View Full Version : Nietypowe ?wi?to - Dzie? sprz?tania biurka.
Sharpshooter
08-01-2009, 16:10
Tak jak w nazwie tematu ;p dziś obchodzimy Dzień Sprzątania Biurka ;d
Kurz, niepotrzebny papier czy stara gazeta w miejscu pracy odbierają
energię do pracy.
We czwartek nadarza się znakomita okazja, żeby zabrać się za gruntowne porządki - obchodzimy Dzień Sprzątania Biurka.
Kalendarz obfituje w różne ciekawe święta.
Na dobrą sprawę, każdego dnia coś świętujemy.
W Kalendarzu Świąt Nietypowych 8 stycznia przypada Dzień Sprzątania Biurka.
Co więc mamy na biurku ?
Ja mam tylko sprzęt : monitor, głośniki, paluszki lajkonik, hity, winogrono, pusta butelka po fancie, cola, winogrono, ciastka, orzeszki ziemne, telefon, modem.
Pozdrawiam,
Sharpshooter.
Silkroad.
08-01-2009, 16:12
Nie mam biurka ! Buhauha xD, a na mojej szafce, mam kompa, monitor, głośniki, klepsydre.
Mikuś też Cię kocha
08-01-2009, 16:43
Mam: Laptop , Modem , Lampka , pilot , głośnik(1) , pilot do głośników , papierek po snickers , puszke po orzeszkach , tablety :O
Masz coś?
08-01-2009, 16:49
Kupę mam.
://
A serio: Laptop, monitor, tuba, koszyk cukierków, 3 kubki, głośnik, książki, papierki po cukierkach, zapalniczkę, termometr, stacja do słuchawek bezprzewodowych, portfel... Fajny burdel, co?
3x opakowanie po prince polo, talerz, fona, kabel do fona, lampka, monitor, komp, drukara, głośniki ;D
Ohoho a co Ja mam ^^
monitor, komp , glosniki, 2x szklanki, dlugopis, fona, 3x plyty, kartke, klawiature ; <
Lechista92
08-01-2009, 17:12
Hmmm...
2x telefon, kubek, monitor, drukarka, 1 głośnik, kamerka, myszka, portfel, powerade, jakąś kartke z napisanym podaniem do Orange ( 600 zł mandatu dostałem ) i troche kabli :p
Ps. Mam duże biórko ;)
Nakomi Takahata Old
08-01-2009, 17:15
Mam:monitor drukarka glosnik telefon jakies gry kubek i jakis napoj :D
Nożyczki 2x szklanka iPod telefon chusteczki
Alkopoligamia
08-01-2009, 17:48
Ja mam: Długopis, ściąge z niemieckiego (xD), picie. Ogólnie mam czysto na biurku. Dobrze że nie ma dnia sprzątania pod biurkiem XDD tam jest gruubo.. ;pppp
Lost Girl
08-01-2009, 17:55
We wtorek nadarza się znakomita okazja, żeby zabrać się za gruntowne porządki - obchodzimy Dzień Sprzątania Biurka.
Kalendarz obfituje w różne ciekawe święta.
Na dobrą sprawę, każdego dnia coś świętujemy.
W Kalendarzu Świąt Nietypowych 8 stycznia przypada Dzień Sprzątania Biurka.
Ale dzisiaj jest 8 i czwartek a nie wtorek ;o
@topic
Na biurku mam aktualnie: myszke, 2 głośniki, monitor, chusteczki, jakaś kartka pogięta to zaraz ją sprzątke, zeszyt i piórnik.
^Gpiotras~
08-01-2009, 18:13
bedzie tego sporo xD
multum płyt ladowarka do fona x2(se+nokja)3xfon(se+nokja+stacjonarny)Cyfrowke kasa srubokret 2xpilniczek do paznokci koperta?? spinacze termometr zegarek x4pilot(dvd+telewizor+wieza+komputer) latarka kalendarz mini choinka sluchawki lampka monitor ksiazka od chemi
i wszytko znajduje ;p
w sobote sprzatanko bedzie ;p
Posprzątał bym ale niestety mam komputer na ziemi xD
A tak na serio to moje biurko jest zawsze czyste i schludne xD
Więc nie dla mnie to święto....
Taboret, 8 encyklopedii, 48 gier, podstawka, monitor, drukarka, podstawka pod myszke, myszka, klaser z plytami, 50+ plyt luzem, miska, 2 talerze, kubek, szklanka, majtki, aparat, klucze, serek almette, kilka smieci, karta do telefonu, 2 plakaty, pilot do wierzy, gumy do żucia, kadzidła, zapalara.
Tylko tyle :rolleyes:
telefon, drukarka, monitor, klawiatura, filiżanka a w niej fusy od herbaty i cytryna, długopis, kartka a na niej pasy, myszka, klawiatura, mikrofon, głośniki, lampka, temperówka, 60gr, zegarek.
Taboret, 8 encyklopedii, 48 gier, podstawka, monitor, drukarka, podstawka pod myszke, myszka, klaser z plytami, 50+ plyt luzem, miska, 2 talerze, kubek, szklanka, majtki, aparat, klucze, serek almette, kilka smieci, karta do telefonu, 2 plakaty, pilot do wierzy, gumy do żucia, kadzidła, zapalara.
Tylko tyle :rolleyes:
Jaaasssneeeeeeee...........
@topic
2 zeszyty, telefon, pilot do telewizora, fon, monitor, lampka, obcinarka do paznokci, pudelko od gum (do żucia), plyty w pudelku, 2 głośniki, husteczki, kostka rubika...
Długopis, zeszyt od chemii i fizyki, lampkę, telefon i kurz xdd
Śmieszny Temat ;p
Na moim biurku w jest
Moja Komórka,Komputer,Monitor,Głośniki,Subofer,Głośniki Do Mojej Komórki,Piórnik,Mase Książek Ze Szkoły,Mase Słowników Literackich Encyklopedii 3 Edycje Harrego Potera :PP, Dwa Modele Samochodów,Wiedźmin(przereklamowany)
Duże mam biurko nie ? :D
handlarz_narkotykow
08-01-2009, 19:55
Ja na swoim biurku mam monitor, myszkę, klawiaturę, kibel, picie, żarcie i trumnę z sl'ami jak już zdechnę, żeby mi daleko nie było. :D
Ja nie bałaganie więc nie mam czego sprzątać:eek:
Verrier 2.0
08-01-2009, 20:05
Telefon, kubek, książki, drukarkę, różne płyty, myszkę, klawiaturę ....
Monitor, 2 glosniki, sluchawki, mp4, zegarek, szklanka po kawie, klej, drukarka, komp, lyzeczka po herbacie, talerz po platkach.
So. XD
Monitor, płyty, mp3, kredka, mysz, talerz, naszyjnik, papierki po cukierkach XD
Telefon, klawiaturę, monitor, kubek, napój myszkę, jakiś listek : o , i tyle
monitor,lampka,kubek,zapalki,mp3,chusteczki,palusz ki,talerz,talerz,myszka,myszka,.
Maly lolex
08-01-2009, 21:16
Ja na swoim biurku mam płyty, papierki od cukierków, karty, głośniki, klawiatóre, monitor, myszke, renkawice do basebola, zeszyt, paletke, kamerke, mikrofon, zeszyt, kałczók, kubek, pare klocków z bajonickle, taśme, obakowania po kinder bueno :D
to by było na tyle :D
Telefon, spinacz (nie wiem skąd), lampka, most wanted, trylogia Maxa Paynea, Diablo II, rozkład lekcji.
Orzeszek
11-01-2009, 20:20
Myszka, podkładka, komórka, głośniki, WYKAŁACZKI ^^, Książke "Kwiatki świętego franciszka", cukierki, popcorn, napój, ładowarke, L4, kamere, portfel, zegarek, kompas (lawl), REXONE (4men) xD, film JADE, słuchawki do kom, słuchawki do kompa...
prawie jak makgajwer co :)?
Monitor, mysz, klawiatura, 3xgłośnik z 5, komóra, poradnik do Gothic 3 i ZB, dwie sterty płyt, słuchawki, kubek, popielniczka, jakis puchar
Wyjątkowo czysto
Pink Majster
11-01-2009, 20:43
Duzo tego XDD : 3 szklanki , miseczka , 2 talerzyki , perfumy , kawalek pizzy , kosci po skrzydelkach kfc , monitor , komputer , klawiatura , myszka , szlugi , zapalniczka , telefon , ladowarka , modem od neta , kolumne od wiezy , ksiazke od historii , zielona kredke , dlugopis i ogolnie syf xDD
Ober Caster
11-01-2009, 20:51
Szklanka, telefon, klucze, książki, oporządzenie komputerowe, lampka, kalendarz, stojak na długopisy. :)
Telefon, chusteczki, kamera, coca-cola, szklanka, mikrofon, słuchawki, dwa głośniki, przełącznik głośników, router, monitor, książki do: matmy, chemii i informatyki oraz zeszyty do: chemii, matmy, ekonomii. Leży również długopis, ołówek, cyrkiel, kątomierz, linijka.
Nożyczki 2x szklanka iPod telefon chusteczki
Jeszcze moje zdjęcie masz bo się na mnie napalasz, po za tym 10+ zużytych kondomów bo sobie w nich walisz gruche żeby nie popryskać monitora bhaubdhsaBUAHSds
@topic
Na biurku nie mam nic po za burdelem w choooy!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.