Demiz
14-01-2009, 15:32
dobra :) przyszedl czas i na mnie :o Stracilem zbyt duzo czasu na ten server :) i chyba zrozumialem ze to nie ma sensu :)
Moja Historia na apo zaczela sie dawno temu :) moja pierwsza postac to byl Irnuz 210 ek :) wtedy (neko 1st, skocio mieli po 600+lvle) , przestalem grac bo nie bylo czasu :) Nastepna postacia bardzo wazna jak dla mnie to byla postac Demiz :) wbilem ni± 400 lvli :) byl to ed <3 , mala klutnia z Monika spowodowala degradacie owej postaci :P po tym byla przerwa kilku miesieczna , po czym otrzymalem palladyna o nicku Destroyer Pall, wbilem nim kilkaset lvli :) po czym sprzedalem ja ,nastepna moja postac to Night Warrior gralem nia tydzien :) i zblizajac sie do konca , powiem ze gralem tez Druidem 860~ o nicku Lukasz Druidek. po czym zostalem oszukany i to spowodowalo ze calkowicie odchodze z Apo :)
Pozdrowienia osob ktore cos znaczyly i beda znaczyc :) (kolejnosc nie ma znaczenia)
Assasin Knight / pianka - Bylas, Jestes, i Bedziesz najwspanialsza osoba na Apo :) Dziekuje za Wszystko :*
2 owner Viskolveena, :) Jestescie pro i tyle :)
Zarexoholik :D - Twoje pvp to marzenie <3 :*
1st Wulfgar Von Cookie :) - Best Player na apo :) Dzieki glupku :P
Cineq - Ahhh Ernest :) dzieki za wszystko a jednoczesnie przepraszam :)
1st Arcon Shooter :)- Ty i Twoje teksty hah xD pzdr
1st (chyba) Bloody Pall - Janek exp bo w leb :D :*
Mag Alkain - Stare dobre czasy co? :P
Mag Robert :) - tak tak Ty masz lepsze pvp odemnie :) gz Xd Dzieki :*
Doktor - hahahah !!! Ty Czopie xD gon czolowke :)
Nosek :) - Zachlanna Cipko :) dorobiles sie :D
Sargo Pall - ojjj Ty Jestes Pg Master :)
bermen- Krotka ale jak znaczaca przyjazn :) , Jestes wporzo dzieki :)
Viki- Materialistko Ty xD Przepraszam i Dziekuje :)
Arciusia- Ahh te Twoje Oczy :*
Styler :) ahh przepraszam :P Koffaniutki badz najlepszy :)
Sir Magiczny - Krotka Przyjazn . pzdr :)
Przepraszam jesli o kims zapomnialem :) (piszcie to dopisze Was) :P
Obecnie pogrywam Troszke na Celescie :) wiec wchodzcie i komentujcie ten dzial w Rl Tibii !! hah :)
Nie no dobra , dzieki Wam Za Wszystko i Zegnam sie :) Papa :**
Moja Historia na apo zaczela sie dawno temu :) moja pierwsza postac to byl Irnuz 210 ek :) wtedy (neko 1st, skocio mieli po 600+lvle) , przestalem grac bo nie bylo czasu :) Nastepna postacia bardzo wazna jak dla mnie to byla postac Demiz :) wbilem ni± 400 lvli :) byl to ed <3 , mala klutnia z Monika spowodowala degradacie owej postaci :P po tym byla przerwa kilku miesieczna , po czym otrzymalem palladyna o nicku Destroyer Pall, wbilem nim kilkaset lvli :) po czym sprzedalem ja ,nastepna moja postac to Night Warrior gralem nia tydzien :) i zblizajac sie do konca , powiem ze gralem tez Druidem 860~ o nicku Lukasz Druidek. po czym zostalem oszukany i to spowodowalo ze calkowicie odchodze z Apo :)
Pozdrowienia osob ktore cos znaczyly i beda znaczyc :) (kolejnosc nie ma znaczenia)
Assasin Knight / pianka - Bylas, Jestes, i Bedziesz najwspanialsza osoba na Apo :) Dziekuje za Wszystko :*
2 owner Viskolveena, :) Jestescie pro i tyle :)
Zarexoholik :D - Twoje pvp to marzenie <3 :*
1st Wulfgar Von Cookie :) - Best Player na apo :) Dzieki glupku :P
Cineq - Ahhh Ernest :) dzieki za wszystko a jednoczesnie przepraszam :)
1st Arcon Shooter :)- Ty i Twoje teksty hah xD pzdr
1st (chyba) Bloody Pall - Janek exp bo w leb :D :*
Mag Alkain - Stare dobre czasy co? :P
Mag Robert :) - tak tak Ty masz lepsze pvp odemnie :) gz Xd Dzieki :*
Doktor - hahahah !!! Ty Czopie xD gon czolowke :)
Nosek :) - Zachlanna Cipko :) dorobiles sie :D
Sargo Pall - ojjj Ty Jestes Pg Master :)
bermen- Krotka ale jak znaczaca przyjazn :) , Jestes wporzo dzieki :)
Viki- Materialistko Ty xD Przepraszam i Dziekuje :)
Arciusia- Ahh te Twoje Oczy :*
Styler :) ahh przepraszam :P Koffaniutki badz najlepszy :)
Sir Magiczny - Krotka Przyjazn . pzdr :)
Przepraszam jesli o kims zapomnialem :) (piszcie to dopisze Was) :P
Obecnie pogrywam Troszke na Celescie :) wiec wchodzcie i komentujcie ten dzial w Rl Tibii !! hah :)
Nie no dobra , dzieki Wam Za Wszystko i Zegnam sie :) Papa :**