PDA

View Full Version : Wywiad z Boa By Ribentrow Mokotow

Gover
14-01-2009, 21:32
20:20 Ribentrow Mokotow: Witam. Czy mógłbym z Tobą przeprowadzić Wywiad

20:20 Boa: Smiało

20:20 Ribentrow Mokotow: Przedstaw Się

20:21 Boa: Mam na imie Damian, lat 19 ;)

20:21 Ribentrow Mokotow: Spox

20:21 Ribentrow Mokotow: Czym się zajmujesz?

20:21 Boa: Wsumie to ostatnio chory bylem, a tak to wszystkim czym sie zajmuja ludzie w moim wieku :)

20:21 Ribentrow Mokotow: Od kiedy grasz w Tibie?, Zaczołes na APO czy od jakiegos innego Serwera? Czy moze Rl?

20:22 Boa: Z tibia spotkalem sie 5 lat temu w kafejce internetowej, ogólnie zaczolem grac na rl, wbilem jakis tam 40 lvl, poczym przenioslem sie na ots znajomego rownież z kafejki :)

20:23 Ribentrow Mokotow: Jak Łączysz życie prywatne z tibia? Masz może dziewczyne? Ile spedzasz czasu na pomoc przy serwie?

20:24 Boa: Ostatnio chory bylem więc miałem czasu aż za dużo, siedzialem od godziny 9 do 3 w nocy , a nawet czasem dłużej, dziewczyne? Powiedzmy że mam ;>.. A pomagam przy serverze kiedy tylko moge i jak moge

20:24 Ribentrow Mokotow: Co sądzisz o pozostałych Game Master'ach moze któryś to twoj RL Kumpel?

20:25 Boa: Wsumie to nieznam ich z rl, ogólnie rozmawiam z nimi na gg, czasem skype.. Najbardziej pomocny okazał sie dla mnie Mortiis i Dexoti, a takto z resztą rozmawiam powiedzmy na"cześć"

20:26 Ribentrow Mokotow: Skąd wzial się pomysl na nick Boa? Używales go na Realu czy tak po prostu?

20:26 Boa: Hmm.. Boa? Wiadomo , zostal wymyślony ale nie przezemnie, przez pewna osobe ktora pozdrawiam , osoba ta wie o kim mowa :) , hehe.. Boa dusiciel gwalciciel..

20:27 Ribentrow Mokotow: heh xD

20:27 Boa: Dawaj dalej ;)

20:27 Ribentrow Mokotow: Czy grales kiedyś pod innym Nickiem?

20:27 Ribentrow Mokotow: Oczywiście na APO

20:27 Boa: Hmm.. No raczej tak.. Chociaż niewiem czy siedzenie i rozmawianie z ludzmi można nazwac graniec, chociaż w pewnym slowa tego znaczeniu raczej tak..

20:28 Ribentrow Mokotow: Jaki najwiekszy poziom zdobyles na APO?

20:29 Boa: Hmm.. Wsumie to nie mam pojecia..o_0 , nigdy nie przyciagalem zbytnio uwagi do poziomu

20:29 Ribentrow Mokotow: Jak oceniasz prace Gm,tutorow i moderatorow,co bys zmienił ,jak sie sprawują?

20:30 Ribentrow Mokotow: Co bys dodal na APO?

20:31 Boa: Hmm.. Napewno wedlog mnie najlepiej z moderatorow sprawuje sie Mc Maciek, co do tutorow nie bede sie wypowiadal ale podoba mi sie praca jaka oni wykonuja, a co najwazniejsze wytrzymuja z ludzmi z tego serwera, co bym dodal na apo? Wydaje mi sie ze wejscie Od lat 15.. oraz pare drobnych poprawek o ktorych nie warto pisac..:)

20:31 Ribentrow Mokotow: nom zgadzam sie z tym

20:31 Ribentrow Mokotow: Co radzisz dla pozostalych graczy? Moze jakies upomnienie? xD

20:33 Boa: No wiec tak.. Nie uzywajcie botów oraz wszelkich pomocy a napewno BOA nie bedzie tym zlym :).. No i jakbyscie mogli nabierzcie szacunku do drugiej osoby.. Bo jak narazietylko tego wam brakuje, do ortografi sie nie bede czepial bo sam jej najlepszej nie Posiadam

20:33 Ribentrow Mokotow: Wlasnie z tym sie także zgadzam

20:34 Ribentrow Mokotow: Ostatnio na Forum Master Sio mowil ze trzymasz z Viki czy to prawda?

20:36 Boa: Hmm.. Trzymam z viki? Powiem tak, to ze z nia rozmawiam to nie znaczy ze jest lepiej traktowana, dzis nawet jedna z jej postaci zostala zablokowana na 250h, pozatym kazdy gracz moze zemna porozmawiac na skype, moj nick msg_boa, wystarczy troche kultury i napewno sie dogadamy, oczywiscie raporty online mozna takze skladac:)

20:37 Ribentrow Mokotow: Aha i najciekawszy wątek dla forumowiczów jak i mnie ;p Jak awansowales z pozycji Players na Game Master?

20:38 Boa: Takie sprawy to sa raczej sprawy osobiste, nie wnikam w to jak wy sie tu znalezliscie wiec prosilbym o nie wnikanie jak ja sie tu znalazlem, oczywiscie pod tym wywiadem juz widze setki spekulacji, ale no co poradzic?

20:38 Ribentrow Mokotow: A teraz SSP! (Seria szybkich pytan :D)

20:38 Ribentrow Mokotow: APO czy Real?

20:38 Boa: Real

20:38 Ribentrow Mokotow: Pizza czy kebab?

20:39 Boa: Pizza

20:39 Ribentrow Mokotow: Mortiis czy Tygrys??

20:39 Boa: Sieka

20:39 Ribentrow Mokotow: PC`t czy Laptop?

20:39 Boa: Laptop

20:39 Ribentrow Mokotow: Piłka nożna czy Ping-Pong?

20:39 Ribentrow Mokotow: :D

20:39 Boa: Pilka nozna

20:39 Ribentrow Mokotow: Chcesz kogos moze pozdrowic?

20:41 Boa: Hm, pozdrowic? Napewno dziekuje ci za to ze przeprowadziles wywiad, ekipie apo za to ze dala mi szanse sie wykazania no i oczywiscie gracza , ktorzy po czesci staraja sie trzymac Regulaminu, wszystkie panie z APO oraz panów poczesci, to bedzie tyle :)

20:41 Ribentrow Mokotow: Dziekuje ci za wywiad, moze teraz ss? :D (Cos odemnie Na Pamiatke, (sl) ) Drobiazg odemnie dla ciebie

NO I TAK SIĘ ZAKOŃCZYŁ MÓJ PIERWSZY WYWIADZIK. PROSZĘ O ŁAGODNE KOMENTARZE CO DO WYDIADU...;)