View Full Version : 5 M lvl bY. Rook Master Neo
http://img61.imageshack.us/img61/442/apobotkq0.jpg
Pozdro dla : Zimny Piec ( rozgrzej sie ziomek )
Mam 5 mlvl, ale i tak nie potrzebny jest do niczego ;s. Gratulacje wbijaj 6 mlvl, zobaczysz jaki to hardcore :/
Heh 5 m lvl na rooku GZ
Gogo 7 magic lvl bo chyba go jeszcze nikt na rooku nie wbil nie? :D
Za 7 magic lvl Mortiis powinien dac jakas nagrode np 100x gfb :D
The best palladin
08-01-2009, 20:29
sry ale moim zdaniem to bez sensu bic ten mlvl bo i tak nic nie daje idz lepiej expic albo skilic shielding to cos przynajmniej daje
@up
daje satysfakcje :)
@topic
5 mlvl Gratz lec do 6 ale jak bondi powiedzal Hardcore jest przy tym ;p
sry ale moim zdaniem to bez sensu bic ten mlvl bo i tak nic nie daje idz lepiej expic albo skilic shielding to cos przynajmniej daje
Ty to sie ku... lepiej swoim mainem zajmij a nie wpisujesz sie na rookgard grales tu nie wyp... z tad nawed nie odwiedzaj tego forum idz lepiej chandlowac swoimi domkami z allegro bo juz jak cie widze to pierdol.....ca dostaje
A pozatem slepy nie widzisz ze on skiluje w traineze .. wez se lepiej okulary kup a nie na kcc.. wydajesz
Gratuluje ci wbicia 5 mlvl Gz ;] gogo 6 ale mowie ci to jest Hardcore i dalej se skiluj ale doradze ci idz na amazonki 2 tarcze i po 30-40 na klate szybko idzie ;] shield a tam axe/sword/club to zaluz se ring i jest git
handlarz_narkotykow
08-01-2009, 21:59
Gz wbicia 5mlvl go go 6:D / chociaż mlvl nie jest dość ważny na rooku.
@ UP
A ty Manti wracaj na Maina i nie trać czasu na rookgardzie plax.
~GrulixBaned
08-01-2009, 22:17
Właśnie jeszcze zostało wbić 6 mlv i przegonić innych.
The best palladin
09-01-2009, 14:36
@ manti
mialem 2x 85+ lvle wiec wiem conieco o rooku -.^
Roftl Master
09-01-2009, 16:35
6 mlvl to wcale nie jest jakis hardkor, tylko musisz regularnie palic mane z rohami... no, ale gz tego 5 mlvla
Griwelda
09-01-2009, 17:20
Podziwiam ludzi którzy biją mlv Wielki Szacunek :D:D
Życzę wytrwałości w paleniu many i czekamy na następny awans :p
GRATZ !!!!!
mam takie pytanie po co skilujesz ten m lvl wystarczy wbic 3 rzeby utevo gran lux i spokuj przynajmniej ja tak uwazam:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.