View Full Version : Solo Ots King :P
Chcialem sie pochwalic moim osiagnieciem :P Wiem ze to nie rekord ale ja jestem bardzo zadowolony xD
http://www.speedyshare.com/574887834.html
Link bez keylogow itd. itp.
PS:Ten 1 king nie udany ;P
Orelex II
11-01-2009, 18:52
[10/01/2009 14:41] Sieka -> Devilek Pall was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
nie gratuluje ;)
Kamor is Back
11-01-2009, 19:40
na takim lvl z botem ? zal mi cie chlopcze.
Nieumiesz grac sam ? to przykre.
Ja kinga na 121 lvl dalem rade i niechwalilem sie za bardzo xd ........
Temat Closed...i ja bym dal perma bana za bota... :)
@Up
Masz dowod ze mam bota?? Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj i tyle....
Nie oceniaj ksiazki po okladce
Kamor is Back
11-01-2009, 19:47
a no mam dowod... kolega wyzej juz napisal.
[10/01/2009 14:41] Sieka -> Devilek Pall was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
aa i twoja "Wzburzona" odpowiedz swiadczy ze tak czy siak masz bota.
Zbanowany Khuramek
11-01-2009, 20:40
Lipa jak miałeś bota :< .
Przed wczoraj byłem świadkiem jak 110 kin bieże na arenie kinga. Z uhem pod dupą ale wziął
Semmpacz x3
11-01-2009, 20:48
i co was to obchodzi psy oprocz khuramka czy ma bota czy nie ? ja pierdole kamor ty pewnie bez bota bys nie dal rady z Twoim pvm zrobisz exausted na 100 maxów i tyle..
napewno nie mial wtedy bota.......przeslalem mu na 280 lvlu wiec wypierdalac od niego a ten ban dostal za trenowanie w trainie........
Kamor is Back
11-01-2009, 21:41
i co was to obchodzi psy oprocz khuramka czy ma bota czy nie ? ja pierdole kamor ty pewnie bez bota bys nie dal rady z Twoim pvm zrobisz exausted na 100 maxów i tyle..
napewno nie mial wtedy bota.......przeslalem mu na 280 lvlu wiec wypierdalac od niego a ten ban dostal za trenowanie w trainie........
Widac grasz tu od niedawna,bo masz kupionego chara.
Ja nie z tych co z botem graja,ja jestem z starych dobrych userow tego otsa,ktorzy w dupie maja ten szajs.
Niemowie ze jestes nowy = bot, ale chcę zebys wiedzial ze nie uzywalem/nie uzywam i nie uzywac bede bota...
Semmpacz x3
12-01-2009, 13:54
Widac grasz tu od niedawna,bo masz kupionego chara.
tak, zajebiste myslenie...
"widac ze grasz tu od niedawna, bo masz z****y opis"
prawda? :o
wiesz.. mi sie tylko wydaje, ale tylko Ci którzy mowia jak wtedy bylo lepiej itp, 90% z tych co tak mowia w ogole nie grala tu wiec nie udawaj pozera.
gram tu ponad 1.5 roku, gralem postaciami typu Cineczek itp, a to ze kupilem chara ( za k cc) nie swiadczy o tym ze gram od niedawna wiec cicho.. a apo to jest gra a nie kurva zycie, cytuje Twoj opis:
Koniec tego Dawnego pieknego i najlepszego otsa
...tylko wy tak naprawde zostaliscie tu PRAWDZIWYMI graczami APO.....
ile Ty masz lat, ze tak sie jarasz jaki to on nie byl, dalej jest najlepszym otsem, tyle ze nie takim jak dawniej
ja jestem z starych dobrych userow tego otsa
udowodnij mi to, ze grales ponad 3 lata temu.
pozdrawiam
semp~
tak, zajebiste myslenie...
"widac ze grasz tu od niedawna, bo masz z****y opis"
prawda? :o
wiesz.. mi sie tylko wydaje, ale tylko Ci którzy mowia jak wtedy bylo lepiej itp, 90% z tych co tak mowia w ogole nie grala tu wiec nie udawaj pozera.
gram tu ponad 1.5 roku, gralem postaciami typu Cineczek itp, a to ze kupilem chara ( za k cc) nie swiadczy o tym ze gram od niedawna wiec cicho.. a apo to jest gra a nie kurva zycie, cytuje Twoj opis:
ile Ty masz lat, ze tak sie jarasz jaki to on nie byl, dalej jest najlepszym otsem, tyle ze nie takim jak dawniej
udowodnij mi to, ze grales ponad 3 lata temu.
pozdrawiam
semp~
A poza tym Sempacz zyskal prawie wszystkie chary co mial dzieki wymianie.... Bana dostalem poniewaz wszedlem do train rooma i poszedlem na obiad.... Tyle wrocilem ban trudno.....
Semmpacz x3
12-01-2009, 13:59
chcialem zedytowac, ale sie nie da. Wiec dopisze.
Niemowie ze jestes nowy = bot, ale chcę zebys wiedzial ze nie uzywalem/nie uzywam i nie uzywac bede bota...
to tez udowodnij, a co do mnie.. kazdy wie ze jestem botem ale jakos banow nie lapie, wiesz te wszystkie "nln'owskie psy" pisaly okolo 20~ codziennie reportów, ale bana nie zlapalem.. pozdro fightter ;*
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.