View Full Version : bleach
Edekzgredek
13-01-2009, 15:28
kto z was oglada bleach w tym temacie mozecie zamieszczac avatary zdjecia linki do filmow odciknow itp jest to temat dla fanow tego anime
[kizi~~mizi]
13-01-2009, 15:55
Elo tez ogladam Bleach. Anime ogolnie fajne. Jesli chcecie ogladac lub avki sobie sciagnac zapraszam na http://bleach.wbijam.pl/
Arigori IksDe
13-01-2009, 15:58
http://forum.toproste.pl/group.php?groupid=130 ;o
Master Sio
13-01-2009, 16:00
Bleach najleprze anime. Bardziej mi sie podoba jak Naruto. bleach.pl dobra strona. Na wbijam zawsze oglądam bo tłumaczą szybko
Bleach najleprze anime. Bardziej mi sie podoba jak Naruto. bleach.pl dobra strona. Na wbijam zawsze oglądam bo tłumaczą szybko
Pwn3d.
#Topic
Bleach, chujowe jednym słowem. Ciągle się nawalają, anime odbiega od mangi, chujowa kreska jak dla mnie. Fabuła przewidywalna (tj. Ichigo dostaje baty, uruchamia swój extra hollow mode i rozpierdala przeciwnika X_x) To ja już wole Hellsinga :///
RtV FTW ;O
~GrulixBaned
13-01-2009, 16:13
Moim zdaniem to też jest chuj*owe. Zamiast oglądać jakieś "góna" oglądnijcie sobie wszystkie odcinki Dragon Ball'a.
handlarz_narkotykow
13-01-2009, 16:20
Moim zdaniem to też jest chuj*owe. Zamiast oglądać jakieś "góna" oglądnijcie sobie wszystkie odcinki Dragon Ball'a.
Dokładnie Dragon Ball rox. Kiedyś oglądałem go w tv a teraz na necie 221odcinek w Dball z:D POLECAM !
[kizi~~mizi]
13-01-2009, 16:39
Taaa, pamietam czasy przedszkola ;d
Ale Db to kiedys bylo cos karty itp a teraz sluch zaginal xd
Bleach to moim zdaniem jest jednym z najlepszych anime ofc. są lepsze np. Death Note czy FMA ale i tak dobrze wypada na tle np. Naruto. A co do Dragon balla to największe gówno jakie w życiu widziałem...(nie wytrzymałem na 10 odc.)
Arigori IksDe
13-01-2009, 17:38
skoro kruliks tak muwi to to ja tesh kce byc fajny jak on i sobie sciagne wszystkie otcinki dragon bula ;o
Edekzgredek
13-01-2009, 18:00
moim zdaniem db to do 9 roku zycia ;p alle to moje zdanie a swoja droga ma ktos link do dobrej wersji odcinka 202>???
Techniks
15-01-2009, 23:42
Bleach jest spoko.
Ja oglądam i mi sie podoba..
Założyłem już taki temat.
Jest też grupa od tego ^^.
Powoli zbliża się ku końcowi i znów będą od 204 odcinka zjebane filtery.. :(
jebać takie seriale ogólnie manga anime jebie gównem i jest dla dzieci czyli właśnie dla was n/c
^Poziomek
16-01-2009, 12:03
Hellsing i DB rox. Bleach mi się nie podoba.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.