View Full Version : Je?eli mia?by? wybiera?...
Cielaczek
05-01-2009, 19:23
Cześć. Chciałem się dowiedzieć, kogo byście wybrali jako pomocnicy do obecnej Ekipy APO, lecz na serwer tylko i wyłącznie 8.4.
Chodzi tutaj o wybranie trzech osób.. ja zacznę
1. Krajon
2. Citko
3. Mak Macjek
@edit
Ja nie moge.. down i 2down chyba nie zrozumieliście mnie do końca. Ciekaw jestem ja i nie tylko kogo byście wybrali, by pomagali Wam w pilnowaniu porządków !
[Mc Maciek] Może tak zamiast wypisywania daj sondę z możliwością wielokrotnego wyboru?
[Mc Cielak] A może tak nie da się 16sto tysięcznej armii użytkowników wybrać ? {mówie o samym forum + server.. omg}
Ober Caster
05-01-2009, 19:26
Nie rozumiem Cie ziom :-] Niby jak do ekipy mieli by dołącyzć MC Maciek, Crayon i Citko, jak dwaj z nich to użytkownicy forum, a jeden to moderator, w każdym razie nie mają nic związanego z serwerem. Podejrzewam, że Mortiis wybierze do pomocy przy apo 8.xx zioma z RL, bo wątpie żeby zaufał komus przez internet.
Do pomocy?
- Exod
- Scorpion :)
- Grom
#post v 2.0
#Techniks
Grom lepszy od takiego Adiosa Sieki czy deXota ..... a co do Exoda, to mozna byłoby mu dac sie zrehabilitować...
Kolejny idiotyczny temat rasowego idioty co próbuje być pro na tym forum i OTS :< ale Ci cos nie wychodzi,
@topic
Na pewno nie ciebie.
Nikogo bym nie wybrał bo Mortiis Tygrys Sieka i Dexoti sobie z pewnością poradzą z testowaniem itp.
@2x up
Chyba kur*a wyraźnie napisałem ze nikogo?
Jeżeli już 3 osoby to Mortiis, Tygrys, Dexoti : >
jacek3332
06-01-2009, 10:16
Może faktycznie przydałoby się kilka nowych GM'ów do nowogo serwera, albo chociaż kilku tutorów, bo 5 GM'ów nie upilnuje 2 serwerów.
Taki se pazdzioszek
06-01-2009, 13:48
Crayon? Jeżeli już to nadawałby się na administratora forum :P W ogóle nie gra na apo, a zresztą pewnie nie chciałby być pomocnikiem GMa.
Poza ziomami Mortiisa z rla (z których powinien wybierać w pierwszej kolejności) myślę, że mógłby to być Graydon :]
Silkroad
06-01-2009, 13:54
Wybrałbym Crayona, ale to nierealne, Crayon nie chciałby być, chyba...
Citko? Co on wogóle robi w tej sondzie? Ktoś go zna? Na forum go wogóle nie widać, w grze niczego wielkiego nie osiągnał...
Mc Maciek? Czy ja wiem, czy mod zostanie adminem tak od nikąd, chociaż na moda nadaje się doskonale, ale kto wie.
Gdyby byłaby sonda zaznaczył bym Crayona ;)
@Ober Caster
Jak by wrócił Scorpion, Exod, Grom to były by cudy na Apo. Scorpion na pewno już o Apo zapomniał. Ale Ci apowicze co grali jak on był gm-em to go nigdy nie zapomną.
@temat
Jak byłaby sonda to zaznaczył bym:
"Mc Maciek"
Techniks
06-01-2009, 15:52
Podejrzewam, że Mortiis wybierze do pomocy przy apo 8.xx zioma z RL, bo wątpie żeby zaufał komus przez internet.
Do pomocy?
- Exod - Spoko ,ale on już ma wywalone na apo ,prawda?
- Scorpion - Yhy był super ,extra tylko szkoda ,że mało osób wie czym się zajął po odejściu.
- Grom - Znów chcesz free bany?
- Nie każdy w ekipie jest rl Mortiisa :o
Moim zdaniem Mc Maciek był by najlepszy na tutora ,tak na początek. :)
tajemniczyczloWiek
06-01-2009, 15:55
crayon???chyba was popierdolilo............................
topic
gmem poeiwnien byc major i kodex i bart i ja xxxxxxxxxxxxxxxxx
McMaciek rulez xP
Byłby dobry na gma, bo może chociaż on by nie banował jak oszalały ;P
pozdroooo
Mc Maciek nadałby sie na tutora :P Wg mnie można by jeszcze Techniksa na moda forum i byłoby git ;]
Scorpion na pewno już o Apo zapomniał.
Nie zapomniał, nawet ostatnio się mnie pytał czy ciągle tu gram ;q
- Scorpion - Yhy był super ,extra tylko szkoda ,że mało osób wie czym się zajął po odejściu.
ty też wierzysz w te ploty, że po odejściu zajął się hackowaniem? ;|
topic
gmem poeiwnien byc major i kodex i bart i ja xxxxxxxxxxxxxxxxx
no raczej ;d
@topic
nie wiem jak można sugerować kogoś po ilości postów ;< z serva i forum nikt się nie nadaje na pomocnika gm'a, bo każdy ma tutaj kumpli których by faworyzował. Najlepiej ktoś komu mortiis może zaufać i ma dużo wolnego czasu:o
ja bym wybral aha... bo on jest fajny i w ogole
Semmpacz x3
06-01-2009, 18:01
Krajon na giejema!111 krajon musi zostac gm'em tak przepowiedziala mi wrózka. XD
handlarz_narkotykow
06-01-2009, 18:08
Nie rozumiem Cię..
Po co jeszcze więcej Gm'asterów:confused:
Jest 5 i wystarczy.
DannRook
06-01-2009, 21:51
Jedynym odpowiednim człowiekiem z tej twojej listy jest Mc Maciek...
Widać, że gość jest dorosły, mądrze pisze, zna się na rzeczy i przede wszystkim jest z Przemyśla ; )
Myślisz, że Krajon jak napisze jakiś nieśmieszny post to zaraz może liczyć na gma, czy tutora?
Powiem wam taką rzecz, że niby każdy by chciał być moderatorem ale to wcale taka fajna i przyjemna praca nie jest, gadałem kiedyś z kumplem i zapytałem "Fajne jest być modkiem?", odpowiedział "nie".
Bo co to za radość z dawania banów i usuwania tematów?
Silkroad.
07-01-2009, 20:17
Wybrałbym Mc'Maćka, na postawie moderatora sprawuje się doskonale, więc na tutora by się nadawał świetnie, na apo przyda się jakiś następny tutor albo gm'ik :P Ponieważ utrzymanie porzadku na 2 serverach nie będzie łatwe :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.