View Full Version : Nowy Klient APO
Kamor is Back
09-01-2009, 17:42
Grałem tu spory czas temu...atmosfera byla prześwietna,a teraz nic niema z dawnego dobrego apo.
Apo traci popularnosc (kiedys byly kolejki 300+ i to non stop teraz zadnych).
Wszystko przez to ze sa tu boty.To oni/e psuja ten serwer.
I chcial bym cos na te szumowiny zaradzic,a konkretnie Stworzenie Własnego Klienta Apo 7.6,przez to botow by nie bylo.
i... krótka piłka,prosto z mostu TAK ! czy NIE ! .
Prosze przywróćcie dawny klimat i swietnosc apo...
^Gpiotras~
09-01-2009, 17:57
powiem tak po co ?? jak i tak po dwoch tygodniach by wyszedl skrypt do scara zeby dzialal albo aktualizacja jakiegos bota ;p
Jestem na tak bo by TYLKO ułatwiło gre nowym
Jestem na Nie, ponieważ większość osób tak czy tak używa standardowego klienta tibi : <
Więc po co to robić?
Tez jestem na nie, bo znajac zycie powstalo by takich klientów 10, z których 110% bedzie "zainfekowanych" ; )
ja jestem na TAK! i nawet bym mial jeden z plikow do nowego klienta a wlasciwie to TIBIA.pic fajna grafa naprawde
DarthWawa
11-01-2009, 19:05
Kiedys juz mial byc client apo i jakos nie wyszlo. ^^
Kamor is Back
11-01-2009, 19:12
Muflon :
Wlasny Client jest po to by przez niego,tylko i Wyłącznie przez niego wchodzic do gry. Mozna taki cos zrobic.
palobo : Tego clienta mozna by bylo zdobyc wylacznie poprzez oficjalna stronke ots-a.
DarthWawa : Wiem ze mial byc juz dawno temu (od kad tu gralem juz o tym mowili xd),ale moze jak ich odpowiednie zmotywujemy to zewma sie do roboty...
Wlasne Clienty zapobiegaja uzywania botow.
Np. Ron Ots i Eloth/Elora maja takowe clienty i botow niema.
Pozdrawiam i nich jakis modek tu zajrzy...
handlarz_narkotykow
11-01-2009, 19:12
Nie róbcie serweru 8.4, ponieważ jst za łatwy.
uh/manas na hotkey..i pvp w ogóle bez sensu.
Szybko tam ludzie powbijają 1k+, 2k+ i wielkie kozaki 10 letnie..
Kamor is Back
11-01-2009, 19:15
Nie róbcie serweru 8.4, ponieważ jst za łatwy.
uh/manas na hotkey..i pvp w ogóle bez sensu.
Szybko tam ludzie powbijają 1k+, 2k+ i wielkie kozaki 10 letnie..
Prosze Przeczytaj spokojnie temat i bedziesz wiedzial o co nam chodzi. o 7.6 -.-
DarthWawa
11-01-2009, 19:20
Omg, nie bedzie clienta i nie masz po co spamowac.... Daj se spokoj. ._. Wiesz ile pomyslow na skonczenie z botami bylo? Zrealizowali ktorys?
Pall the Ziom
11-01-2009, 19:21
Powiem Tak....
Jestem Na TAK xD
<znaczki><znaczki><znaczki><znaczki>
Kamor is Back
11-01-2009, 19:29
Omg, nie bedzie clienta i nie masz po co spamowac.... Daj se spokoj. ._. Wiesz ile pomyslow na skonczenie z botami bylo? Zrealizowali ktorys?
Niedam spokoju ! jedynie piszac o tym projekcie,moze (i chcialbym) pobudzic ich do roboty...wiem ze czasu nie maja pewnie,ale to lezy w ich interesie wiec...
no cuz gdybym byl Gm'em zagwarantowal bym ze zadnych botow by nie bylo... xdd
DarthWawa
11-01-2009, 19:46
To se zrob otsa, a apo zostaw w spokoju jak ci cos niepasuje... Zacznij sam grac z botem, zobaczysz jaka to frajda.
Kamor is Back
11-01-2009, 19:49
To se zrob otsa, a apo zostaw w spokoju jak ci cos niepasuje... Zacznij sam grac z botem, zobaczysz jaka to frajda.
ty ale smiaszny jestes...
nic nie mowilem o wlasnym OTSie z WLasnym Clientem I Z BOTEm !
Chce ich pobodzic do pracy...jak masz dawac takie wypowiedzi to nie rob tego...
DarthWawa
11-01-2009, 20:28
Ze niby 'ekipa' nic nie robi? Idz zamknij sie w szafie i kur.a nie wylaz.
btw. bede dawal wypowiedzi jakie mi sie podobaja i nic mi nie zrobisz.
Kamor is Back
11-01-2009, 20:38
@up
Jesli tak to sie zamknij bo nic nie wnosisz do tego otsa.
Pisz przynajmniej na temat,a nie bez myslne nabijasz posty !
Powiedziales co miales ? jesli tak to zamknij pape,a jak juz napiszesz cos nie na temat dostajesz reporta.
kazdy ma inne zdanie,ale niemusisz uzywac do tego celu wulgaryzmow.
DarthWawa
11-01-2009, 21:30
Patrz, ale filozof jestes.
Zrozum to dzieciaku, ze nic nie zdzialasz, tego clienta nigdy ine bedzie, a ty sie tylko spocisz.... Wez idz na rl albo pograj w sapera, a tutaj sie nie odzywaj bo tylko zasmiecasz forum takimi bezsensownymi tematami. Byla proba z APO Clientem, ktora nie wypalila i na 100% 'ekipa' nie ma zamiaru tego powtarzac.
Mc Maciek
11-01-2009, 22:18
Oficjalnego APO Clienta nie będzie... A na pewno nie stworzy go Ekipa...
Jeśli ktoś jest zainteresowany, może skorzystać z mojego clienta - apoclient.ugu.pl
Hmm watpie aby to weszlo pod 7.6 co 3 dobrze znajacy sie informatyk opanuje klijenta i zrobi sobie sam bota ; /...Na co na marne praca Ekipy ;]?
Lepiej zrobic jakies UpTaDe or Dokonczyc serva 8.xx ;))
Flutebone
11-01-2009, 23:03
Jestem na tak, może to by tylko na 2 tygodnie by zapobiegło botterą na APO ale od razu by było widać kto używa ;d np. taki 1klvl bije w jeden dzień 10 mlvli, wszedł new client a on wbił tylko 3 lvle ;p
Seba Master Knight
11-01-2009, 23:56
Jak powiedzieli up każdy i tak by korzystał z klasycznego klienta. Chyba, że chodzi Ci o nowego klienta z nowymi itemami itp., ale i tak taki pomysł nie wejdzie w życie. Mi osobiście nie chciałoby się ściągać nowego klienta, chociaż, że waży 20 mb. ;D
Silkroad
19-01-2009, 19:44
Ehh... Nie przywrócisz tamtej starej atmosfery, i to nie jest przez boty, poprostu apo traci popularność, jak powstanie 8.4 to będą stare klimaty, pierwszy 100 level itd. Jestem oczywiście na nie, klient tu nic nie zmieni.
wallserek
19-01-2009, 20:02
wydaje mi sie ze tutaj tyle ludzi gra z tego powodu ze bardzo lubia klient 7.6 jak chcecie mzoecie test zrobic na 2 servy zobaczymy ile bedzie grac a obydwuch serwerach.
Zuy Pan, Wręcz Okropny
30-01-2009, 19:09
@autor tematu
puknij się w łeb idioto ;s
jestem na nie... ;<
nie wyszło, przykro mi :(
Exevo knight
30-01-2009, 22:02
To nie boty psują atmosferę tylko te "noob`y" które uważają, że są Pro i wyzywają się na wzajem. Nimi powinni się zająć to by na pewno polepszyło sprawę. Boty mogą stanowić tylko 10% złej atmosfery. Jestem na Nie.
Hipcio Bercix
30-01-2009, 22:30
Krótko jestem na tak. Jak duzo osob bedzie gralo to bedzie placz ze nie ma miejsca na expienie i beda prosby o robienie wiecej respow. Niech ekipa o tym decyduje.
Mnie to wali apo 7.6 niech sobie bedzie jak chce ;]
WOLE 8.4
Jestem na tak powiedzmy :)
Show 2.9
31-01-2009, 10:10
Oczywiscie ze nie zaznacza same boty bo co komu zalezy wejsc w tobie czy w "tibie" ? tylko ze wbudowanym IP changerem i anty chitem ? a rozumiem Wosso nie dziala ; < przykre. Tak 100% na tak nie tylko tu jak i na 8.4 0 botów ludzie widza duze lvle ale co jesi te nawet male botuja ? Widza bota i rezgnuja z otsa mysla na pierwszy zeut oka noms OTS. porazka dla tych Ludzi
DILIGHTY za boty !!!!!!
Czemu sie tego boja robic?
I tak maniaq pozostanie maniakiem i załozy nową postac.... : D
Chyba ze zlewa na ots i tylko botuje ;p Ale takich nie bedzie szkoda....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.