View Full Version : Propozycja
Otóż na forum jest wielu członków pokroju Rahu$'a, którym od czasu do czasu odbija szajba i tworzą bezmyślne tematy ze spamem do których przyłączają się inni i robią to samo.Wpadłem na pomysł na wprowadzenie czegoś takiego jak określona liczba tematów, które można załorzyć w ciągu 10-15 min.proponowałbym maks 2 lub 3 tematy.Dołączam sonde możecie więc "wyrazić" swoją opinie na ten temat.
Myślę że dzięki temu modkowie mieli by mniej pracy z usuwaniem czasami nawet kilkunastu takich tematów, których przecież mogło by w ogóle nie być.
@edit
przynajmniej jakieś pozytywy
@edit2
ok pomysł nie do końca przemyślany, ale Silkroad świetnie go przerobil i jego wersja jest o niebo lepsza od mojej
@.Zaxu$.
Gratz WARNA, ZBANOWANIA ŻYCZE
o co Ci chodzi ??? ja cie nie obrażałem... pipk.o
Night Raven
05-01-2009, 21:11
Pomysl nawet dobry, tylko gorzej byloby w praktyce.
np mam bardzo wazna sprawe w jakims q i pisze na forum, i zakladam nowy temat, potem znowu de bug i musisz napisac nowy temat.
Chociaz nie byloby tak duzo sytuacji, no jestem na tak.
\/
ja w ogole nie wiem po co jest ten dzial, moze jeden temat sie wyroznia ale czasami zaden admin/mod sie nie wypowie.
handlarz_narkotykow
05-01-2009, 21:24
A ja powiem jeszcze inaczej.
Moja propozycja to 1 temat na 1 dzień!
Może to ostry rygor, ale wtedy by było najlepiej.
Silkroad
06-01-2009, 20:05
Popieram mulfona ;) 24 godziny = max 3 tematy. Po co zakłądać tyle tematów ? 3 tematy na 24 godziny to i tak dużo. Chociaż można byłoby to zmienić w dziale screnny ;) W dziale screnny można byłoby założyć 2 tematy i 3 tematy w pozostałych ;) Jeżeli na takich zasadach to tak.
Jestem za tym co Silkroad i .Muflon napisali. Pomysł jest genialny, już tyle raportów wysłałem w ciągu jednego dnia, że to szok. A do tego "pajaca" Rahu$a też sił nie miałem, jednak są jeszcze takie osoby które należy tu zbanować ;s np. LebwLeb, tak bardzo mądra nazwa użytkownika ^^.
@"spamerzy/nabijacze"
I tu nasuwa się pytanie "po co Wy to robicie?". Sprawia Wam to przyjewmnośc strugania idioty na forum wsystkich użytkowników? A może jak to kiedyś usłyszałem chcecie "ZNISZCZYĆ APO"? Takie coś jest nie możliwe dopóki będą osoby chętne tu grać nie ma co sie łudzić. Podczas rejestracji konta mojego kolegi zobaczyłem tam pytanie. To pytanie powinno byc trudniejsze, bo coś typu "Jakiego koloru jest czerwony maluch?" jest dziwne.
jestem na tak przynajmniej nie bylo by tak ze w Premium Account ktos napisal ze nie ma pacca a za minute w opinie.krytyka tez ten sam temat ...
forum bylo by mniej zasmiecane ;]
Otóż na forum jest wielu członków pokroju Rahu$'a, którym od czasu do czasu odbija szajba i tworzą bezmyślne tematy ze spamem do których przyłączają się inni i robią to samo.Wpadłem na pomysł na wprowadzenie czegoś takiego jak określona liczba tematów, które można załorzyć w ciągu 10-15 min.proponowałbym maks 2 lub 3 tematy.Dołączam sonde możecie więc "wyrazić" swoją opinie na ten temat.
Myślę że dzięki temu modkowie mieli by mniej pracy z usuwaniem czasami nawet kilkunastu takich tematów, których przecież mogło by w ogóle nie być.
@edit
przynajmniej jakieś pozytywy
Ja ci kurwo dam, Rahu$ here psie. co do tematu zjebany tak jak ty :).
@Down
Bój się !
No i co że rahus here? Mamy sie Ciebie bać?
Zeby nie bylo off topu..
Jestem jak najbardziej za.. lecz oni wtedy mieli by 2/3 konta i wychodzilo by po 6/9 tematów dziennie. Jak najbardziej tak :)
Wg mnie nawet 1 temat na godzine wystraczy ? No nie wiem ale jestem za Tak :P 3 to moze troszke zaduzo
~GrulixBaned
07-01-2009, 15:34
Jestem na tak. Niech będzie to jak z pm, że pm można wysłać z jedną wiadomość na 1 min. Z zakładaniem nowych tematów może być tak samo.
Silkroad.
07-01-2009, 19:29
Jak najbardziej na tak, 1 temat na dzień :) 3 tematy na 15 minut? Oszalałeś? Dla mnie 1 temat na dzień to i tak dużo :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.