View Full Version : Silkroad nabijacz...
DannRook
07-01-2009, 22:42
http://i43.tinypic.com/5wxh7b.jpg
60 postów w jeden dzień, gratuluję głupoty a modków proszę o bana -.-.
http://i43.tinypic.com/2myypsl.jpg
Pisał w każdym tylko później ktoś coś napisał jeszcze ; O
Dalej nie chce mi się szukać.
Van Destroyer
07-01-2009, 22:51
Nie ilość postów świadczy o inteligencji urzytkownika...
Jednak ja nie czytalem jego postow, jak to co pisze ma sens to po huj ten temat? moze poprostu chce wykazac sie czyms tam dla forum (niby wiedza)...
Elxis Maniaq
07-01-2009, 23:06
Nie ilość postów świadczy o inteligencji urzytkownika...
Jednak ja nie czytalem jego postow, jak to co pisze ma sens to po huj ten temat? moze poprostu chce wykazac sie czyms tam dla forum (niby wiedza)...
Tak w Twoim wypadku na pewno.
Ewidentne nabijanie postów, chociaż nic mi nie zrobił zgłosiłem to do moderatorów.
Pink Majster
08-01-2009, 05:27
Czyli co ma dostac warna/bana bo napisal 60 postow..?? :| a moze pisze bo nie ma co robic??:| 24h to wystarczajacy czas jesli pisze madrze to niech se pisze nawet 200 postow dziennie komu to przeszkadza...?
Wg mnie powinien odrazu dostac punkt karny nie jakies tam ostrzezenia ;)
Sharpshooter
08-01-2009, 11:53
Człowieku interesuj się swoją dupą a czyjąś zostaw w spokoju, sam nabijasz
po co w ogóle ten temat ? jak chcesz się pucować Moderatorą to rób to prywatnie a nie na pokaz, jego posty jego sprawa jeżeli łamie jakiś punkt regulaminu to zostanie za to odpowiednio nagrodzony.
Pozdrawiam,
Sharpshooter.
Lechista92
08-01-2009, 13:59
No i co z tego, że ma 60 postów w jeden dzień? To nie koniecznie musi być nabijanie postów, jeżeli jego wypowiedzi są sensowne to ok, a jeżeli naprawde nabija to nie bój się, jakiś moderator napewno sie nim zajmie... Pozdrawiam.
Silkroad.
08-01-2009, 17:22
Mam już więcej niż te twoje 60 postów, i wbije jeszcze dziś 100, przeszkadza Ci to? Zazdrościsz, że potrafie pisać i nie dostawać warnów? Mam 0 warów i 0 upomnień. I raczej zamierzam na tym zostać. Powiedz mi którym postem złamałem jaki kolwiek pkp. regulaminu :o?
OMG :/ już nie ma o czym pisać? To co na forum jest zakaz jak piszesz za dużo =war
Ważne aby wypowiedzi były mądre i zawierały spójny tekst ,a że akurat jest ich dużo to co zazdrościć? Po to jest forum aby się udzielać jeżeli Moderator uzna że w jakimkolwiek stopniu wypowiedzi użytkownika Silkroad są bezsensownym nabijaniem postów to go ukarze. Nikt tu nie ma taryfy ulgowej. Dla mnie nie wiem po co stworzono ten Licznik Postów?
LOL?!
Jestes ps*m czy żal Ci że ty nie możesz tyle nabijać?
Jeżeli on by pisał posty bez sensu jestem jak najbardziej za banem, ale on pisze sensowne posty więc ban/warn sie nie należy.
Rzeczywiście zdarza się, że widze, że każdy temat jest poruszony przez Silkroad. ale co z tego? Niech pisze, byle z sensem i konkretnie...
Ma poporstu chłopak dużo do powiedzenia, pozatym to jest forum i każdy może wyrazić swoje zdanie... Nie uważam, żeby to było coś "nagannego" (bawie się w nauczyciela :)). Przynajmniej jego wypowiedz jest 'dłuższa', zresztą jak każdego użytkownika niż wypowiedzi Grulix'aBaned'a...
Sea Ranger
08-01-2009, 19:00
no teraz ma już:
Wszystkich postów: 108
Postów dziennie: 104.76
No bez jaj niech ktoś coś zrobi omg...
@Down - Widzę że Go zaciekle bronisz... no ale może i masz racje, ale mógłbyś trochę grzeczniej, bo wiesz... dla mnie 100 postów w jeden dzień to trochę za dużo... ja półtora roku tu jestem i mam 200.
no teraz ma już:
Wszystkich postów: 108
Postów dziennie: 104.76
No bez jaj nie ktoś coś zrobi omg...
EJ wy macie coś z głowami?
Przecież od tego jest kur*a forum idioci, żeby sie wypowaidać na tematy a że on ma rozległą wiedze tak jak ja xd
# Wszystkich postów: 55
# Postów dziennie: 55
To pisze w róznych tematach co na nich temat sądzi itp itd, jeżeli ty tego nie umiesz bo masz za mały mózg to po prostu twój problem i zamknij twarz.
Masz coś?
08-01-2009, 19:23
Mam już więcej niż te twoje 60 postów, i wbije jeszcze dziś 100, przeszkadza Ci to? Zazdrościsz, że potrafie pisać i nie dostawać warnów? Mam 0 warów i 0 upomnień. I raczej zamierzam na tym zostać. Powiedz mi którym postem złamałem jaki kolwiek pkp. regulaminu :o?
Archeologia.
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=40439
W dziale Humor ładnie kopałeś
Napinaczu jebany!
Arigori IksDe
08-01-2009, 20:04
I co z tego ze sobie nabija jak chce to niech to robi, co ci to przeszkadza ?
Monisia : *
09-01-2009, 16:40
ehhhhhhhh nie nazywalbym tego nawet nabijaniem..po prostu lubi miec wiele postow : PP a forum jest od wypowiadania sie...i sea renger jest opcja edit..a nie 2 bezsensowne posty w jednym temacie..;/
jacek3332
14-01-2009, 22:13
Tak w Twoim wypadku na pewno.
Ewidentne nabijanie postów, chociaż nic mi nie zrobił zgłosiłem to do moderatorów.
Zapomniałeś o jednym błędzie, "huj" piszę się przez"CH".
Topic: Kogo to obchodzi ile postów nabije w dzień, jeżeli piszę z sensem i nie łamie regulaminu to nie ma żadnych podstaw żeby dać mu bana.
~GrulixBaned
14-01-2009, 22:22
Teraz uświadomiłem sobie. Niech nabija te posty. Tak jak kiedyś pisał, lepiej się czuje, że ma ten 1+ post więc i to go tu trzyma..... widzicie nie pisze postó w dziale screeny? Dziwne co nie? Chce to niech odświeża poradniki, propozycje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.