Zaloguj się

View Full Version : ?egnam :)

Pereleczka
14-01-2009, 23:29
Takkk...Jest to nie wiem, które pożegnanie, ale cóż postać została sprzedana;)
Nie mam zamiaru wracać...
Znając życie wypowiedzą się tu niepożądane osoby...Piszcie co chcecie:)
Pozdrawiam tych, którzy na to zasługują.
bb

LoffamZaxó$ia
14-01-2009, 23:41
He, nie znalem Cię ale wydawalas sie spoko ;)
No nic :p Powodzenia w rl zyciu :D.
Elo.

Scix
14-01-2009, 23:53
Szkoda ze Konczysz :( Kontakt jest mam nadzieje ze sie bedziesz odzywac :) Pozdro i powodzenia w rl zyciu :)

*MiszczÓ*
15-01-2009, 00:24
Idz sie kochac z rebelem xd
Zycze wam duzo smiesznych dzieci, tylko nie dawajcie im grac w tibie =D
Cay!!!

Orelex II
15-01-2009, 07:39
cya. nie wiem czemu po hacku przez rebela nadal sie z nim zadajesz. nie rozumiem Cie :| pozdro

ReBcIo
15-01-2009, 12:16
@Orelex bo oddalem all i sobie wszytko wyjasnilismy;] a po 2 nasza sprawa ze razem jestesmy i chuj Ci do tego;]

@Miszczó Zazdroscisz ze nam sie uklada pedale;]a Ty sam jak zawsze:( smutne..tibia Ci zostala..

@Black
Widze ze dalej taki glupi jak byles:) ciesz sie ze Moje i Perelki zdjecia mozesz wystawic bo z Toba zadna dziewczyna by sobie nie zrobila:)

@Topic
Wreszcie :D ;**

Pereleczka
15-01-2009, 14:38
@Kowal

Więc tak...Kowalczyk po raz kolejny udowadnia jakim jest tępym idiotą, który cierpi najwyraźniej z powodu samotności.
Ale cóż nie mogę mieć nic do Ciebie, skoro jesteś chory..Tu tylko lekarz może pomóc...Ale zadaje sobie pytanie czy nie jest już za późno.

Tak w ogóle ja i Rebcio nie mieszamy się w Twoje zakichane życie. Ja równie dobrze mogłabym zrobić temat np. hmmm... że zaliczyłeś kilka kiblów w szkole;> Albo, że klepiesz hamburgery w MC Donaldzie? Ale głupszym się ustępuje...Nie będę się zniżać do Twojego poziomu.:)

Demiz
15-01-2009, 15:47
ojj Pieknooka Odchodzi :( powodzenia w rl zyciu z Rebciem :) wszystkiego naj naj !! :D troche Was kocham :( ale tylko troche :P , tez odchodze wiec Laczmy sie w odejscu z Apo :) pzdr

MiszczÓ Banned
15-01-2009, 18:43
@Orelex bo oddalem all i sobie wszytko wyjasnilismy;] a po 2 nasza sprawa ze razem jestesmy i chuj Ci do tego;]

@Miszczó Zazdroscisz ze nam sie uklada pedale;]a Ty sam jak zawsze:( smutne..tibia Ci zostala..

@Black
Widze ze dalej taki glupi jak byles:) ciesz sie ze Moje i Perelki zdjecia mozesz wystawic bo z Toba zadna dziewczyna by sobie nie zrobila:)

@Topic
Wreszcie :D ;**
Zal mi ciebie o co ci chodzi?
Zadroszcze Ci?
Naprawde nie chcialem tego pisac, ale sam mnie zmusiles!
Tobie nie ma czego zazdroscic!!! Zobacz w lustro, twoja twarz jest tak kaflasta jak piecyk mojej babci...
Twoja laska o stary 3 dzwiowa szafa dotego ruda ;s

Mowiles cos o pedalach, nie nie jestem pedalem poszukaj innego kolegi do pieszczot
Przemysl wszystko i czekam na przeprosiny.

Lechista92
15-01-2009, 18:50
Nie znam Cie, ale powodzenia we wszystkim ;)

Pereleczka
15-01-2009, 19:06
Zadroszcze Ci?
Tobie nie ma czego zazdroscic!!! Zobacz w lustro, twoja twarz jest tak kaflasta jak piecyk mojej babci...

Mowiles cos o pedalach, nie nie jestem pedalem poszukaj innego kolegi do pieszczot

Trzydrzwiowa szafa? Ciekawe;>
A masz coś do rudych?;>
Jakoś innym to nie przeszkadza...
Piesek kolejny:D

sebo14_92
15-01-2009, 19:26
Powodzenia w rl ;] fajnie sie z toba gadalo... ale i tak focham sie za ta swinie ^^

ReBcIo
15-01-2009, 19:45
Zadroszcze Ci?

HAHA ZJEBA NIE BEDE PRZEPRASZAL:) AAA WLASNIE OBIECALES ZE WPADNIESZ DO MNIE I MI NAJEBIESZ;)ILE MAM CZEKAC??NUDZI MNIE TO JUZ.OBIECUJESZ I SLOWA NIE DOTRZYMUJESZ:(

MiszczÓ Banned
15-01-2009, 23:25
HAHA ZJEBA NIE BEDE PRZEPRASZAL:) AAA WLASNIE OBIECALES ZE WPADNIESZ DO MNIE I MI NAJEBIESZ;)ILE MAM CZEKAC??NUDZI MNIE TO JUZ.OBIECUJESZ I SLOWA NIE DOTRZYMUJESZ:(
N/C
Ty powinienes sie leczyc, i obawiam sie ze psycholog nie wystarczy.

Pan Fox
15-01-2009, 23:39
Cya.

A Rebcio to pies. ;<

.zajemadafakakipigengsta.

Efereti Oszust :(
16-01-2009, 08:08
im wiecej noobow odchodzi to bardziej mi sie chce grac xD

Boa
16-01-2009, 09:20
Powodzenia w rl zyciu, mam nadzieje ze nie bedzie cie tu ciągło.
Temat zamkne jezeli zobacze jeszcze jakies kłótnie tutaj, o

Wonrz Boazeria
16-01-2009, 10:16
:<
Papa ;**
Mamy kontakt na gg ;*
;)
............................................