robil.. nie da sie normalnie grac na apo :/ Mam neo 1mb <wiem neo zal> prosilbym o pomoc.. z gory dziekuje.

.Bart.
04-01-2009, 20:21
Próbowałeś reinstalować/ściągnąć nową tibie 7.6? na rl też masz takie lagi? też mam Neostrade 1mb i nie wiem czemu tak ją krytykujecie, mi działa poprawnie, a rozłącza się raz na miesiąc. ;<

Daaron
04-01-2009, 20:34
To ja też powiem, że mam neo 1 mb i nie mam z nią żadnych problemów. Proponowałbym zadzwonić do neostrady pod tym ich bezpłatnym numerem i problem rozwiązać, jednak myśle że, jest to wina komputera bo u Mnie nie ma żadnych lagów itp. no chyba, że jak to jest w Moim przypadku działają 3 komputery ;>.

Enderoo
04-01-2009, 20:59
Z kompem nie powinno byc problemow bo mam 2 rdzenie po 3.2ghz a z innymi klientami tibi nie mam zadnych problemow z netem tez nigdy nie mialem .. a reinstal tibi nie pomaga:/

Rahu$
04-01-2009, 21:11
Też mam neo 1mb/s i nie lagguje mi, weź sobie zrob nowe konto na komputerze (konto użytkownika) i tam zainstaluj wszystkie programy i zobacz.