Zaloguj się

View Full Version : Uszy,Nos,Laryngologia.

Sopranis
16-01-2009, 17:44
Dzisiaj byłem u laryngologa,patrzyła mi w uszy i w nos.Patrzy w jedną dziurke i mówi-tu nie,w drugą-tu zatkana,patrzy w jedno ucho-zatkane,w drugie-tu też.Później mówi że za tydzień mam przyjść i mieć przepłukiwane uszy,z nosem to zabardzo niewiem,chyba jakaś operacja.
Czy jak wam ktoś złamał nos,lub was w niego uderzył(nie mówie ze mi zlamal lub uderzyl)czy jak upadliście na nos,to poszliście z tym do lekaża?Czy przypisała wam jakieś krople,czy oglądali wam uszy?Piszcie.

Kodexik
16-01-2009, 17:55
Lol, może ja jestem jakiś tępy, ale to jest napisane tak że ja w końcu nie wiem o co chodzi? Mówisz że kontrolowali ci uszy, a zaraz pytasz się czy ktoś złamał nos.
Kiedyś uderzyłem się w nos... nie poszedłem do lekarza... i czy mam uszy czyste też mi nie patrzyła =o Ale raczej mam bo kropli używam to rozpuszczania xd. (Patyczki sux)

Puttana
16-01-2009, 18:08
Krople są do rozpuszczania wosku który jest w uszach. Gdy kilka dni będziesz brał te krople to potem lekarz ci wodą wypłucze. Nie czyściłeś patyczkami i masz zapchane uszy :D

Cielaczek
16-01-2009, 18:31
Mi powiedzieli, jak w lutym byłem w szpitalu na osłabieniu nerwu słuchowego, to jak badali, to było, że mam przegrode nosową krzywą, a uszy czyste. Nic nie miałem, prócz kroplówki.

Sopranis
16-01-2009, 18:54
Na przegrode krzywą leżałeś,dali ci kroplówke ale ci nic z nosem nie robili ta?Żarty se robisz?

handlarz_narkotykow
16-01-2009, 18:57
za tydzień mam przyjść i mieć przepłukiwane uszy,z nosem to zabardzo niewiem,chyba jakaś operacja.

Moi starzy mieli przepłukiwane uszy i wiem coś o tym.
Po prostu lekarz wstrzykuje ci do uszów taki płyn dzięki któremu będziesz lepiej słyszał. Słyszałem, że po czymś takim jak ktoś coś do ciebie mówi normalnym tonem, to masz wrażenie jakby do ciebie wrzeszczał.
A co do nosa to pewnie ci go tak samo oczyści i pozbędziesz się zatoru w nosie:D

Viseko:o
16-01-2009, 20:23
Fakyn Didyt, trza myć uszy a nie pukać o wanne ...
Poprostu w strzykawce lekarz ma wole, i 'wciska' Ci ją do uszu, ona wypłukuje z zaniedbanych uszu wosk. MYJMY SIĘ !

Wyjebałem niechcący koledze w nos, i miał nastawiany ;<

Night Raven
16-01-2009, 20:34
Ja mialem przeplukiwane uszy, fajne uczucie, wydaje ci sie ze kazdy krzyczy, a z wiatrem to w ogole nie mozesz wytrzymac.

Bede tez mial kiedys robiona operacje, na przegrode nosowa, bo mam krzywa (od urodzenia). ;<

~GrulixBaned
16-01-2009, 20:42
Jak się napierdalałem w ustawce to mi jakiś chuj z pałki hydrałlicznej przyjebać w nos (napierdalał*o mnie przez 6 dni) od razu zemdlałem. Po czym jakaś babka po szmaty zadzwoniła i wzięto mnie na obserwacje do szpitala.To typek mi zaglądał do nosa oraz do uszu (nie wiem dlaczego). Dostałem 562 zł odszkodowania. Moim kumple dorwali tego chu*ja z pałka.

@edit
A i musiałem chodzić na jakieś kontrole to lekarka mi tam wlewała do uha jakiś płyn. Musiałem leżeć na kozetce z 5 min, aż to tam wyczyściło. Dawała mi tam waty i na 2 dzień przychodziłem znów i lookała tam czy wszystko ok.

Kodexik
16-01-2009, 20:46
#up
Uuuu Widze że kolejny tony sie szykuje, ISTNY ZABUJCA !!!!!!!!!!!!!!!1111111111
Wiesz co ci powiem? Tolkien się przy tobie chowa:)
#Edit
Wiem ze Sopranis - Tony.. :)

16-01-2009, 23:56
@edit
A i musiałem chodzić na jakieś kontrole to lekarka mi tam wlewała do uha jakiś płyn. Musiałem leżeć na kozetce z 5 min, aż to tam wyczyściło. Dawała mi tam waty i na 2 dzień przychodziłem znów i lookała tam czy wszystko ok.

Co Tibia robi z dziećmi .

FoczeQQ
17-01-2009, 00:55
Jak się napierdalałem w ustawce to mi jakiś chuj z pałki hydrałlicznej przyjebać w nos (napierdalał*o mnie przez 6 dni) od razu zemdlałem. Po czym jakaś babka po szmaty zadzwoniła i wzięto mnie na obserwacje do szpitala.To typek mi zaglądał do nosa oraz do uszu (nie wiem dlaczego). Dostałem 562 zł odszkodowania. Moim kumple dorwali tego chu*ja z pałka.

@edit

ty i ustawka \o/ gz; (,./.................... ;f

@topic
nie nie mialem nic zlamanego ;\

Sopranis
18-01-2009, 15:34

@edit

HEHEHE,aleś dowalił ty mój ty słodziachny nobiczku.Policja ma kwatere w szpitalu(bo cie tam wzieli)?Na ustawce;d;d.Pvp na evulu?

Kodexik odwal sie od tony'ego co?:D
Viseko-co tibia robi z ludzi,z toba tez;d

Sharpshooter
18-01-2009, 17:35

Ta dostałeś z pałki hydraulicznej w nos ? jeszcze nikogo tak zabawnego na forum nie spotkałem jak żyję ;d to kocur z ciebie, dostałeś tą pałką z boku z góry czy jak bo nie wyobrażam sobie tego, no jakoś nie potrafię ;p ! zemdlałeś ? to pozdrów swoich kumpli są naprawdę świetni i pełni zorganizowania, zgrania.

Pozdrawiam,
Sharpshooter.

JaCkAzZ
19-01-2009, 00:20
@Grulix
Jakbyś dostał taką pałką w nos to byś miał nastawiany, bolał by Cię na pewno ponad 6 dni, już nie mówiąc o wstrząśnieniu mózgu xDDDDD

btw. nie "w ustawce" tylko "na ustawce", już nie mówiąc o "hydrałlicznej" xDDDD

a miejsce do tych "ustawek" też macie dobre jak babcia was przyjebała tam xDD

GroteBanned
19-01-2009, 10:56
Grulix największy fighter na forum bać się go.

Sopranis
23-01-2009, 14:56
Thx wszystkim,powiem jak było z uszami bo przegrode nosową mam lekko skrzywiono w lewo(tak gadała;d).Wzieła z kranu wode do dużej strzykawy(bez igły),była duża,serio.Pobrała ciepłą wode,i ci do ucha,a z ucha brudy wylatują razem z wodą,ze 3 razy do jednego i do drugiego i koniec.Ból?-haha,troche sie bałem,nieboli,jedynie dziwne uczucie,jak ciepla woda uderza ci prosto w środek ucha.

Oxidosis.
23-01-2009, 20:13
tonem

hehe.

@topic

e tam, wstrzykają Ci płyn i git ;]

23-01-2009, 22:47
Thx wszystkim,powiem jak było z uszami bo przegrode nosową mam lekko skrzywiono w lewo(tak gadała;d).Wzieła z kranu wode do dużej strzykawy(bez igły),była duża,serio.Pobrała ciepłą wode,i ci do ucha,a z ucha brudy wylatują razem z wodą,ze 3 razy do jednego i do drugiego i koniec.Ból?-haha,troche sie bałem,nieboli,jedynie dziwne uczucie,jak ciepla woda uderza ci prosto w środek ucha.

Wlasnie tak mówilem o.o

Uszy się myje, a nie puka o wanne.

Spaślak
23-01-2009, 22:58
Teraz grulix przeszedł samego siebie.
On i ustawika <hahahahaha>
Pałką w nos? : <
A może kijem "bejzbolowym" uhahahahahahoiaoa o lol ty masz coś z głową chłopie....

Jaros Jaroz Jaro
23-01-2009, 23:26
Przepłukiwanie uszu jest good... czuć różnice po tym xd... ale nosa ?

To sie może nie udać i może być nie przyjemne ;p

jak uszu tylko to niema sie czego bać...

@kodex
Ty musisz se dupe przepłukać bo h** wie co w niej jest. Xd

nikt ci poźniej nie bedzie w niej ten tego...a zwłaszcza zoofile jak bd chciał trójkąta z jamnikiem :D

MiXer do Kawy
25-01-2009, 21:24
Lol, może ja jestem jakiś tępy, ale to jest napisane tak że ja w końcu nie wiem o co chodzi? Mówisz że kontrolowali ci uszy, a zaraz pytasz się czy ktoś złamał nos.
Kiedyś uderzyłem się w nos... nie poszedłem do lekarza... i czy mam uszy czyste też mi nie patrzyła =o Ale raczej mam bo kropli używam to rozpuszczania xd. (Patyczki sux)

Masz coś do patyczków?-.-
@topic
Mam krzywy nos, bo kiedyś dostałem cegłą, lecz problemów z oddychaniem przez niego nie mam.