PDA

View Full Version : Wywiad Royal back 533 knight

Puczer
13-01-2009, 20:50
Puczer REDAKTOR
Royal back odpowiada na pytanka

Witam czy zechcesz przeprowadzić ze mną wywiad ?
No pewnie ;O
Jak się nazywasz, ile masz lat i gdzie mieszkasz ? :)
nazywam się Patryk, mieszkam w Dęblinie woj. lubelskie
ooo to tak jak ja :) Kiedy zacząłeś grać w tą <złą> grę Tibie ?
dziwnke ;p ohoho xD nie pamiętam to była chyba 5 klasa postawówki i kolega powiedział żebym zaczął grać i tak oto jestem
Czy robisz coś jeszcze oprucz gry w Tibie ? takie pytanko :)
Hmmm ? piłka nożna, koledzy i koleżanki, i oczywiście moja dziewczyna
Dlaczego akurat knight ?
Hyh ^^ moja pierwsza postać była knightem :) na rl. tibi największy lvl wbiłem najtem ;) więc knight 4ever
Kogo najbardziej lubisz na APO ?
Wszystkich po kolei :) mam dużo kumpli na apo
Co najbardziej Cię denerwuje na Armi ?
pełno noobków :<
Twoim zdaniem GM'owie z paczątku servera byli "lepsi" czy "gorsi" od dzisiejszych ?
hmmm nie mam zdania :) chociaż szczerze wolałbym Exoda, Scorpiona i reszte :)
Jaki lvl masz zamiar nabić przed końcem gry tutaj ?
nie mam określonego celu :) gram 4fun :)
A zkąd wziął się twój nick ?
taki już jest...
Jak reagujesz na prośbę o free items oraz jak pisze do Ciebie ktoś że jesteś super i takie inne ?
hmm.. zdaża się że mam dobry dzionek i dam jakieś dsm czy coś zazwyczaj olewam takich ludzi
Gdybys byl GM'em co byś zmienił/dodał na OTS ? Nowe questy, monstery ?
hmm jeżeli chodzi o mape to nie był bym od tego napewno :P mamy Tygrysa :) questy sam nie wiem jest ich sporo monstery ? też jest ich dużo więc chyba bym pilnował tylko porządku :)
OK a więc seria szybkich pytań :)
Pomarańcza czy jabłko ?
o lol2
winogrono
oo Samochód czy rower ?
rolki :D na serio to samochód
tak myślałem xD
APO czy Rl tibia ?
Ty nie myślisz :)
hmm 50/50 :p
2000 lvl tu czy 400 lvl na rl tibi ?
400 na rlu :O mi wystarczył by 200 :D
OK dzięki za wywiad, życzę dalszych sukcesów w grze i jeżeli chcesz to kogoś pozdrów.
Pozdrawiam Mamę, Tatę <: Brata, Kota, Grubego, Ciebie i całą reszte
Tak naprawde to nie pozdrawiam nikogo bo nie mam kumpli :>
OK dziękuję i pozdrawiam

Jest to mój pierwszy wywiad więc proszę o wyrozumiałość :)

Wnoras
22-01-2009, 19:35
Czy mógłbyś zmienić kolorki osoby odpowiadającej? Bo mi sie nie chce każdej odpowiedzi zakreślac :<

Maly down
22-01-2009, 19:58
Wywiad krótki. Nie było zbyt wielu pytań o jego osobę, choćby tego typu czy ma rodzeństwo. To co dowiedziałem się o nim (oczywiście pomijając pytania o grę) to tyle, że jest z Dęblina, interesuje się kolegami, koleżankami, dziewczyną i piłką oraz to jak ma na imię. Były drobne literówki i błędy typu "oprucz". Co do estetyki, to mógłbyś pooddzielać swoje pytania od jego wypowiedzi i KONIECZNIE zmienić kolory. Dlaczego? Aby przeczytać odpowiedzi udzielającego trzeba je zaznaczać, ponieważ są napisane strasznie jaskrawym kolorem. Natomiast co do Twoich pytań to:

Zabrania się pisania w kolorze czerwonym.

Sam widzisz. Więc ogólnie przed następnym wywiadem postaraj się naszykować więcej pytań (chyba że w ogóle nie szykowałeś : o), a teraz koniecznie popraw te kolory no i jak już wspomniałem, wypadałoby oddzielić pytania od odpowiedzi. W skali do dziesięciu oceniać nie będę.

Pozdrawiam.

B@rtix
22-01-2009, 20:04
Ok.
Pozwól sobie,że się wypowiem na ten wywiad.
Otóz,szczerze?
Nie podobał mi się,kolory nie ładnie dobrane,niedługo na forum będą powstawały wywiady z 100 level'ami.
A co tam.

Royal back xD
23-01-2009, 07:56
hehehehehehehehehhehheeh. ale wywiad omfg. z kim? z allegro! czemu nie bylo poytam o osiagniecia? aa rozumiem 30 lvl wbite;]

MiXer do Kawy
25-01-2009, 22:33
Kto to?http://audyt.gemius.pl/images/kropka.gif

Ziomus
25-01-2009, 23:23
Omg koleś chyba 99 owner od hmm, 4900+ lvl :d, "Royal Back xD" to 1st owner żal :d

Silkroad
02-02-2009, 18:29
Omg koleś chyba 99 owner od hmm, 4900+ lvl :d, "Royal Back xD" to 1st owner żal :d
4900 level na apo :O!?

Wywiad słaby, krótki, nudny, nic się specjalnie nie dowiedziałem o Royalu -.-, i kolory odopowiadającego mnie dobily, może być zrobił białe, żeby się lepiej czytało... =.=? Gdyby nie kolory to by było 5/10 ale jest 2/10 za te kolory ;/ Nie chce mi się wszystkie zaznaczać :rolleyes:

B@rtix
02-02-2009, 18:31
@up
Totalny idiota!
Po co odświerzasz stare wywiadu?
Wyjdź lepiej z tego forum nabijaczu.!
@topic
Wywiad słaby,taki se,ogólnie to 4/10

Nakomi Takahata Old
02-02-2009, 19:00
@up
ja juz tobie mowie wypierdalaj z forum
@topic
wywiad nawet nawet fajnie sie czyta ale osoby nie znam i mnie to pierdoli czy 10 owner czy 20.Aha ocena 6/10

Kapitan Alkohol.
10-02-2009, 00:16
Wywiad ogolnie słaby. Ale 5/10 za checi ;) Gdyby wykonanie i przygotowanie było lepsze naprawde było by 100 razy lepiej.

H5N1
10-02-2009, 08:22
Kolor czerwony jest zabroniony, a ten turkusowy wrecz razi w oczy...

@
Spoko wywiad. Ziom mieszka niedaleko nawet wiem na jakim osiedlu:D:D

7/10