Zaloguj się

View Full Version : Nietypowe ?wi?to - Dzie? sprz?tania biurka.

Sharpshooter
08-01-2009, 16:10
Tak jak w nazwie tematu ;p dziś obchodzimy Dzień Sprzątania Biurka ;d

Kurz, niepotrzebny papier czy stara gazeta w miejscu pracy odbierają
energię do pracy.
We czwartek nadarza się znakomita okazja, żeby zabrać się za gruntowne porządki - obchodzimy Dzień Sprzątania Biurka.

Kalendarz obfituje w różne ciekawe święta.
Na dobrą sprawę, każdego dnia coś świętujemy.
W Kalendarzu Świąt Nietypowych 8 stycznia przypada Dzień Sprzątania Biurka.

Co więc mamy na biurku ?

Ja mam tylko sprzęt : monitor, głośniki, paluszki lajkonik, hity, winogrono, pusta butelka po fancie, cola, winogrono, ciastka, orzeszki ziemne, telefon, modem.

Pozdrawiam,
Sharpshooter.

Silkroad.
08-01-2009, 16:12
Nie mam biurka ! Buhauha xD, a na mojej szafce, mam kompa, monitor, głośniki, klepsydre.

Mikuś też Cię kocha
08-01-2009, 16:43
Mam: Laptop , Modem , Lampka , pilot , głośnik(1) , pilot do głośników , papierek po snickers , puszke po orzeszkach , tablety :O

Masz coś?
08-01-2009, 16:49
Kupę mam.

://
A serio: Laptop, monitor, tuba, koszyk cukierków, 3 kubki, głośnik, książki, papierki po cukierkach, zapalniczkę, termometr, stacja do słuchawek bezprzewodowych, portfel... Fajny burdel, co?

PIH
08-01-2009, 16:53
3x opakowanie po prince polo, talerz, fona, kabel do fona, lampka, monitor, komp, drukara, głośniki ;D

Sys3k
08-01-2009, 17:07
Ohoho a co Ja mam ^^

monitor, komp , glosniki, 2x szklanki, dlugopis, fona, 3x plyty, kartke, klawiature ; <

Lechista92
08-01-2009, 17:12
Hmmm...
2x telefon, kubek, monitor, drukarka, 1 głośnik, kamerka, myszka, portfel, powerade, jakąś kartke z napisanym podaniem do Orange ( 600 zł mandatu dostałem ) i troche kabli :p
Ps. Mam duże biórko ;)

Nakomi Takahata Old
08-01-2009, 17:15
Mam:monitor drukarka glosnik telefon jakies gry kubek i jakis napoj :D

Kodexik
08-01-2009, 17:37
Nożyczki 2x szklanka iPod telefon chusteczki

Alkopoligamia
08-01-2009, 17:48
Ja mam: Długopis, ściąge z niemieckiego (xD), picie. Ogólnie mam czysto na biurku. Dobrze że nie ma dnia sprzątania pod biurkiem XDD tam jest gruubo.. ;pppp

Lost Girl
08-01-2009, 17:55
We wtorek nadarza się znakomita okazja, żeby zabrać się za gruntowne porządki - obchodzimy Dzień Sprzątania Biurka.

Kalendarz obfituje w różne ciekawe święta.
Na dobrą sprawę, każdego dnia coś świętujemy.
W Kalendarzu Świąt Nietypowych 8 stycznia przypada Dzień Sprzątania Biurka.
Ale dzisiaj jest 8 i czwartek a nie wtorek ;o

@topic
Na biurku mam aktualnie: myszke, 2 głośniki, monitor, chusteczki, jakaś kartka pogięta to zaraz ją sprzątke, zeszyt i piórnik.

^Gpiotras~
08-01-2009, 18:13
bedzie tego sporo xD

multum płyt ladowarka do fona x2(se+nokja)3xfon(se+nokja+stacjonarny)Cyfrowke kasa srubokret 2xpilniczek do paznokci koperta?? spinacze termometr zegarek x4pilot(dvd+telewizor+wieza+komputer) latarka kalendarz mini choinka sluchawki lampka monitor ksiazka od chemi

i wszytko znajduje ;p

w sobote sprzatanko bedzie ;p

Spaślak
08-01-2009, 18:42
Posprzątał bym ale niestety mam komputer na ziemi xD

A tak na serio to moje biurko jest zawsze czyste i schludne xD
Więc nie dla mnie to święto....

Pixelo
08-01-2009, 19:00
Taboret, 8 encyklopedii, 48 gier, podstawka, monitor, drukarka, podstawka pod myszke, myszka, klaser z plytami, 50+ plyt luzem, miska, 2 talerze, kubek, szklanka, majtki, aparat, klucze, serek almette, kilka smieci, karta do telefonu, 2 plakaty, pilot do wierzy, gumy do żucia, kadzidła, zapalara.

Tylko tyle :rolleyes:

Tett
08-01-2009, 19:14
telefon, drukarka, monitor, klawiatura, filiżanka a w niej fusy od herbaty i cytryna, długopis, kartka a na niej pasy, myszka, klawiatura, mikrofon, głośniki, lampka, temperówka, 60gr, zegarek.

^Deduś
08-01-2009, 19:17
Taboret, 8 encyklopedii, 48 gier, podstawka, monitor, drukarka, podstawka pod myszke, myszka, klaser z plytami, 50+ plyt luzem, miska, 2 talerze, kubek, szklanka, majtki, aparat, klucze, serek almette, kilka smieci, karta do telefonu, 2 plakaty, pilot do wierzy, gumy do żucia, kadzidła, zapalara.

Tylko tyle :rolleyes:

Jaaasssneeeeeeee...........

@topic
2 zeszyty, telefon, pilot do telewizora, fon, monitor, lampka, obcinarka do paznokci, pudelko od gum (do żucia), plyty w pudelku, 2 głośniki, husteczki, kostka rubika...

Bondi
08-01-2009, 19:28
Długopis, zeszyt od chemii i fizyki, lampkę, telefon i kurz xdd

Grzyb
08-01-2009, 19:37
Śmieszny Temat ;p
Na moim biurku w jest
Moja Komórka,Komputer,Monitor,Głośniki,Subofer,Głośniki Do Mojej Komórki,Piórnik,Mase Książek Ze Szkoły,Mase Słowników Literackich Encyklopedii 3 Edycje Harrego Potera :PP, Dwa Modele Samochodów,Wiedźmin(przereklamowany)
Duże mam biurko nie ? :D

handlarz_narkotykow
08-01-2009, 19:55
Ja na swoim biurku mam monitor, myszkę, klawiaturę, kibel, picie, żarcie i trumnę z sl'ami jak już zdechnę, żeby mi daleko nie było. :D

Ja nie bałaganie więc nie mam czego sprzątać:eek:

Verrier 2.0
08-01-2009, 20:05
Telefon, kubek, książki, drukarkę, różne płyty, myszkę, klawiaturę ....

goli
08-01-2009, 20:05
Monitor, 2 glosniki, sluchawki, mp4, zegarek, szklanka po kawie, klej, drukarka, komp, lyzeczka po herbacie, talerz po platkach.

Kamashi
08-01-2009, 20:08
So. XD

Monitor, płyty, mp3, kredka, mysz, talerz, naszyjnik, papierki po cukierkach XD

Fifeks
08-01-2009, 20:29
Telefon, klawiaturę, monitor, kubek, napój myszkę, jakiś listek : o , i tyle

LabeleQ
08-01-2009, 20:30
monitor,lampka,kubek,zapalki,mp3,chusteczki,palusz ki,talerz,talerz,myszka,myszka,.

Maly lolex
08-01-2009, 21:16
Ja na swoim biurku mam płyty, papierki od cukierków, karty, głośniki, klawiatóre, monitor, myszke, renkawice do basebola, zeszyt, paletke, kamerke, mikrofon, zeszyt, kałczók, kubek, pare klocków z bajonickle, taśme, obakowania po kinder bueno :D
to by było na tyle :D

Axeleq
08-01-2009, 21:50
Telefon, spinacz (nie wiem skąd), lampka, most wanted, trylogia Maxa Paynea, Diablo II, rozkład lekcji.

Orzeszek
11-01-2009, 20:20
Myszka, podkładka, komórka, głośniki, WYKAŁACZKI ^^, Książke "Kwiatki świętego franciszka", cukierki, popcorn, napój, ładowarke, L4, kamere, portfel, zegarek, kompas (lawl), REXONE (4men) xD, film JADE, słuchawki do kom, słuchawki do kompa...

prawie jak makgajwer co :)?

Modingo
11-01-2009, 20:39
Monitor, mysz, klawiatura, 3xgłośnik z 5, komóra, poradnik do Gothic 3 i ZB, dwie sterty płyt, słuchawki, kubek, popielniczka, jakis puchar
Wyjątkowo czysto

Pink Majster
11-01-2009, 20:43
Duzo tego XDD : 3 szklanki , miseczka , 2 talerzyki , perfumy , kawalek pizzy , kosci po skrzydelkach kfc , monitor , komputer , klawiatura , myszka , szlugi , zapalniczka , telefon , ladowarka , modem od neta , kolumne od wiezy , ksiazke od historii , zielona kredke , dlugopis i ogolnie syf xDD

Ober Caster
11-01-2009, 20:51
Szklanka, telefon, klucze, książki, oporządzenie komputerowe, lampka, kalendarz, stojak na długopisy. :)

Ktoś
11-01-2009, 21:09
Telefon, chusteczki, kamera, coca-cola, szklanka, mikrofon, słuchawki, dwa głośniki, przełącznik głośników, router, monitor, książki do: matmy, chemii i informatyki oraz zeszyty do: chemii, matmy, ekonomii. Leży również długopis, ołówek, cyrkiel, kątomierz, linijka.

JaCkAzZ
12-01-2009, 13:05
Nożyczki 2x szklanka iPod telefon chusteczki

Jeszcze moje zdjęcie masz bo się na mnie napalasz, po za tym 10+ zużytych kondomów bo sobie w nich walisz gruche żeby nie popryskać monitora bhaubdhsaBUAHSds

@topic
Na biurku nie mam nic po za burdelem w choooy!