View Full Version : I gdzie ten nowy serwer?
karol powrocil
15-01-2009, 08:21
Wiekszosc juz pewnie zapomniala ze kilka miesiecy temu Gmowie zapowiadali ze nowy serwer powstanie ale skonczylo sie na zapowiedziach.I zadnych prac nie wykonano.Wiem ze zaden gm tu nie zagladnie bo to przeciez opinie&krytyka ale mimo to chcialbym sie wyzalic. Powiem wprost Apo upada kiedys jak jeszcze zaczynalem gre to jak przychodzilem ze szkoly bylem 200-300 w kolejce a tera?Siedzi jakies 300 osob max i obawiam sie ze ta liczba bedzie malec.Popatrzcie ile jest juz 1000 a ile juz 1500 niedlugo bedzie 1 2000 lvl .I kto ma przyjsc i zaczac od nowa?Jak wyjdzie z rooka to jak popatrzy to mu sie odechciewa bo co on osiagnie??
Proponowal bym zalozyc cos nowego bo wszystko pujdzie na marne.Chodzi mi o prace gmow nad sciaganiem ludzi,zyskaniem zaufania itp.A troszke pracy by sie jednak przydalo.
Trwają już prace nad nowym Apo. Tak pisał Tygrys. Powinno być online do ferii jednak nie wiadomo czy chodziło po 1 ferie (19 stycznia) czy wtedy kiedy ma Tygrys i Mortiis.
karol powrocil
15-01-2009, 08:28
Oni mowili ze prace trwaja ... a to bylo kilka miesiecy temu i nawet testa nie bylo niczego.Cos chuba w 1 rok by zrobili nie??
@Karolku
Ty się srasz, że serwera nie ma bo kilka miesięcy temu były zapowiedzi. Jeszcze nie masz czego się martwić bo niektórzy na ten serwer czekają już z 2 lata a Ty kilka miesięcy i płaczesz. Daj spokój, myślisz, że każdy ma tylko tibia life?
@Topic:
Będzie jak będzie, czego gmowie mają się spieszyć. Mają może ważniejsze rzeczy
~GrulixBaned
15-01-2009, 09:11
Oni mowili ze prace trwaja ... a to bylo kilka miesiecy temu i nawet testa nie bylo niczego.Cos chuba w 1 rok by zrobili nie??
Testy były.
@topic
Poczekaj troszkę. Zrób sobie sam takiego serva zobaczysz jak to jest. I tu nei chodzi, że ściągniesz sobie mapkę Vanilki i od razu silnik i w confic.lua pozmieniasz parametry. Nie. To jest własny silnij, własna mapa, swoje skrypty.
Chcesz sie wyzalic to do drzyzgi szoruj :)
Server bedzie w najblizszej nieokreslonej przyszlosci
Orelex II
15-01-2009, 09:23
chyba lepiej ze dlugo pracują :| przynajmniej bedzie dopracowany. nie wiem jak wymyslą z addonami ale życze im powodzenia ;]
~GrulixBaned
15-01-2009, 09:31
chyba lepiej ze dlugo pracują :| przynajmniej bedzie dopracowany. nie wiem jak wymyslą z addonami ale życze im powodzenia ;]
Na pewno nie będzie tak łato jak jest teraz. Na addony trzeba będzie zbierać określone itemki.
Chcesz sie wyzalic to do drzyzgi szoruj :)
Server bedzie w najblizszej nieokreslonej przyszlosci
Mogę się założyć, że server będzie na początek lutego. Jakbym był moderatorem, to bym od razu zamykał takie "głupie" tematy. Tygrys chyba napisał co nie co kiedy apo powstanie co nie? Więc po chu*j ten temat.
Wyżaliłeś się,fajnie...tylko szkoda,że nie masz pojęcia o czym piszesz :|
Prace nad nowym serwerem cały czas trwają,więc może mi powiesz skąd twoje stwierdzenie,iż nic nie robimy?
Test server póki co mamy dla swoich celów,aby wszystko dokładnie przetestować...chyba,że wolisz od razu główny serwer na którym będą co 2 minuty crashe?;s
Jest już nowa(osobna) maszyna w serwerowni na drugi serwer, więc serw będzie w najbliższej nieokreślonej przyszłości tak jak to powiedział Pelé ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.