View Full Version : Nowa Mo?liwo?? Guild Chat
handlarz_narkotykow
13-01-2009, 18:27
Proponuję zrobić coś takiego :
Aby liderzy na swoich guild chatach pisali na czerwono, a vice-liderzy na pomarańczowo. Mianowicie ułatwiłoby to wiele rzeczy. Np. każdy by wiedział do kogo może pisać w razie gdy ktoś chce dojść do gildii itp.
Proszę o wyrażenie swojej opinii na ten temat.
Noo pomysł ciekawy. I powinien zostać zrealizowany! Tylko czy można takie coś zrobić? Nie znam sie na XML ;p
Tygodnik APO
13-01-2009, 18:31
Noo pomysł ciekawy. I powinien zostać zrealizowany! Tylko czy można takie coś zrobić? Nie znam sie na XML ;p
To źródła a co za tym idzie C++ a nie xml ;)
Może być to też system zrobiony w lua ale wątpię.
@topic
Coś takiego bardzo by się przydało.
Oczywiście jestem na tak.
Coś takiego jest na WypasOTS i to się sprawdza :) Pomysł dobry, jestem za! Ale pamiętajmy, że 99% propozycji graczy nie wchodzi w życie...
Rook.Men.Mariusz.
13-01-2009, 18:34
Oo bardzo dobry pomysł popieram :).Wyślij to Tygrysowi na pw bo pewnie tutaj nie zaglądnie ;].
Porozmawiam z Mortiisem na ten temat, pomysl nie jest zly, ale co Jezeli w gildi jest sporo vice liderów? Spam kolorków
czarek1993
13-01-2009, 19:27
dobry pomysl mi sie podoba bedzie mozna wiedziec do kogo pisac jak cos pozdro :)
Porozmawiam z Mortiisem na ten temat, pomysl nie jest zly, ale co Jezeli w gildi jest sporo vice liderów? Spam kolorków
Jeśli w gildii jest wiele vice liderów i jest spam kolorków to już ich problem.
#Topic
Jest mi to obojętne...
Jak ktoś chce się dowiedzieć kto jest vice, pyta się na guild chat i wszystko jasne...
Autor tematu pewnie nie wie, że kiedyś były "kolorki" ;)
Ale... Owe kolorki robiły spore crashe serwera... I o ile mi wiadomo, nie dało się tego naprawić, dlatego zostało to wyłączone.
A to, że jest to na innym otsie, to co z tego? Czy u nas musi także to być?
To co mają inne otsy mnie nie interesuję...
Btw. Pewnie i na tamtym otsie mają crashe przez te "kolorki" :D
Zamykam, pomysł nie zostanie zrealizowany, gdyż możliwości na 7.6 są nieco "ograniczone".
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.