Zaloguj się

View Full Version : Rl tibia

Nakomi Takahata Old
12-01-2009, 17:19
Wiec mam taki problem gram gram na realu z 10 minut i mi sie wylancza komp ;/ tylko tak na realu mam jak na APo gram to mi sie nie wylancza.Niewiem co sie dzieje z kompem.Prosze o pomoc ;D

Bondi
12-01-2009, 17:23
Też miałem kiedyś takie coś; w wakacje 06 chyba o ile dobrze pamiętam. Ale później płyta główna poszła i miałem nowego kompa i mi się tak nie robiło xd. Mi się chyba nie wyłączał tylko się zawieszał, ale chyba o to Ci chodzi. Może przeskanuj kompa, albo zrób formata? ;d

Edekzgredek
13-01-2009, 18:22
poprostu rl tibia cie nie lubi i tyle a na apo gm malo uwagi przywiazuja i cie apo lubi ;)

Arigori IksDe
13-01-2009, 18:30
masz za slabego kompa :/ zainwestuj w nowy bo do tipji trzeba miec pro sprzet

handlarz_narkotykow
13-01-2009, 18:34
Prawdopodobnie twój komp jest za słaby i za stary na RL TIBIĘ.
Mi się komp resetuje tak jak mam włączoną tibie, ale np. minutę i mi się gg zawiesi lub pasek Startu i wtedy następuje auto-reset.

Ja mam jeszcze gorzej, bo mi się komp resetuje sam zawsze jak nie mam włączanej żadnej gry. Ale ja zepsułem sam tego kompa, przyciskiem z tyłu kompa bo go przyciskałem z 30 razy pod rząd :D

Criss
13-01-2009, 19:52
Stary komputer fakt, jeżeli Ci się resetuje czy wyłącza tzn że ramy się nie sprawdzają, jak nic z tym nie zrobisz to możesz liczyć że Twój sprzęt długo Ci nie pośmiga.

Nakomi Takahata Old
13-01-2009, 19:54
@up
Wiem ze dlugo nie posmiga dlatego kupuje za 1 tyg nowy :D
@ all up
dzieki za pomoc itd :D

Temat zamknac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!