Zaloguj się

View Full Version : IP?!?!?!?!

Darkose II
12-01-2009, 09:11
Witajcie w piątek zakupiłem ip i dostałem dzisiaj w Poniedziałek stałe "ip" 217.28.157.83 czy mogę postawić jakiś server? Tibi Cs? lub coś takiego? jeżeli tak to jak to mam zrobić coś skonfigurować bo jak wpisuje w confingu to nie działa :/ Dzięki za pomoc i pozdro ;D.

major tłusty piEs
12-01-2009, 10:57
ja robilem ze w ots w config lua ..tym glownym notatniku wpisaywalem tam swoje IP ....tam znajdziesz gdzie : )) i pojdzie : )

Exevo knight
12-01-2009, 12:46
Niestety, jak się ma stałe IP to serwer OTS możesz postawić tylko na Hamachi, owszem można i bez ale wtedy nikt nie będzie mógł zagrać oprócz ciebie :/ Jak już o czymś taki myślisz to źle zrobiłeś, że zmieniłeś na stałe IP :[

PIH
12-01-2009, 19:43
Niestety, jak się ma stałe IP to serwer OTS możesz postawić tylko na Hamachi[

Dojebałeś znawco... Żeby postawić OTS lub jaki kolwiek serwer dla ludzi musisz mieć ZEWNĘTRZNE IP

Bez zew ip to możesz w dupie po grzebać max

ByOuT
12-01-2009, 20:32
Dojebałeś znawco... Żeby postawić OTS lub jaki kolwiek serwer dla ludzi musisz mieć ZEWNĘTRZNE IP

Bez zew ip to możesz w dupie po grzebać max

Dojebałeś ;d

Jak masz wewn. IP możesz na hamachi, zewnętrzne to bez ;d

@Topic

Do kurwy nędzy przecież on postawi bez problemu, ma zewnętrzne IP... ;| Po co te haalo?

DannRook
12-01-2009, 23:16
Dojebałeś ;d

Jak masz wewn. IP możesz na hamachi, zewnętrzne to bez ;d

@Topic

Do kurwy nędzy przecież on postawi bez problemu, ma zewnętrzne IP... ;| Po co te haalo?

No tak tylko chodzi o to, że jak masz hamachi to ciężko ten serw reklamować bo istnieje sposób wrzucenia takiego otsa na otservlist.org ale wygląda tam jakby był offline a tak na prawdę jest online, więc wiesz...
@topic
Jak chcesz postawić serw w csie to wchodzi w folder z csem odpalasz niejaki plik hlds.exe i tam wybierasz szczegóły(mapy etc.) po załadowaniu możesz zmienić freeze time czy gold na początek, ip ci się wyświetli ; )
Jeśli chcesz założyć otsa to poszukaj jakiegoś fajnego poradnika.

Orzeszek
12-01-2009, 23:35
Start>Uruchom>cmd>enter> w konsoli wpisz ipconfig

i tutaj masz wszystko o IP elo