View Full Version : Za drogie ?o?ka na rooku !
Rook.Men.Mariusz.
15-01-2009, 15:12
Witam.Nie będę się zanadto rozpisywać.Lóżka na rooku są aż po 50cc co jest lekką przesadą.Dawniej były po 20cc.Tygrys raz powiedział,że ktoś kupował te łożka za 20cc na rooku a sprzedawał za 30-40 na main (?).Uzbierać takie 20cc na rooku to naprawde trzeba troche się pomęczyć.Więc jeśli gm Tygrys to przeczyta niech wie,że 20cc na rooku to nie to samo co 20cc na mainie ;).
Zamieszczam sonde.
@Robert el Hombre
50cc expiąc na bk to 4-5 dni.Już nie pamiętam,aby ktoś ostatnio kupował łóżko na rookgardzie.
@Edekzgredek
Wątpie czy dało by się takie coś zrobić.
@Hrater
Mówisz tak bo pewnie nie grasz na rooku,ale okej każdy ma swoje zdanie.Podwyższyć ceny łóżek ? no prosze Cię odkąd zmieniono cene raczej nikt nie kupił łóżka.Ja ostatnio kupiłem domek na licytacji za 500cc bez łóżka więc dla mnie to strata jest.
@Kolega@Kolegi.
Mówisz tak bo nie grasz na mainie,jak byś miał rookstayera 100 lvl+ i domek to byś mówił co innego.
Dobra to wszystko na marne Tygrys powiedział jednym słowem "Nie".
W ogóle nie obchodzi ich rook.
@Artis.
Rook temu nie było łóżek.Pisałem na górze,że Tygrys mówił "Ktoś kupował łóżka na rooku za 20cc,brał je ze sobą na maina i sprzedawał po 30-40cc.
Robert el Hombre
15-01-2009, 15:20
LOL? 50 cc?? Nie gram często na roku ale loguje czasem.
Mam 75 rokplayera i szczerze mówie że na dragach i bk nie expie bo bym jeszcze kupe kasy na lifefluidy stracił. 50 cc łóżko to przesada żal...
Tygrys niech też pomyśli. 70 rokplayer zarobi 50 cc w 1 tydzień grając po 5 h dziennie? A 100 ms na apo w 3 h na demonach.
Wątpie żeby ktoś był tak durny żeby kupował łóżka na roku a selał na mainie. Przecież to strata. Jeżeli średnio w city na mainie domki chodzą 10 k cc. A łóżka nie pamiętam ale chyba 100 cc to widać że to jest 1%. A domki na roku chodzą po 100cc+ jeżeli mam racje. TO dlaczego 30-50% ceny domku to łóżko żal. Dawniej gm sam ustawiał łóżka i były za free. To powinno być zmienione albo wycofane bo i tak nikt tego nie kupi.
Edekzgredek
15-01-2009, 16:02
a ja bym zrobi specjalengo npc ktory te luzka z maina na roka wysylal oczywiscie po duzej cenie powiedzmy 500 cc bo 50 cc rok 5 sc main sry za bledy pisalem szybko
Zbanowany Khuramek
15-01-2009, 16:25
Dokuadnie to iest rzal xd ;//
Nie no macie racje powinno być w granicach 15-25 cc.
Teraz i tak w każdym domku masz łożeczko ;s
LOL? 50 cc?? Nie gram często na roku ale loguje czasem.
Mam 75 rokplayera i szczerze mówie że na dragach i bk nie expie bo bym jeszcze kupe kasy na lifefluidy stracił. 50 cc łóżko to przesada żal...
Tygrys niech też pomyśli. 100 rokplayer zarobi 50 cc w 2-3 tygodnie grając po 5 h dziennie? A 100 ms na apo w 3 h na demonach.
Wątpie żeby ktoś był tak durny żeby kupował łóżka na roku a selał na mainie. Przecież to strata. Jeżeli średnio w city na mainie domki chodzą 10 k cc. A łóżka nie pamiętam ale chyba 100 cc to widać że to jest 1%. A domki na roku chodzą po 100cc+ jeżeli mam racje. TO dlaczego 30-50% ceny domku to łóżko żal. Dawniej gm sam ustawiał łóżka i były za free. To powinno być zmienione albo wycofane bo i tak nikt tego nie kupi.
Nie wiesz to nie mów koleś :>
50 cc 2-3 tygodnie? ;>
Na ghostach 76 rookstayerem w jakies 2-3 h zarobiłem 8 cc + 15 stealth ringów ;/
Więc mi nie mów, że 2-3 tygodnie ;)
Z reszta na rooku jest tyle kasy teraz, że poezja ;)
Taki Dawipek miał ponad 1.5 kcc :) Na rook, a Wy chcecie tańsze łóżka?
Trzeba się pozbywać kasy z servera, Wy rookstayerzy powinniście być za podwyższaniem cen a nie obniżaniem :)
Lechista92
15-01-2009, 16:29
Nie gram na rooku, lecz uważam, że łóżka są troche za drogie, no ale trzeba sie liczyć z tym, że na rooku miało być ciężko :p
Kamor is Back
15-01-2009, 16:33
Lozka sa lekko za drogie...wiec moja propozycja jest taka zeby zmniejszyc cene nie o 30cc do 20,tylko z 50 do 35cc...i wszyscy beda zadowoleni :P chyba
Kolega@Kolegi
16-01-2009, 09:51
Rook to jest Rook, wyspa dla początkujących i niewiem po co mieli by zmniejszać ceny łóżek. Jeżeli już ktoś gra na tym Rooku np. Autor Tematu
to zbierając kase musi się troche pomęczyć... Jeśli nie pasuje wypiepszać na main!
Seba Master Knight
16-01-2009, 12:06
Nom jestem za tym żeby łóżka były tańsze bo rookstayerzy nie mogą się wyspać. :/ Muszą błagać o posłanie u Mada. Wszyscy muszą się zmieścić w jego jednym łóżku. Tygrys obniż koszt łóżek bo wyspać się chłopaki nie mogą ;/
Wiele Miałem Kont
17-01-2009, 13:59
hmm... cena na rook mogłaby zostać taka sama, ale żeby podrożały na main do np. 1kcc- trudność z zarobieniem podobna...
@topic
Powinny być tańsze, bo 50cc na rook, to nie to samo co 100cc na main...
O lol dojebałeś piździe uszy^^ na 50cc się męczyć???:eek:
Siedzisz 1-2h na bk (zalerzy od loota) idziesz do spidera to masz 20cc+
Po za tym rook to gówno,
tam nooby kozaczą równo...
Rozumiem 50cc-dużo, ale jeśli nie ma spidera....
Gm'owie chcą w ten sposób zlikwidować nadmiar kasy z serva, bo chyba jest jej juz za duzo;]
~GrulixBaned
17-01-2009, 15:01
Głosujących: 58. Już zagłosowałeś w tej sondzie
, a jest 12 postów? Bez przesady.
@topic
Niech zostanie tak jak jest. Nie trzeba nic zmieniać, teraz kasę na roku jest łatwo. Takiego 150lv na roku stać go chyba na kilka łóżek. Kupujesz doemk, kupujesz łóżko to jest twoja decyzja. NA main powinni podnieś cene do 1 kcc.
Wg mnie tez sa Zadrogie !!!. Moj rl ma na rooku 160+ i wiem co to uzbierac 50cc nie 1h/2h jak na maienie tylko 2/3 dni ;ss
O żal 50cc za dużo zał mortiis forever !!!!!
Nie, cena łózek jest w sam raz i taka powinna zostac.
Bardzo dobrze że są po 50 cc , jeżeli grasz już na rooku to graj i się troszke pomęcz ! ! !
Przemo zlom
18-01-2009, 15:23
50cc to za wiele łóżka powinny kosztować nawet z 10cc przecież na rooku nie da sie dużo kasy zarobić a jak się już ma 100cc to jest dużo a takie łóżko kosztuje 50cc szkoda kasy na to lepiej sprzedać tą kase na a..egro.Jest to fatalny pomysł GMA powinien zmniejszyć cene.A ci co piszą up to se mogą mówić żeby się pomęczyli albo niech zostanie jak jest mówią tak bo nie grają na rooku i nie wiedzą że to nie main i trudniej się zdobywa kasę.Na mainie łóżko jest po 50cc i na rooku to jest śmieszne
No bez przesady , jak grałem rok temu na APO to łózka były po 20-40 cc.
A 50 cc To przesada totalna jak Rook Men Mariusz powiedział.
Na moję powinni to zmienić :)
Pozdrawiam :)
O lol dojebałeś piździe uszy^^ na 50cc się męczyć???:eek:
Siedzisz 1-2h na bk (zalerzy od loota) idziesz do spidera to masz 20cc+
Po za tym rook to gówno,
tam nooby kozaczą równo...
Rozumiem 50cc-dużo, ale jeśli nie ma spidera....
Gm'owie chcą w ten sposób zlikwidować nadmiar kasy z serva, bo chyba jest jej juz za duzo;]
ja cie juz nie rozumie ... jak grales na rooku to chciales jak najwiecej zmian ... nieiwem czy z wiekiem sie zmieniles a teraz od gowna wyzywasz rook ...bo masz na main 650+ czy jaki tam masz to miej na main lozka po 1-2kcc ladnie bedzie ?
@topic
moim zdaniem lozka powinny byc po 30cc nei za duzo nie za malo ...
OOO bardzo drogie są. Ja bym był za zmniejszeniem ceny na rooku :).
Milker Men
22-01-2009, 15:15
50 cc to troche na rooku .. nie zbiera się tego w 5 minut.Łóżka owinny byc zeczywiście tań sze a nie takie drogie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.