PDA

View Full Version : Pomó?cie

matt185
07-01-2009, 20:35
Mam problem nie grałem na Apo jakies 5 miesiecy i teraz mam pytanie czy jak tak długo nnie grałem to postac mi sie usuneła?? :P czy jest mozliwość odzyskania jej??

Sea Ranger
07-01-2009, 20:37
Po około 2 miesiącach nie logowania się na postać zostaje ona usunięta i nie można jej już odzyskać.
@Down - A nie po 2 miesiącach ? :D

jacek3332
07-01-2009, 20:43
Tak jak powiedział pan @UP, zostaje "oficjalnie" usunięta po 1 miesiącu. Ale jak masz farta to tak jak mój kumpel (nie logował się przez 4 miechy) to może jeszcze ono istnieje. Chodź w to wątpię.

Masz coś?
07-01-2009, 22:13
1 moje konto istniało 7 miech i nie było usunięte nikt się na nie nie logował bo nikt nie miał passów ;x(Zapomniało się;d) zależy od farta jak to mówili... poszukaj na stronie apo może jest

Daaron
08-01-2009, 13:23
To jest w taki sposób, że gdy kupisz PACC i nie będziesz sie logował przez np. 6 miesięcy to póki się nie zalogujesz Twoje konto jest promocyjne a konta promocyjne nie są usuwane, jak już się zalogujesz konto premiowe które normalnie powinno się skończyć jest po prostu wyłączane, kupujesz drugi raz PACC i grasz dalej. A konta FACC jak napisał Sea Ranger usuwane są po 2 miesiącach braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.