PDA

View Full Version : Praca GM'ów

Flutebone
16-01-2009, 13:31
Elo, od razu mówie, że Ss jest kumpla nie mój sami zobaczcie jak pracują nasi kochani GMowie... bana niesłusznego zawsze i wszędzie ale noobów nie banują... look:
http://i41.tinypic.com/1zlahba.jpg
Dodam, że na report nie odpisał nikt przez 2.5h

P.S on nie ma bota tylko robił ssa za pomoocą klawiszy alt+print screen

@down
nie płacze...
i nie mam bota :<

@edit
Potem napisałem reporta i Exod odpisał po 15 sec ;]
Prosze o zamknięcie/skasowanie

@edit
żal was... pasek odcięty to już bot? próbujcie zrobić screena sposobem alt+print screen czasem jest pasek a czasami nie... chcecie to sprawdzajcie ile wlezie ;] zapraszam do domu, przeszukacie kompa i nic nie znajdziecie... :<
pozatym jak bym wosso miał to nie było by napisane tibia na górnym pasku

@grulix
weź sie ***** nie wymądrzaj, czasami jest pasek a czasami nie ma, odpal tibie tak, żeby okno z nią było aktywne, naciśnij alt+print screen i wklej do painta a potem rozmawiaj, pozatym kliknij na pasek i zrób to samo, będzie screen paska, tylko więc zamknij ryj jak sie nie znasz i nie zgrywaj wszechwiedzącego

Pan Fox
16-01-2009, 13:42
Nie płacz..
GM'owie też mają rl-life i nie siedzą 24/7 przy kompie i banują takich cepów jak ten na ss'ie.. Jak tak bardzo Ci przeszkadzał jest taka opcja ignore.

Wyłącz bota. ;o:<

Hipcio Bercix
16-01-2009, 13:47
Tez na to nazekam ziomek sie podszywal pod mojego kolege i mial nick o 1 odstep wiecej. napisalem report i ktos odrazu zamyka go :/

Pampalini
16-01-2009, 14:07
Jednym slowem zal ;) widze ze bana dostac chcesz ;) pasek odciety przez wosso .. nie ladnie

Bastek10
16-01-2009, 14:07
hmmm czemu nie masz paska???czyżby wosso???
Gm nie siedzi cały czas na Apo,

Zbanowany Khuramek
16-01-2009, 14:11
Ehh ja już mowiłem że gmowie to ludzie nie maszyny.
Wykonują swoją prace tak jak moga czasami nie daja rady więc?
25/24? to by cie zadowoliło? Kazdy [przynajmniej wielu] ma RL Life.
Widać że akurat Boa nie było bo on na Game Chacie cały czas siedzi. te osoby może już nawet są zbanowane

Pall the Ziom
16-01-2009, 16:21
Praca gm?? .
http://i39.tinypic.com/2vvuhso.jpg
Znaczki ;oZnaczki ;oZnaczki ;oZnaczki ;oZnaczki ;o

Efereti Oszust :(
16-01-2009, 19:32
boa to jest ciota pisze czy Xxx nick moze dostac namelocka a on zamyka rozmowe pedal

Puttana
16-01-2009, 19:56
@Pall the Ziom
Hesehasius? Normalny nick... co w tym nicku jest złego?

Piaskun1990
16-01-2009, 20:27
Witam was,chciałbym poruszyć temat,który pewnie każdego z was zadziwi.Co raz częściej narzekacie na pracę ekipy moderującej,która posiada wyznaczone stanowisko przez niezwykłe doświadczenie.Ciągle marudzicie na bany które tak naprawdę wam się należały.Następnie w dziale skargi&odwołania piszecie niewiarygodne bajki,które po pierwszym zdaniu dają negatywną opinię.Powiem wam jedno z nimi nie wygracie.Taka sama jest sytuacja w szkole czy z rodzicami,nie wiadomo co byście zrobili oni i tak nie zmienią decyzji dopóki nie zaczniecie myśleć ich tokiem myślenia.Czas najwyższy pomyśleć racjonalnie,nie jak większość graczy na tym serwie którzy nie potrafią się przyznać do popełnionego czynu.Chciałbym powiedzieć że zmyślonymi bajkami mniej zdziałacie niż odwołanie ukazujące skruchę i poprawę.Jestem bardzo wdzięczny ekipy moderującej za docenienie mojego odwołania dzięki,któremu automatycznie ban został zdjęty.Poniżej zamieszczam kopię odwołania dla tych którzy nie wiedzą jak to powinno wyglądać.Bardzo dziękuje Boa i Mortiisowi za szybką reakcję.

Drogi Boa bardzo szanuję twoje decyzję,a także stanowisko, które posiadasz przez niezwykłe doświadczenie.Wiem że Jesteś bardzo zajęty pilnowaniem porządku na serwerze, a także świętami które są raz w roku i chciałbyś mile spędzić w gronie najbliższej rodziny, ale byłbym ogromnie wdzięczny Gdybyś poświęcił mi minutkę i przeczytał moje odwołanie za macro/boty.

Nie jest to żadna obrona, ależ pragnę powiedzieć coś co większość graczy na tym serwie nie potrafi tj. przyznanie się do popełnionego czynu.Jest mi ogromnie przykro, że gracz pokroju takiego jak ja, z tak długim stażem popełnia błędy większości ludzi grających na tym OTS'ie.Nie powinien się do nich upodabniać ;(

Ostatni raz grałem tu 5 miesięcy temu,sądziłem że wraz rozpoczynającymi się świętami wrócę na serwer.W dni robocze chodzę do szkoły, a w tym roku zdaję maturę więc w tylko takie dni jak święta lub przyszłe ferie czy wakacje pozwalają mi na taką rozrywkę.Większość ludzi nie potrafi się przyznać do popełnionego czynu,nawet jak i tak wiadomo że w 101% używał botów,wymyśla nie stworzone bajki typu:brat siedział,Babcia dziadek mogą ci powiedzieć że gram uczciwie itd.

Więc ubiegam się z ogromną prośbą o skrócenie kary.Byłbym wdzięczny,gdyby ban został już zdjęty.Minęło dziewięć dni od dostania kary,wiele mi to dało do zrozumienia.Kara uzmysłowiła mi że łamanie regulaminu nie popłaca,nie mówiąc już o złych czynach których nie ma w regulaminie.Pragnę powiedzieć iż obiecuję poprawę,a także będę przestrzegał regulamin który obowiązuje na tym otsie,to nie wszystko obiecuję że stosunek do użytkowania z tego otsa będę miał taki sam jaki pan Mortiis i cała reszta ekipy typuje u wzorowego gracza.Proszę o pozytywne rozpatrzenie odwołania.

Z poważaniem Piaskun

Dziękuje za uwagę.
Piaskun

~GrulixBaned
16-01-2009, 20:32
boa to jest ciota pisze czy Xxx nick moze dostac namelocka a on zamyka rozmowe pedal

Boa obecnie jest najlepszym gm. Dlaczego? Macie z nim najlepszy kontakt wystarczy, że napiszecie/zadzwonicie do niego an skeypie.

P.S on nie ma bota tylko robił ssa za pomoocą klawiszy alt+print screen
Jak by zrobił tak "twój kumpel" (czyt. ty) to by było wszystko pokazane czyli, cały pasek zadań.

@topic
Co Ci takiego to przeszkadzało? DAjesz takiemu ignora, a nie zachowujesz się jak jakiś konfident.

old Don Mateo
17-01-2009, 15:17
@up

idź żalu się utop 2 lata temu takiej sytuacji by nie było bo ci 3 idioci by byli zbanowani i nie było by takich tematów

@topic

życie ale ty lepiej zwal winę na 90% graczy niź na God'ów, GM'ów, tutów bo wiesz jak teraz jest ^.^

P.S:A zresztą to nie jest pierwszy temat na forum o takiej sytuacji

Mystic
19-01-2009, 18:34
No nie zawsze odpisują na reporty.:(:(:(:(:(:(

kumor15
20-01-2009, 07:22
poco zamalował swój nick skoro pisał n GC i tak wiadomo jaki ma -.-