PDA

View Full Version : Odwiedziny!;o

Taki se pazdzioszek
04-01-2009, 20:21
Po jakiego ch**a dajecie w podpisach linki do swoich profilów? :P
Jest jakaś nagroda za największą liczbę odwiedzin czy co? ;|
Jeżeli nie to jaki sens? :> Może jestem w błędzie, więc niech ktoś mnie olśni plax.
Też lubie takie noobskie zabawy, ale bez przesady :rolleyes::confused::(:mad:

Lechista92
04-01-2009, 20:22
No ale powiedz mi w czym Ci to przeszkadza, bo mi sie wydaje, że w niczym... Więc temat zbędny. Pozdrawiam.
# Down
Może nie dowartościowywują, lecz patrzą jak debile wchodzą w linki myśląc, że to bot... <hahaha>

.Bart.
04-01-2009, 20:26
@up
też prawda. xd

Jak pisałem posta to nie było odpowiedzi @up XD

@topic
Za największą ilość odwiedzin nie ma żadnych nagród. Niektórzy się tym dowartościowują. :rolleyes: temat do zamknięcia, zaraz się trollownia zrobi.

old Don Mateo
04-01-2009, 20:36
wiesz teraz jest tak samo co kiedyś z reputami tylko zamiast proszenia o reputy proszą o kilka krotne wchodzenie na ich profil

P.S: jak tak bardzo wielu ludzi chcę mieć dużo odwiedzin to mogę im w 1 min nabić im 100+ odwiedzin :o
P.S 2: Lost Girl miała około 50 tys. odwiedzin to jakiś modek czy super modek dał na - odwiedziny xD

Lost Girl
04-01-2009, 20:38
Bo każdy chce mieć na minusie odwiedzin tak jak ja.

CzescJestemKims
04-01-2009, 20:45
Mnie wkurwia jak z dw 'przywiozłem' licznik ile razy było widziane to np. w podpisie i sie odlicza jak włączasz strone to ci 1 zaznacza potem 2 potem 3 i tak dalej.Miałem to 1 nikt nie miał a tu ***** po 1h patrze już kilka osób zajebało mi-.-. Sami coś wymyślcie a nie zgapiacie nóby

Sempacz x3
04-01-2009, 21:14
Bo lubie byc fajnym .