PDA

View Full Version : Boty

Elan
11-01-2009, 23:33
Połowa graczy gra na botach nie możecie ich skasować z kompa i ich nie używać dostaniecie Delate konta będzie płacz i pretensje do Gm sami do siebie miejcie pretensje że nie umiecie grać bez bota.Według mnie Mortiis powinien dawać ban na 2miesiące a nie tam na 10dni i tak to nic nie da powinno być bany na 2miesiące jak użyją za 3 razem delate konta i proste.Będzie się milej grało bez botów.

Puttana
11-01-2009, 23:35
A ty nie masz bota? Jesteś uczciwym graczem? :(
Boty są po to by nie tracić czasu na pierdoły.
Manasowanie, uhanie, auto trainer. Po co robić to i marnować czas? ;)

Tutaj nie ma prawie delete.

Elan
11-01-2009, 23:40
A ty nie masz bota? Jesteś uczciwym graczem? :(
Boty są po to by nie tracić czasu na pierdoły.
Manasowanie, uhanie, auto trainer. Po co robić to i marnować czas? ;)

Tutaj nie ma prawie delete.
rok temu użyłem raz bota i dostałem bana i odtej pory nie używam zobaczysz dostaniesz Delate bedziesz miał używanie botów nie lepiej grać bez bota.

Puttana
11-01-2009, 23:42
Ja przez 2 lata grania na apo zawsze miałem włączoną tibie auto, potem wosso ;>

Nie umiałeś grać z botami :rolleyes:

~GrulixBaned
13-01-2009, 18:38
Ja kiedyś bociłem, a za swojego czasu sprzedawałem boty...... Tera się nie opłaca bocić moim zdaniem bo delety są.

Brain
13-01-2009, 18:46
@Up
Ty, jak stwierdziłeś "twórco wosso" jest producentem jednego bota. (Ofc kłamstwo) daj autograf plx!!11!!1!.

@Topic
Ja używam botów. Nigdy mnie nie złapano. Raz prawie sieka jak siedziałem na tranerze z botem. Chciałem looknąć co i jak a nagle ona do mnie pisze "Witam" itp. Boty zawsze będą ;).

Edekzgredek
13-01-2009, 19:19
omg powiem tak boty sa tak jak wiceps powiedzial zeby sie nie meczyc bo co ja mam machac reka w ta i spowrotem po co jak bot zrobi to za mnie to moje zdanie a po 2 nie polowa tylko 3,999999999999999999999999999/4 apo ma boty pzdr

Znuf_-.-
13-01-2009, 19:37
@Up
Odezwal sie ten, co go niema ;)...
@Topic
To proste.. All boca :P

Pampalini
13-01-2009, 19:47
Boty nigdy nie znikna z apo :) takiej opcji nie ma .. co 2 gracz na apo uzywa bota .. coz trzeba z tym zyc :D

Gogeta SsJ2
13-01-2009, 19:48
To jak to jest ,ze 90% apo ma bota ,a jak ktos dostanie bana za bota to sie wypiera ,ze go nie mial?
Mam przez to rozumiem ,ze tylko te 10% ,ktorzy nie uzywaja botow dostaja bany (ausbuabdusabudbsadasbd).

btw. ja nigdy botom nie ufawalem ,zwlaszcza auto heal ,bardziej ufam wlasnej rece niz botowi ;p.

Hrater
13-01-2009, 20:02
To jak to jest ,ze 90% apo ma bota ,a jak ktos dostanie bana za bota to sie wypiera ,ze go nie mial?
Mam przez to rozumiem ,ze tylko te 10% ,ktorzy nie uzywaja botow dostaja bany (ausbuabdusabudbsadasbd).

btw. ja nigdy botom nie ufawalem ,zwlaszcza auto heal ,bardziej ufam wlasnej rece niz botowi ;p.

Tu sie z Toba zgodze :)
Nie ma niesprawiedliwych banow za boty ;>
No chyba że od Boa ;>
Ja pamiętam raz, włączyłem scara na próbe i poszedlem na magic staff quest ;>
Pojawił sie Tygrysek, poprosil o wylaczenie bota i od tego czasu nie właczylem zadnego bota ; o
Nigdy bana za boty nie dostałem jakos. A gram, expie. Na was przypadkiem nie trafia, botujecie to macie problem, a potem sie wypieracie. -,-

~GrulixBaned
13-01-2009, 20:52
Wosso zrobił ten Kamikadze Sorcere. Ma 39 lat i jest fajny. Pisze zdania tak fajnie, że jest fajny. Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że bez botów jest fajnie, ale niektórzy nie chcą mieć fajnie, i dlatego nie mają fajnie, bo używają botów. Fajnie nie?

Psa, nie nauczysz wszystkiego. To tyczy się również ludzi. :>

Spoko oka spoko dla oka lokal. _/

Haha Wos*so nie zrobił Kamikadze. Przecież on z synem gra nieprawdaż? A wos*so zrobił wodzek kumpel z osiedla. Nie chcesz nie musisz wierzyć. A co do jego zdań do są inteligentne wręcz można powiedzieć "intelektualne". Przecież kamikadze on ma 39lv jest ojcem i gra w tibie? Ciekawe czy on do pracy chodzi.

ErexiN
13-01-2009, 20:59
Ja To tylko botow używam na noob serwach tutaj nie bo sie boje o keya ponieważ są z tego co mi wiadomo tylko 2 programy na Apo wosso i anarchy. A ja tam nie wierze że nie maja keya napewno maja tylko oni czekają aż przestaniesz grać jak widzą to ze miech sie nie logujesz to wtedy atakują na ciebie. Ale to tylko moja teoria przez która nie używam bota ;p

Ps. Nie wiem jak jest z tymi "niesłusznymi banami" sam takowego jeszcze nie dostałem więc myśle że banów za free nie ma tylko nikt nie cche sie przyznać do tego że użył bota, więc na tej podstawie uważaj że za boty mogą być bany nawet na 2 miechy ;p

Znuf_-.-
13-01-2009, 21:03
@2xUp
'Przeciez kamikadze on ma 39lv jest ojcem i gra w tibie?' tobie juz wszystko sie z tibia kojarzy.. ;O

@Down
Mi nie chodzi o to, czy sharuje z synem bo mnie to jebie ;).
Chodzi mi o to, ze zamiast napisac, ze ma 39lat to napisal ze ma 39lvl XD

Pampalini
13-01-2009, 21:18
Znuff .. takie ploty sa ze kamikadze ze synem gra ..
tak jak napisal grulix wosso stworzyl nasz Boa czyt akananto ;) ale na jego temat juz nie pisze.

@A ten kto napisal ze wosso i anarchy maja keye ;D to jest zaje** czekaja? oni by nie czekali tylko odrazu hack za hackiem by lecial osle !! omg..

~GrulixBaned
14-01-2009, 11:55
Znuff .. takie ploty sa ze kamikadze ze synem gra ..
tak jak napisal grulix wosso stworzyl nasz Boa czyt akananto ;) ale na jego temat juz nie pisze.

@A ten kto napisal ze wosso i anarchy maja keye ;D to jest zaje** czekaja? oni by nie czekali tylko odrazu hack za hackiem by lecial osle !! omg..

Pamalini anarch*y to jest jakieś gówno, który nikt nie używa. Wos*so jest już przeżyte i dla frajerów, którzy nie umieją grać normalnie. Scar <---- to nie bot to program do (...), ale na pewno można o nim tutaj mówić, więc to jest najlepszy programi wspomagający. Jak masz jeszcze dobry skrypt. Bierzcie przyklad z cinqa. Przez 1-1000lv 0 banów za boty a jechał ostro, ale możliwe, że nie dostał bo frend Groma był.

Xamisozezoseroxi
14-01-2009, 13:46
Grulix kiedy zrobisz nowego bota? :D Programisto ty, informatyku!

Semmpacz x3
14-01-2009, 15:24
Grulix przeciez on mial zwyklego scara -.- tylko ze ze scryptem lepszym :o
boty zawsze beda, ja tez jestem botem i wedlug mnie to nie jest nic zlego.. wole napierdalac botami niz siedziec 25/8 w tibii, np taki Bart nie bocil a wbil 1700 lvl, przeciez to jest ku.rwa z 10000h straconych na tibie, a wezmy przyklad Czubass'a w jedna noc wbil 30 lvli, bez zadnego zmeczenia, po prostu poszedl sie wyspac? wiec? chyba juz lepiej bocic, niz walic manualnie

@d
co do delete, jestem na nie

@edit
pan u dolu ma racje, dajcie mu chleba

Elite Swood III
14-01-2009, 15:55
Boty chyba sa po to żeby ich uzywac nie ??? ze20 razy miałem upomnienie za bolty i 0 banów to pomyslcie sami czy warto gac na manualy czy lepiej tibia auto [cave bot]+wosso [uh,manas] i gdzies wyjsc ??

Mordimer
14-01-2009, 16:27
Mnie zawsze zastanawiało, po co w cokolwiek grać, jeśli tak naprawdę się nie gra. Przecież wszelkie gry zrobione są dla czerpania przyjemności z grania, nie po to żeby bez przerwy bocić i potem cwaniaczyć z wysokim lvlem.
A tak idiotycznych tekstów jak ten pana "Edekzgredek" kompletnie nie rozumiem. Jeśli nie chcesz machać ręką w tą i spowrotem to poprostu nie graj, bo gra właśnie na tym polega żeby trochę się wysilić.

@Semmpacz x3
No jasne, ale przyjemnością jest to że tym 15 knightem awansujesz na następne poziomy, zabijasz samodzielnie coraz lepsze potwory i zdobywasz lepsze uzbrojenie. Właściwie bocenie jest tak samo idiotyczne jak kupowanie kcc na allegro. A jak wpada 1k lvl i cię rozwala, to spokojnie logujesz się ponownie, odrabiasz lvl i odzyskujesz stracone eq;)

xD Lukki xD
14-01-2009, 17:46
Aj tam pierodlicie, tak jak powiedział Wiceps, trzeba umieć grać z botem, aby nie dostać bana.
Ja cały czas pociskam na WOSSO.

Semmpacz x3
14-01-2009, 18:42
Przecież wszelkie gry zrobione są dla czerpania przyjemności z grania

wiesz.. nie ma tej przyjemnosci, gdy wszyscy w około jada na botach :o
oraz takiej przyjemnosci nie ma gdy wpada taki 1k lvl i Cie zabija, chyba lepiej wybocic ten lvl, niz expic swoim 15 knightem nie? :o

roman-17
14-01-2009, 23:22
tibia + bot = człowiek pozbawiony samo zaparcia, celu i chęci zdobycia go. Jest to też osoba leniwa i cwaniakowatą lecz nie cwana. Jest to zwykły oszust, szpaner i zadufany w sobie dupek, który nie gra dla przyjemności, odreagowania czy samej gry. Taka osoba nie gra tylko wbija leFele, kradnie loot i wyżywa się PK'ując na słabszych graczach za swoje niepowodzenia w życiu. A robi to w Tibii z tego powodu, że może czuć się anonimowy, bezkarny (bo jest przecież po drugiej stronie kabla) i nie pokonany (bo ma bot'a). Lecz to wszystko jest do czasu aż przyjdzie pan GM/Tutor i nie napisze magicznego słowa BAN, które powoduje u takich typków płacz, rozpacz, ataki agresji, wołanie mamusi na pomoc... nie wspomnę już o wyzywaniu i obrażaniu Administracji servera a także o zakładaniu bezsensownych tematów, w których bezczelnie wypierają się, kłamią i obrzucają innych winną za swoje przewinienia...

A teraz w skrócie: Bociarzu jesteś zwykłym dupkiem!! Lepiej załóż sobie własny server, stwórz sobie postać o milionowym leFelu, zaproś paru kumpli i analfabetycznie z nich drwij (wyśmiewaj ich), że są od ciebie gorsi... wychodzi na to samo a sporo mniej osób musi znosić twoje towarzystwo...

[] <-- to są dla was drzwi. Specjalnie takie malutkie, żebyście nie mogli tu wrócić a z wyjście nie martwcie się... ktoś wam pomoże... (może w końcu GM'owie)

Bot=BAN ale tak na 6 mieś... najlepiej od razu na ip. A następnym razem od razu delete konta i blokada ip przed założeniem jakiegokolwiek konta na APO i Forum.

Pozdrawiam!! i czekam na falę tsunami krytyki...

Nusultan Tudialkbai
15-01-2009, 00:11
Ja nusultanem bez botow gralem do 900 lvl ;d potem zaczal sie scar, nocki po 17h. przeciez normalne ze bez bota bym tego nie zrobil, gdy mialem 600 i expilem na kingach volc, bez bota bo myszka pilem manasy to po 5h mialem dosc ;D takze boty sa, beda, tylko te lepsze i gorsze :D Scar rządzi \,,/

Techniks
15-01-2009, 00:38
Ja nusultanem bez botow gralem do 900 lvl ;d potem zaczal sie scar, nocki po 17h. przeciez normalne ze bez bota bym tego nie zrobil, gdy mialem 600 i expilem na kingach volc, bez bota bo myszka pilem manasy to po 5h mialem dosc ;D takze boty sa, beda, tylko te lepsze i gorsze :D Scar rządzi \,,/

Scar + dobry skrypt..
Baaaardzo dobry =-D.
T@.
Boty były zawsze ,tylko kiedyś mieli je nieliczni ,a teraz ma każdy.

Martin16
15-01-2009, 10:39
Taaak.. teraz to co 2 postac na bocie, ale dla mnie to głupie bo to ułatwia gre a chyba lepiej jak jest w miare trudno..

~GrulixBaned
15-01-2009, 10:54
Właśnie boty będą zawsze i co tu pisać. Nikt tego nie zatrzyma nawet delety.