Zaloguj się

View Full Version : Problem z torrentem.

Daaron
06-01-2009, 19:36
Mam taki problem, ściągam 1 film już 6 godzin i cały czas jest 99,9% mimo, że cały czas pisze, że pobiera 1- 18 kb/s. Wie ktoś co z takim fantem zrobić? Najlepsze jest to, że te 99.9% ściągnęło się w jakieś 2 godziny a te 4 to Mnie w domu nie było ściągało się ten 0.1& ;/. Wstawiam SS żeby było wiadomo ocb. Zwykle filmy ściągają się w 2- 3 godziny, i to po 5- 7 na raz :s.

http://i39.tinypic.com/2vseqa1.jpg

Niee! Właśnie dałem tego SS zaraz po włączeniu sie Bit Cometa zwykle są Seedy/Peery tylko akurat w tym momencie nie było jak robiłem tego SS. Pisze, że sie pobiera cały czas jest Left 512 kb)

Zuy Pan, Wręcz Okropny
06-01-2009, 19:46
Nie ma seedów... :D Peery są, ale tylko 27 ;<
Ściągnie się niebawem jak wskoczy gdzieś z 3-5 seed... :>

@edit
sry peerów też nie ma... :p
piszę 0/0 musi być chociażby 1/1 to się ściągnie... ;]

pzdr & closed ;]

Arigori IksDe
06-01-2009, 20:01
Torrenty to zuo, uzywaj p2m tam nie ma czegos takiego jak seedy tylko sciagasz zawsze i z pelna przepustowoscia lacza polecam www.ufs.pl

Mrozek
06-01-2009, 20:29
Z takim raczej nic nie zrobisz. Tego nie pobierze do 100%. Film na końcu jest uszkodzony wiec tu jest problem. wiem o tym bo sam przez bita pobieram i miałem 3 razy takie problemy i napisałem do autora i mówił ze dużo postów na PW miał że film nie działa a powodem było uszkodzenie go na samym końcu.

Techniks
07-01-2009, 00:26
Torrent właśnie z tego słynie.
Nie ma seedów - Nie pobierzesz.
www.mininova.org - Dobra stronka ,zawsze po wyszukiwaniu kliknij seeds.
Możliwe ,że nikt nie ma tej części filmu bo główny seed wstawił uszkodzona wersje.
Próbuj co jakiś czas może będzie jakiś seed :)
A i polecam utorrenta 1.8 bo lepszy !
Bic to ścierwo ,zmieniłem na utorrent i pobierałem już pare razy 1mb/s a na bicu nigdy _/.