View Full Version : REKORD??!! 14 magiczny na 1072 levelu
Bleksmif
14-01-2009, 21:34
Oto ss jak wbilem 14 mlevel dzikuje wszystkim ktorzy przybyli :D
http://i41.tinypic.com/ivledh.jpg
A tutaj pierwsze SD
http://i40.tinypic.com/2rxz5ee.jpg
Special POZDRO:
-KHURAM SHAZAD <3
-Maffer
-Kingusia
I WSZYSCY KTORYCH NIE WYMIENILEM A LUBIE I SZANUJE ( NIE ORKA!! )
*Tanuki*
14-01-2009, 21:37
Noo Kowciu :) Wiedzialem ze wbijesz to :) Zawsze w Ciebie wiezylem Xd Dobra pozniej mi sie wypniesz... XD No to Kowi go go 15 nie ? Dobra wbije sie XD No to pozdro ziomuś <3 Bleksmitfu rox!
no pięknie Kowciu :**
teraz lecisz do 15 mlvla albo do 1,5k lvla :)
teraz mozesz strzelac z sd ^^
@top gz :D
Bastek10
14-01-2009, 21:38
nono gz Mlvl na takim lvl,ja ostatnio widziałem jak1400+ek wbił 14 mlv no ale tobie to wielkie GZ
Night Raven
14-01-2009, 21:45
Nie rozumiem jednej rzeczy. Na ss jest napisane ze twoja postac ma m lvl - 15, mozecie wytlumaczyc?
# topic
wielkie gz ;]
#down
thx
Up
ma magic emerlanda
Topic
Gz, chyba rekord :D
Gratulacje kowciu :) Gogo 15 :) Mnie juz nie pozdrowiles :<
gYzY !: ooo
MaJ boJ l; <<<
blZ?X ; OOO ;x :C
@Topic
gz tego 14 magicznego aHHh
te spalanie many ; <<
sie nameczyles kotQ ; **
go go 1200 and 15 magic
ave
sebo14_92
14-01-2009, 21:51
Gratz... pocwicz wklejanie ssow bo cos Ci nie idzie ;]
wielkie graty Kowalq
pozdr for NLN
a to pierwsze sd we mnie mialo być nópq ;*
Felek pall
14-01-2009, 22:03
Wielkie GZ i dajesz fastem do 15mlvl'a :)
<Vetebcio>
14-01-2009, 22:08
Gz kowaleq ;*
Pacjenicik here ;* :*:*:**:*
~GrulixBaned
14-01-2009, 22:41
Też jebie orke, ale Cię nie lubię, za dużo mnie wkurwiałeś. A dlaczego rekord? Hmm.... Jak się dzieliło konto z 3 osobami to się wbiło taki mlv.
Slashek xD
14-01-2009, 23:16
#Grulix
Ty chyba dzielisz mózg z kimś .... On tylko czasami używał pomocnych programów ale się opłaciło
#top
Gratulacje. To raczej jest rekord ;P Chociaż Drako miał w sumie wcześniej, ale Ty wbiłeś jako 2 ;D
Gz
Techniks
14-01-2009, 23:29
1.http://www.sendspace.com/file/2jbcip
2.http://www.sendspace.com/file/63egvb
Kiedyś mnie wyśmiałeś jak powiedziałem ,ze mam owe filmy.
Myślę ,że jest to dobry czas więc postanowiłem je opublikować.
Jasne ze rekord i bez bota, a tylko to sie liczy.
Gratz black nie grasz a kolejne osiagniecia <jak to sie robi?> xd
Gratz jebaj te cipy :D a ja Ci pomoge x)
Obejrzyj filmy blz.
*MiszczÓ*
14-01-2009, 23:43
Jasne ze rekord i bez bota, a tylko to sie liczy.
Gratz black nie grasz a kolejne osiagniecia <jak to sie robi?> xd
Gratz jebaj te cipy :D a ja Ci pomoge x)
Mimo że nie lubimy się zbytnio to i tak Gratulację :).Rekord? Napewno :P
Rekord ?! HAHAHAHAHAHAH Zalosny types pizgal nocami na wosso Techniks Ma filmiki jak bocil :< Nie ma czego gratulowac , mlvl wybocony wiec powinien byc cofniety jezeli sa filmiki z tym jak Boci ;] Pozdro Psinko z NLN ;] aAaaaaAaaA no i pozdro dla nie lekcewaz nobów !!!!!!
1.http://www.sendspace.com/file/2jbcip
2.http://www.sendspace.com/file/63egvb
Kiedyś mnie wyśmiałeś jak powiedziałem ,ze mam owe filmy.
Myślę ,że jest to dobry czas więc postanowiłem je opublikować.
Obejrzyj filmy blz.
hahah ! :) Oglądałem filmy :D Dobrze go wyczaiłeś ;) Niech ktoś to obejrzy z ekipy APO. Ban się należy i to długi xP
Niebieski Irys :*
15-01-2009, 07:22
Gzz Kowciuu :D Szybko wbiłeś go :) A ty Sciex nje pjertol bo on przynajmniej tylko m lvl cwiczy na bocie, a ty w pvp uzywasz bo ciota jestes i myslisz ze lsnisz ; <
Więc możesz przynajmniej nie jechac na kogos bo zawsze pizgasz tekstami pierwszy ty ;<
K Thx B ; *
81. Blacksmith 1072 MLVL ; 14 dlaczego na ss'ie jest 15?
"08:28 Sargo Morian: Czy jestes chentny na bana?"
Pocwicz ortografie = *
@topic
Wyzywacie od botow bo zazdroscicie i wali mnie to ; oo
Ile ludzi boci mlvl ale nie daje ss na forum ? ;]
Szkoda slow na was.
Royal back xD
15-01-2009, 08:34
noo gzz Kowal;D teraz go go 2k lvl;D no nawet gejksiarz potrafi wbic 14mlvl i rekord;D
LoffamZaxó$ia
15-01-2009, 09:05
81. Blacksmith 1072 MLVL ; 14 dlaczego na ss'ie jest 15?
Bo ma Magic Emerald Ringa ...
@topic
Kongratulejszyn :P Na 1400 lvlu widzimy 15 :)
Pozdro ;]
Pazdzioszek
15-01-2009, 09:10
Gz Ale jak mi nie dasz vice to sie pogniewamy...
A co do tych filmikow ..nawet jak mial bota to i tak juz bany za to po dostawał^^
Gz Wytrwałości
Martin16
15-01-2009, 09:20
Oo gratuluję Ci wbicia 14 mlvl'a. Ciekawe na którym poziomie wbijesz ów 15 magic .. :P Mam nadzieje ze fote z advancet'u na 15 mlvl tez dodasz na forum.. :P Jeszcze raz wielkie gratulacje. !
Bleksmif
15-01-2009, 09:32
hahah ! :) Oglądałem filmy :D Dobrze go wyczaiłeś ;) Niech ktoś to obejrzy z ekipy APO. Ban się należy i to długi xP
Bana juz mialem i to 2 razy :) za te filmiki wiec przykro mi :(
@Scieks
A co do Scieka to brak mi slow :) dziecko neo co ciagle siedzi na apo wielki kolega oreczki opierdala kumpli taki wlasnie jest Sciek :D Prawdziwy Sciek!
Gz
...........................................
@Sciek
Idz siorpnij minetke oreczce :<
A ty kowalq nie przejmuj sie pieskami pizgaj 15 :)
Wreszcie po bodajze 5 banach za boty :D:D jestes prooo ŁaŁ
Gratulacje wbicia 14 mlvl na 1072 lvl :) Aha a tak za tematem dzieki za spr ; )
*^Fran3q^*
15-01-2009, 12:57
Gz kowalu ale lepiej idz wykuwac cheeseburgery bo zglodnialem : < Schowaj sie z tym mlvl przed Abruzzim ktory na 250~ ma 13 mlvl wiec na Twoim mlvl mialby juz w chuj wiekszy niz Ty. Btw. odpierdol sie od pianki i idz robic te kanapki bo naprawde, KRS jest glodne! Oj cos mi sie zdaje ze nie bedzie napiwku : <
Niebieski Irys :*
15-01-2009, 13:05
@Up
A mi się zdaje że Diesel'u i Benzyny dla nln nie starczy jak orka na szil nie pójdzie tylko odpierdalac bedzie pvp z sioherami bo sama nie umie ;< Odpierdol sie od kowcia i czisburgerów bo sam je napewno wpierdalasz i za niedlugo będziesz wyglądac jak orka ; (
Pereleczka
15-01-2009, 13:15
No coś długo się nie nacieszyłeś 14 mlvl^^
Gz rs i deda:)
*^Fran3q^*
15-01-2009, 13:16
@Niebieski Irys mylacy siebie z obronca praw dziecka
Co ma wspolnego orka i shel? xd A co do 'kowcia_sweet_pokémon_poklikash_ze_mnom to nie, nie odpierdole sie. Kazdy wie ze to zwykly, pospolity opierdalacz. Jedynie co to wam dobra rade dam. Odpierdolcie sie od pianki bo niejeden z was nie mialby smialosci powiedziec cokolwiek w twarz ; ]
@Do_Makdonaldowego_mastera_z_duzym_skillem_podawan ia_fooda
Przykro mi, napiwku nie bedzie : /
Elxis Maniaq
15-01-2009, 13:23
Gz bota. Ile to już banów za bociki miałeś? Ile razy konto dzieliłeś? Ile razy się "zcweliłeś"? No więc gówno a nie mlvl wbiłeś.
Ładnie mi się zrymowało.
BB
Rilisek 2.0
15-01-2009, 14:06
Gz . chuj to kogo obchodzi jak wbiles xD .
Elxis zamknij ryj cioto . ciekawy czy w rl jestes taki mocny ? oj chyba nie ;'>
pozniej dam numer jego komorki to zobaczycie jaki lamus ;'> pozdro cwelu .
No i nastepne Gz deda na rs uuhasduhasudhasuhd Ladnie to pewnie wygladalo :) Dobrze ze konczysz bo tepakiem jestes !! Idz sie lepiej ucz jak reszta dzieci z NLN. Pozdro
Bleksmif
15-01-2009, 14:38
No i nastepne Gz deda na rs uuhasduhasudhasuhd Ladnie to pewnie wygladalo :) Dobrze ze konczysz bo tepakiem jestes !! Idz sie lepiej ucz jak reszta dzieci z NLN. Pozdro
Czlowieku czy ty myslisz ze ja placze bo padlem na rsie?? Hahahaahahh ja nie jestem toba ty juz pewnie tam sznur bys szykowal :D po tym rsie na broxie jak padles to cie dlugo nie bylo pewnie w szpitalu z podcietymi zylami lezales :D
Nazwa użytkownika
15-01-2009, 15:39
A ja napisze ' paint byc trudny! ' :<:<:<:<:<
Czlowieku czy ty myslisz ze ja placze bo padlem na rsie?? Hahahaahahh ja nie jestem toba ty juz pewnie tam sznur bys szykowal :D po tym rsie na broxie jak padles to cie dlugo nie bylo pewnie w szpitalu z podcietymi zylami lezales :D
Zna pan cos takiego jak interpunkcja? :)
Gratz ;):D Tylko szkoda ze dzis padles na RS od Evil Sonic :rolleyes: Elo.:p
Tylko Nie Bandzioch
15-01-2009, 17:55
xd jestes koox zadzisz na apo ;) pozdro nln Yebac orke :D:D:D
Shori Kirifuda
15-01-2009, 19:29
Oczywiscie gratulacje niezle 1072 lvl i 14 mlvl to rekord Jeszcze raz Gratuluje I pozdrawiam:):):):)
~GrulixBaned
15-01-2009, 19:45
Oczywiscie gratulacje niezle 1072 lvl i 14 mlvl to rekord Jeszcze raz Gratuluje I pozdrawiam:):):):)
Długo się nie nacieszył tym 14mlv wiesz? Zalogowałem się na gm i mu "backnełem" XxX many, bo wiadomo że bocił.
@topic
Jak tam już 13 mlv.?
.Kapitan Alkohol.
15-01-2009, 19:46
Wytrenione na bocie.
Wiec nie ma czego gratulowac.
Długo się nie nacieszył tym 14mlv wiesz? Zalogowałem się na gm i mu "backnełem" XxX many, bo wiadomo że bocił.
@topic
Jak tam już 13 mlv.?
AHAHAHAHA LEŻE ***** AHAHAHHAHA huhAUHSUAh GRULIX I GM HAUSHAUHASUHHSA Padl na rs i stracil kilka procent :)
.Kapitan Alkohol.
15-01-2009, 19:54
http://s5.tinypic.com/5165o1.jpg
Peszeq :(
Ale scieks dopier..... hahahahahahah nie wierze hahahahahahaha
No tak.... dzieci z NLN maja real life i chodza do szkoły i sie uczą, w przeciwieństwie do Ciebie NIEUKU
W tej wypowiedzi pokazales, jakim idiotą jestes naprawde i że nie myslisz podczas pisania :)
@topic
Nie przejmuj sie RS:p tepimy ore joł!
haah :) nie przejmuj się twój jedno dniowy rekord będzie zapamiętany XD
*^Fran3q^*
15-01-2009, 20:30
@topic
Jak tam już 13 mlv.?
Haha, Ty jestes czlowieku pojebany jak normalnie nie wiem co. Brak mi slow na Ciebie. Jak mozna byc tak popierdolonym : O To Ty:
-stworzyles wosso
-masz gm na apo
-jestes papiezem
-grasz bez bota
-masz pro pvp
-jestes Jaruzelskim i Kaczynskim na raz
-jestes Mortiisem ale nawet o tym nie wiesz
Wez ***** pomysl zanim cos napiszesz bo tylko sie blaznisz. Ja pierdole dojebales. 'Backnij' musk ; /
Haha, Ty jestes czlowieku pojebany jak normalnie nie wiem co. Brak mi slow na Ciebie. Jak mozna byc tak popierdolonym : O To Ty:
-stworzyles wosso
-masz gm na apo
-jestes papiezem
-grasz bez bota
-masz pro pvp
-jestes Jaruzelskim i Kaczynskim na raz
-jestes Mortiisem ale nawet o tym nie wiesz
Wez ***** pomysl zanim cos napiszesz bo tylko sie blaznisz. Ja pierdole dojebales. 'Backnij' musk ; /
Zapomniałeś dopisac ze ma 19 lat i urodził się w 1981 ;0
Techniks
15-01-2009, 21:09
MLVL: 13
:<
Przykre...
Nie ładnie ,pewnie teraz płaczesz bo padłeś na rs...
Nie no te tepaki juz nie maja co innego robic tylko jakies wywiady ahhahahahahahahaha Zalosne ... Zamiast nagrywac jakies debilne rozmowy to uczyc sie barany chociaz i tak juz nimi pozostaniecie :< Pozdro
Bleksmif
16-01-2009, 08:46
Nie no te tepaki juz nie maja co innego robic tylko jakies wywiady ahhahahahahahahaha Zalosne ... Zamiast nagrywac jakies debilne rozmowy to uczyc sie barany chociaz i tak juz nimi pozostaniecie :< Pozdro
Przed chwila napisales ze NLN sie uczy a teraz pierdolisz glupoty hahahaahahahahah :D widze ze masz kompleksy zwiazane ze szkola BIJA CIE?? Nikt Cie nie lubi?? Normalka :D
~GrulixBaned
16-01-2009, 10:36
@up
W szkole go nauczyciele gnębią, przypalają papierosami, a młodsi koledzy z innych klas biją na korytarzach. Nie mówiąc o domu co przez nalewki i wódki musi przechodzić. Zamyka się w ciemnym pokoju i nasyła na wszystkich posty.
@topic
Wiesz kto Ci seta podkosił?
Bleksmif
16-01-2009, 11:33
@up
W szkole go nauczyciele gnębią, przypalają papierosami, a młodsi koledzy z innych klas biją na korytarzach. Nie mówiąc o domu co przez nalewki i wódki musi przechodzić. Zamyka się w ciemnym pokoju i nasyła na wszystkich posty.
@topic
Wiem ale mam na to wyjebane :D odrobie se eq lajtowo :D to tylko gra xD
Masz coś?
16-01-2009, 15:35
@up
@topic
To pewnie ty podkosiłeś. Tak? Zgadłem ?!
Wiele Miałem Kont
16-01-2009, 15:41
Black n ie używając polskich znaków uważasz że wciśniesz komuś że jesteś ze "stanuf zidnoczenych" i trzepiesz tam wielką kasę itp?
Jeżeli nie ten powód to może jednak jak scix pisze idź się dokształcać :(
Wonrz Boazeria
16-01-2009, 15:42
Kowal, Aj don't lajk Ju!
Nie gz boś pies ; /
.,I,.
Go go Hack!
19Blacksmith64
16-01-2009, 19:28
No i odrobione lamusy :D
http://i44.tinypic.com/2vmeqyq.jpg
*Tanuki*
16-01-2009, 19:35
Ziomuś wytępimy ich wszystkich :D A eq sie odrobiobi, moja w tym głowa :*
I co kurwy jebane zal wam dupy sciska ze pobil rekord i wbil 14mlvl? To spróbujcie sami wbic....A ty sciex zamknij morde jelopie bo nawet nie wiesz co piszesz....Bo z tego co napisales wynika iz NLN to wyksztalcone osoby ....idz dalej lizac dupe orce!!!
A tu bonus dla wszystkich zazdrosnych psow...dlugo sie nie nacieszyliscie :(
http://img504.imageshack.us/img504/4552/foto0002jm6.jpg
Jestem na drugim ss! jestem! piękny ss dzięki mnie (Old Kobalt). Gratuluję wbicia 2x 14mlvla, jebać co piszą inni, szkoda że na bocie :p.
Tylko Nie Bandzioch
17-01-2009, 12:36
xd i co ze na bocie i tak wieksza polowa apo gra na bocie ;) ale niech ktos wbije 14 z botem jak kowal to bedzie koox pozdro kowal :):D:D:D
No i huj.....Wy sie smiejecie ze bot a on sie smieje ze ma 14 mlvl...... @H@H@H@H@H@ zal was!!!! Wyhujal gm'ow i jest kox :)
Gz.. Nie lubię Cię ale mimo wszystko GZ ;d gogo 3.8k (2k jest głupie_3.8 KoX)
Wielkie gratulacje i wyrazy uznania :000
Mi by sie nie chcialo xDDD
Pzdr ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.