Zaloguj się

View Full Version : Duzy BUG !!!!!!

Tomshi
07-01-2009, 18:27
Wysylalem wlasnie sobie z jednej postaci na 2 pandemke i wh wchodze na 2 postac a na niej nic nie ma !!!!!! nie wiem o co chodzi na tej poprzedniej tez nie POMOCY !!!!

KaZeK
07-01-2009, 18:33
LOL.
JA TESH WYSŁAŁEM KILKA ITEMUF OTO ONE
tshy x SAPPHIRE SETY
dziesienc BEHA
DFIE PANDEMONIÓM ARMÓRY
TSHY MADZIK MEJS

ODDA MI TO KTOZ?

Nikt nie uwiezy w takie bajki i nikt nie uwiezy.

3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Elo :*'

edit#
Hmm... Nie to nie bug. Albo zle napisales nick albo jakies czary mary i ktos thiefnol twoj parcel jak byl na poczcie <lol2>

Znuf_-.-
07-01-2009, 18:33
Dzis wyslalem parcelem backpack golden boltow, POMOCY!

Kazdy tak moze napisac :)

@DOwn
'Pomocy!!11' Nie pisalbys tak, jakbys chcial kogos ostrzec czy cos :)

Tomshi
07-01-2009, 18:36
ale ja iwme ze tego nie odzyskam tylko napisalem ze jest taki bug czy sie myle ??

Sys3k
07-01-2009, 19:05
Sprawdz depo, poniewaz zle wyslany parcel ( nazwa gracza ) trafia do twojej skrzynki depozytowej.

Tomshi
08-01-2009, 17:04
wiem sprawdzalem na wszystkich posatciach z tych 2 kont i nie bylo

silver ghostek
08-01-2009, 17:35
Dzis wyslalem parcelem backpack golden boltow, POMOCY!

Tylko backpack? ;<

@topic
moze zle wpisales nick albo po prostu wkrecasz : (

Spaślak
08-01-2009, 20:47
Jeżeli wyslales a nie doszło sprawa sie wyjasni bo to sie zapisuje w logach, napisz do Mortiisa to on ci powie czy z tego chara byl parcel wysylany, jezeli nie to ty zawiniles albo po prostu lecisz w hoooooya

Akkamaru
08-01-2009, 21:08
wątpię że to bug po prostu kolega myśli , że coś zarobi ale i tak tego nie dostanie :D

Tomshi
08-01-2009, 21:19
akkamaru ty jestes jakis ulomny ze nie potrafisz czytac nie spodziewam sie zwrotu tych rzczy tylk onapsialem ze jest taki BUG prosze niech juz nikt nie pisze ze probuje odzyskac zeczy !!! z gory dziekuje

goli
08-01-2009, 21:39
Na apo zdarza sie tak i to czesto. Ja stracilem tak ok. 6kcc jak gralem. 3k cc na jedna ture... i nie wrocilo, mowi sie trudno i idzie dalej a najlepiej zostawia tibie.. Te nieroby jebane nic nie robia.:P mialem tego buga ponad rok temu i nadal nie naprawili. pff

Przekliniak
08-01-2009, 21:49
a słownik to ty mieć ? Naucz się pisać ,a potem pisz na forum . : > Tak , a ja Dzisiaj wysłałem 20 pandemek i 20 bh i co ? : o Jasne , jasne walisz w hoooya .

Van Destroyer
09-01-2009, 10:07
A moze po prostu wsadziles podpisany przez kogos innego label... podpisanych labeli nie da sie zmienic...

Bondi
09-01-2009, 10:39
Za pewnie jedna z dwóch rzeczy[jeśli mówisz prawdę...]:
-Źle wpisałeś nick.
-Na tą postać co wysłałeś pande nie było miejsca w depo.
Wątpię, żeby to było coś innego...

Shadreet
09-01-2009, 14:40
LOL.
JA TESH WYSŁAŁEM KILKA ITEMUF OTO ONE
tshy x SAPPHIRE SETY
dziesienc BEHA
DFIE PANDEMONIÓM ARMÓRY
TSHY MADZIK MEJS

ODDA MI TO KTOZ?

Nikt nie uwiezy w takie bajki i nikt nie uwiezy.

Elo :*'

edit#
Hmm... Nie to nie bug. Albo zle napisales nick albo jakies czary mary i ktos thiefnol twoj parcel jak byl na poczcie <lol2>

Czemu jesteś takim kretynem? Ta ironia w pisaniu już Ci dupskiem wychodzi, bo nawet "wierzy" nie potrafisz już napisać poprawnie....Utożsamiaj się dalej z Czesiem z "Włatców Móch"...świetnych masz idoli

@Akkamaru rzeczywiście jesteś z deka opóźniony, gdzie autor napisał, że chce jakikolwiek zwrot utraconych itemów, no gdzie nabijaczu? Zgłosił fakt, bo od tego jest ten dział ...teraz kminisz pajacu?

@Przekliniak co wniosłeś burku do tematu?

Topic@ Jak up, powody to : zły nick/ brak miejsca/ewentualnie hack

~Paso~
09-01-2009, 15:04
Kazdy tak sie moze uzalac ; / Nikt tego Ci nie odda i nie placz ;((
P.S Tylko sie nie powies xd

EsendeBanned
09-01-2009, 15:52
Ja wyslalem 38kcc, dobrze nick wpisalem i parcel nie doszedl wiec wierze autorowi ;D

Monisia : *
09-01-2009, 16:04
no sama przyznam ze cos sie kurcze dzieje z tymi parcelami..nikt mi nie powie ze zle napisalam.....dokladnie wszystko elegancko parcel zostal wyslany bo tak jakby "zniknal" gdy go polozylam na skrzynce...a nie doszedl do adresata ...prosze o naprawienie tego : / ;)

Pall the Ziom
11-01-2009, 19:23
Pomysl ze Zostala Wylaczona Funkcja Parceli.. Narazie ich nie bd
http://armia.toproste.pl/ nie boli naprawde ;]

Przemo ziom
11-01-2009, 19:35
Informujemy, iż system poczty został wyłączony do odwołania.
Za utrudnienia przepraszamy.
Napisał mortiis

Nemiksiol
15-01-2009, 08:57
niematrw sie oto kiedys bendziesz mniec jak nazbierasz se na to ale sorki bo na apo niema cchyba takich noobkow ktozy uwieza ...

Gover
15-01-2009, 12:41
Witam!. Przeciez Mortiis mówil że parcel system został wyłączony do odwołania... Albo zle wpisałeś nick. Według mnie temat powinien być zamknięty...

Mystic
19-01-2009, 18:40
Może to bug jakiś :( ,ale i tak już nie odzyskasz tego :(.