View Full Version : Pytanko
Jezeli powstanie Klient pod Apo 8.x to czy nasz chary z Apo 7.6 zostana przeniesione??:confused:
Wątpie w to, ale kiedyś ktoś mówił, że chyba pacc będzie na dwa konta... APO 7.6 i 8.4 (?)... ale jak już mówiłem nie jestem pewnien, co do tego, że nie przeniosą jestem absolutnie pewnien... Nie martw się nie będzie 1000 poziomów...
@down
Sorki ideałem nie jestem mylić się rzecz ludzka :).
Chyba będę musiał pobrać 'mozile'.
Lechista92
08-01-2009, 14:21
Wątpie w to, ale kiedyś ktoś mówił, że chyba pacc będzie na dwa konta... APO 7.6 i 8.4 (?)... ale jak już mówiłem nie jestem pewnien, co do tego, że nie przeniosą jestem apsolutnie pewnien... Nie martw się nie będzie 1000 poziomów...
Pisze sie absolutnie... :rolleyes:
# Topic
Ktoś kiedyś coś mówił, że nasze postacie mają byc na APO 8.x ale to jeszcze nic nie wiadomo...
Napewno Nie poniewaz na 7.6 nie beda biegac 1k lvl ; / To nie byla by gra ;p
Podobno czego nie potwierdzam maja byc 2 servy i nasze konta beda na jednych pasach tzn jak kupimy Pacc to Tu i tu ;O
^Gpiotras~
08-01-2009, 16:11
Wątpie w to, ale kiedyś ktoś mówił, że chyba pacc będzie na dwa konta... APO 7.6 i 8.4 (?)... ale jak już mówiłem nie jestem pewnien, co do tego, że nie przeniosą jestem absolutnie pewnien... Nie martw się nie będzie 1000 poziomów...
'.
nie chodzi mi o ortografie xd
tak jak kolega napisal w cytacie pytalem sie dzisiaj Dexoti'ego czy bedize pacc na dwa servy on powiedzial tak
a z harami nie bedzie bo to jest beznadzieja bo exp bedzie najprawdopodobniej x3 i ci co zana grac nie beda mogli ich za nic dogonic
Konta/Postacie na 7.6 są inaczej pisane niż na 8.+
Yakamaro
08-01-2009, 17:29
gadalem z Mc Mari i powstana 2 servery apo 7.6 i apo 8.xx wiec chary z 7.6 zostana na 7.6 a na 8.xx trzeba bedzie nowe zakladac
silver ghostek
08-01-2009, 17:33
Na oba serwery bedzie jedno konto i jeden pacc...
Postacie trzeba bedzie zrobic od nowa...
p.s. klient apo 8.x? chyba serwer ;<
handlarz_narkotykow
09-01-2009, 16:18
Jestem pewien, iż Mortiis nie popełni takiego wielkiego błędu i nie usunie obecnych kont...
Bo gdyby tak zrobił, to ArmiaPodkarpacki musiałaby odradzać się na nowo.. Nie wyobrażam sobie tego nawet.
Mortiis o wiele więcej by na tym stracił niż zyskał.
Monisia : *
09-01-2009, 16:36
a wiec tak :
jesli powstanie apo 8.xx to.........
wpisujesz swoje pasy i tam masz np chara
Lolino ktory jest na apo 7.6 to pisze tak
Lolino [armia 7.6]
a pozniej zrobisz chara na new servie to bedzie tak
Lolino Knight [armia 8.4]
na jednych pasach bedziesz mogl wbic na dwa servery :rolleyes:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.