Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] AfanII

Wind
21-04-2007, 18:59
Przedstawiam wywiad z 639 elder druidem "AfanII"

Pytał: Liromir

Odpowiadał: AfanII

Powiedz jak sie nazywasz ile masz lat i gdzie mieszkasz?

AfanII: Mam na imie Jacek mieszkam w Irlandii i mam 17 lat

Czy jestes pierwszym ownerem postaci?

AfanII: Nie kupilem postac na 551 lvlu ale mialem tu wczesniej postacie z wysokimi lvlami

Jakie?

AfanII: Kliczek 542 Elder Druid po czym zostal shakowany i zrokowany

Jak zaczela sie twoja przygoda z tibia?

AfanII: Bylo to 3 lata temu siedzialem w domu i sie nudzilem i brat sciagnal gre o nazwie Tibia

Aha. Grales na real tibi? Jesli tak to jaki zdobyles lvl ?

AfanII: Mialem pare postaci na rl Tibii miedzy innymi : Sitasofa 62 Ek ,Amos'Sword 50 ek oraz Adi Gotti gralem nim do 84 lvla po czymsprzedalem

Ile czasu dziennie poswiecasz tibi? Czesciej przebywasz z przyjaciolmi czy przy komputerze

AfanII: w dni szkolne okolo 3-4h a w weekendy i dni wolne od szkoly okolo 10 godzin

Czym sie zajmujesz w wolnych chwilach?

AfanII: Trenuje pilke nozna oraz chodze na silownie to moje hobby

Czy twoj brat rowniez gra na APO? jesli tak powiedz jaki zdobyl lvl?

AfanII: Moj brat gra czesciej na Otsach Pvp Enforced ale nieraz pobawi sie na armii tym charem

Aha, czesto dostajesz wiadomosci z prosba o itemy. Jak na to reagujesz? Denerwujesz sie czy ignorujesz to??

AfanII: Dziennie ponad 20 osob do mnie pisze w tych sprawach typu: Pomuz w quescie , Moge u Ciebie pro? , Jestem nowy daj cos prosze<-- zazwyczaj odpisuje z negatywna odpowiedzia poniewaz nie mam czasu

Masz jakiegos najlepszego przyjaciela na APO ?

AfanII: Mysle ze za takiego moge uznawac Drako,Brolly knight oraz Nochal mysle ze nigdy mnie nie zawiedli

(Prywatne pytanie) Niemusisz odpowiadac. Czy masz dziewczyna w RL ? Lub na APO?

AfanII: na APO mnie dziewczyna nie interesuje a na rlu mialem dziewczyne lecz w polsce a od niedlugiego czasu mieszkam w Irlandii i jestem samotny

Czy podajesz swoj numer GG gracza z APO? Czy niekorzystasz wogole z tego komunikatora

AfanII: Moje GG ma tylko pare osob z APO ale dawno juz z nimi nie pisalem miedzy innymi : BaXiK SoRc , Skocio , Brolly knight

Wiesz, ze BaXiK SoRc To nowy owner ;]

AfanII: Tak owszem wiem

Czy podoba ci sie nowe forum APO?

AfanII: Jest calkiem interesujace ale jeszcze zadnych komentarzy nie wystawialem na nowym forum :D

Jakiej sluchasz muzyki?

AfanII: W szczegolnosci muzyka Techno lubie sie pobawic na Dyskotece tak wiec Techno i muzyka dyskotekowa

AfanII: Tak na marginesie : ShadyBoy: rzucisz jakies itams?

Nasz krotki wywiad konczy sie. Chcesz moze kogos pozdrowic?

AfanII: Tak chce pozdrowic wszystkich z nowo powstalej dzis przezemnie gildii Family Friends oraz Drakusia :* i chce podziekowac zaciekawy wywiad z Toba

Pan Mati
21-04-2007, 19:28
Wywiad może być.

Tam sobie pomyliłeś kolory odpowiedź afana napisałeś czerwonym kolorem, a powinien być innym ;p

Troche sie dowiedziałem o "kliczek" a teraz juz afan xD

A i jeszcze coś.. troche mało pytań.. ;)

pozdrawiam

Noski
21-04-2007, 19:40
no bardzo fajny wywiadzik z Afankiem:D bardzo fajnie mi sie go czytalo ale jak dla mnie to nawet za krotki:D hehe

POzdro

catek
21-04-2007, 19:48
fajny wywiad, można się troszkę dowiedzieć o "AfanII", szkoda tylko, że tak mało pytań. Dobrze, że coraz więcej jest wywiadów ;]

Qlers
22-04-2007, 08:54
Fajny wyiad. Można się coś dowiedziec o AfanieII. Może troche za krótki ale pytania ciekawe.:)

@offtopic
Zaniedługo każdy z 500+ bedzie miał wyiady. I fajnie dowiemy się coś o innych:D

monster boss
22-04-2007, 10:26
spox wywaiad teraz wiem troche wiecej o afanie :)

~~Pizia Mizia~~
22-04-2007, 11:03
Wywiad ciekawy.
Pytania nawet dobre(troszku mało):p
Mozna sie dowiedziec cos o Afanie:D

Morek
22-04-2007, 11:09
Co nie co o Afanku, najs wywiadzik :P Pozdro

Se V aR
22-04-2007, 11:33
Nie no kolejny fajny wywiad :D , dajesz next

SYmOXon
23-04-2007, 18:17
Wywiad wcale nie taki dobry, ponieważ w takich sprawach nie używa się tak można powiedzieć "slangów" typu "aha" itp.
Ale cóż, ja cały czas wierze w Afana, że będzie jeszcze najlepszą postacią na Apo, Pozdrawiam go, i życzę WIELKIEGO SUKCESU!

Glucio
23-04-2007, 19:36
fajny wywiad i dobrze sie go czyta:D

Shady
23-04-2007, 21:52
niezły wywiad ;]

VaReZ
23-04-2007, 21:59
dobry wywiad wiele się dowiedziałem o AfanII :) więcej takich wywiadów

Met Zaken
27-04-2007, 13:18
Hehe ciekawy wywiad...Jak gralem Iron Proteusem to robilismy z Afanem pk hehe...On mnie zawsze uhal...To byly czasy...Teraz cos mi nawet nie odpisuje...=(

Sasha
05-05-2007, 20:35
Wywiad nawet dobry.:) Tylko szkoda, że z takim graczem.
Afan to oszut , to że go schackowali nie znaczy, że ma sie wyrzywać na innych, pod pretekstem zamiany postaci schackował mojego kolege nick : Lord Piotras i wbił rs.

Raiden
05-05-2007, 23:16
jak widac nie kazdy high lvl ma po 10-14 lat :P

Emca
06-05-2007, 13:16
HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem sławwnyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!
:d
dzieki Afan, na Ciebie też można zawsze liczyć:)

Wywiadzik spoko:d

Monssword
06-05-2007, 13:41
Odjzazdoweeee ty masz talent do wywiaduw ale hyba konczom sie pomysly moze tera assasin lub neko?