View Full Version : Dodatek do tibii
Grimkins
09-01-2009, 14:29
Witam, kiedys bawiłem sie skryptami.. Udało mi się zrobic coś takiego ze u góry na pasku pisze ile expa brakuje Ci do next levela, czy to jest uznawane jako bot? Czy tylko zwykły "skrypt, dodatek" ?
Bo nie wiem czy uzywac jezeli chce wrzucac screeny na forum.
Pozdrawiam.!
Nie, to raczej nie będzie bot, bo Ci to nie ułatwia gry a poza tym można w grze sprawdzic ile brakuje expa do następnego lvla wpisując komende
!exp
Ps. tak pisze przy wosso, więc jak bedziesz robił sobie screeny albo cos to lepiej to wyłącz bo dzieci neo z tego forum zwyzywają cie od bootów.
Grimkins
09-01-2009, 15:24
Aha, no dzięki.
mam pytanie własnie odnosnie bota, wczoraj jakis gosciu podał mojemu kumplowi link do bota do tego wosso własnie.. Sciagnał go i uruchomił, nie zdazyl wyjsc z depo i dostał bana za uzywanie macro/botów...
Wiec czy gmówie mają jakas komende na skanowanie ? czy im sie wyswietla coś na ekranie ze gracz ten i ten ma bota?
Dzięki za odp.
Wiele Miałem Kont
17-01-2009, 15:29
Gm mają do gadania aż nic ;)
Jakoś ja jechałem Wosso i nic... zależy jak kto używa, widocznie za szybko użył 2x uha :/
Witam, kiedys bawiłem sie skryptami.. Udało mi się zrobic coś takiego ze u góry na pasku pisze ile expa brakuje Ci do next levela, czy to jest uznawane jako bot? Czy tylko zwykły "skrypt, dodatek" ?
Bo nie wiem czy uzywac jezeli chce wrzucac screeny na forum.
Pozdrawiam.!
Jak zrobiłeś dodatek? W czym?
handlarz_narkotykow
17-01-2009, 16:15
Wpisujesz komendę !exp i masz to samo, dlatego na Apo ten skrypt jest zbędny.
Na pewno znajdzie się jakaś para idiotów, która będzie myślała, że to bot.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.