Wind
21-04-2007, 18:59
Przedstawiam wywiad z 639 elder druidem "AfanII"
Pytał: Liromir
Odpowiadał: AfanII
Powiedz jak sie nazywasz ile masz lat i gdzie mieszkasz?
AfanII: Mam na imie Jacek mieszkam w Irlandii i mam 17 lat
Czy jestes pierwszym ownerem postaci?
AfanII: Nie kupilem postac na 551 lvlu ale mialem tu wczesniej postacie z wysokimi lvlami
Jakie?
AfanII: Kliczek 542 Elder Druid po czym zostal shakowany i zrokowany
Jak zaczela sie twoja przygoda z tibia?
AfanII: Bylo to 3 lata temu siedzialem w domu i sie nudzilem i brat sciagnal gre o nazwie Tibia
Aha. Grales na real tibi? Jesli tak to jaki zdobyles lvl ?
AfanII: Mialem pare postaci na rl Tibii miedzy innymi : Sitasofa 62 Ek ,Amos'Sword 50 ek oraz Adi Gotti gralem nim do 84 lvla po czymsprzedalem
Ile czasu dziennie poswiecasz tibi? Czesciej przebywasz z przyjaciolmi czy przy komputerze
AfanII: w dni szkolne okolo 3-4h a w weekendy i dni wolne od szkoly okolo 10 godzin
Czym sie zajmujesz w wolnych chwilach?
AfanII: Trenuje pilke nozna oraz chodze na silownie to moje hobby
Czy twoj brat rowniez gra na APO? jesli tak powiedz jaki zdobyl lvl?
AfanII: Moj brat gra czesciej na Otsach Pvp Enforced ale nieraz pobawi sie na armii tym charem
Aha, czesto dostajesz wiadomosci z prosba o itemy. Jak na to reagujesz? Denerwujesz sie czy ignorujesz to??
AfanII: Dziennie ponad 20 osob do mnie pisze w tych sprawach typu: Pomuz w quescie , Moge u Ciebie pro? , Jestem nowy daj cos prosze<-- zazwyczaj odpisuje z negatywna odpowiedzia poniewaz nie mam czasu
Masz jakiegos najlepszego przyjaciela na APO ?
AfanII: Mysle ze za takiego moge uznawac Drako,Brolly knight oraz Nochal mysle ze nigdy mnie nie zawiedli
(Prywatne pytanie) Niemusisz odpowiadac. Czy masz dziewczyna w RL ? Lub na APO?
AfanII: na APO mnie dziewczyna nie interesuje a na rlu mialem dziewczyne lecz w polsce a od niedlugiego czasu mieszkam w Irlandii i jestem samotny
Czy podajesz swoj numer GG gracza z APO? Czy niekorzystasz wogole z tego komunikatora
AfanII: Moje GG ma tylko pare osob z APO ale dawno juz z nimi nie pisalem miedzy innymi : BaXiK SoRc , Skocio , Brolly knight
Wiesz, ze BaXiK SoRc To nowy owner ;]
AfanII: Tak owszem wiem
Czy podoba ci sie nowe forum APO?
AfanII: Jest calkiem interesujace ale jeszcze zadnych komentarzy nie wystawialem na nowym forum :D
Jakiej sluchasz muzyki?
AfanII: W szczegolnosci muzyka Techno lubie sie pobawic na Dyskotece tak wiec Techno i muzyka dyskotekowa
AfanII: Tak na marginesie : ShadyBoy: rzucisz jakies itams?
Nasz krotki wywiad konczy sie. Chcesz moze kogos pozdrowic?
AfanII: Tak chce pozdrowic wszystkich z nowo powstalej dzis przezemnie gildii Family Friends oraz Drakusia :* i chce podziekowac zaciekawy wywiad z Toba
Pytał: Liromir
Odpowiadał: AfanII
Powiedz jak sie nazywasz ile masz lat i gdzie mieszkasz?
AfanII: Mam na imie Jacek mieszkam w Irlandii i mam 17 lat
Czy jestes pierwszym ownerem postaci?
AfanII: Nie kupilem postac na 551 lvlu ale mialem tu wczesniej postacie z wysokimi lvlami
Jakie?
AfanII: Kliczek 542 Elder Druid po czym zostal shakowany i zrokowany
Jak zaczela sie twoja przygoda z tibia?
AfanII: Bylo to 3 lata temu siedzialem w domu i sie nudzilem i brat sciagnal gre o nazwie Tibia
Aha. Grales na real tibi? Jesli tak to jaki zdobyles lvl ?
AfanII: Mialem pare postaci na rl Tibii miedzy innymi : Sitasofa 62 Ek ,Amos'Sword 50 ek oraz Adi Gotti gralem nim do 84 lvla po czymsprzedalem
Ile czasu dziennie poswiecasz tibi? Czesciej przebywasz z przyjaciolmi czy przy komputerze
AfanII: w dni szkolne okolo 3-4h a w weekendy i dni wolne od szkoly okolo 10 godzin
Czym sie zajmujesz w wolnych chwilach?
AfanII: Trenuje pilke nozna oraz chodze na silownie to moje hobby
Czy twoj brat rowniez gra na APO? jesli tak powiedz jaki zdobyl lvl?
AfanII: Moj brat gra czesciej na Otsach Pvp Enforced ale nieraz pobawi sie na armii tym charem
Aha, czesto dostajesz wiadomosci z prosba o itemy. Jak na to reagujesz? Denerwujesz sie czy ignorujesz to??
AfanII: Dziennie ponad 20 osob do mnie pisze w tych sprawach typu: Pomuz w quescie , Moge u Ciebie pro? , Jestem nowy daj cos prosze<-- zazwyczaj odpisuje z negatywna odpowiedzia poniewaz nie mam czasu
Masz jakiegos najlepszego przyjaciela na APO ?
AfanII: Mysle ze za takiego moge uznawac Drako,Brolly knight oraz Nochal mysle ze nigdy mnie nie zawiedli
(Prywatne pytanie) Niemusisz odpowiadac. Czy masz dziewczyna w RL ? Lub na APO?
AfanII: na APO mnie dziewczyna nie interesuje a na rlu mialem dziewczyne lecz w polsce a od niedlugiego czasu mieszkam w Irlandii i jestem samotny
Czy podajesz swoj numer GG gracza z APO? Czy niekorzystasz wogole z tego komunikatora
AfanII: Moje GG ma tylko pare osob z APO ale dawno juz z nimi nie pisalem miedzy innymi : BaXiK SoRc , Skocio , Brolly knight
Wiesz, ze BaXiK SoRc To nowy owner ;]
AfanII: Tak owszem wiem
Czy podoba ci sie nowe forum APO?
AfanII: Jest calkiem interesujace ale jeszcze zadnych komentarzy nie wystawialem na nowym forum :D
Jakiej sluchasz muzyki?
AfanII: W szczegolnosci muzyka Techno lubie sie pobawic na Dyskotece tak wiec Techno i muzyka dyskotekowa
AfanII: Tak na marginesie : ShadyBoy: rzucisz jakies itams?
Nasz krotki wywiad konczy sie. Chcesz moze kogos pozdrowic?
AfanII: Tak chce pozdrowic wszystkich z nowo powstalej dzis przezemnie gildii Family Friends oraz Drakusia :* i chce podziekowac zaciekawy wywiad z Toba