PDA

View Full Version : Grulix

Mikuś. <3
16-01-2009, 23:43
Mam propozycje ,aby zbanować go i żeby stad sobie poszedł :<
Bo jak czytam co on pisze to aż się płakać chce :mad:
Nudzi mi się : oooooooooooo
Grulix pies pies piesp iesp eiseosesieses

Ohroniasz
17-01-2009, 00:21
niech spierdala inteligent jeden jebany ma 19lat a urodzil sie w 1981r stworca wosso, gracz ktory ponad 2 lata temu gral na expie x10, smiec nie umie edytowac postow, w tematach w ktorych jest napisane 15 postow jego jest conajmniej 5 ale warna nie dostaje, kocha nefre i chce, zeby wrocila, ma gma na apo, gra bez bota<zgon_XD>..

piszcie co on tam jeszcze naklamal to zedytuje posta.

Techniks
17-01-2009, 00:43
Bajkopisarzy tutaj wiele ,ale on przebija wszystkich...
Niektóre rzeczy to masakra....
Ban na ip i pa. xd

Zbanowany Khuramek
17-01-2009, 00:45
Dokładnie niech stąd wy*****ala.
Nabija posty jest bezmózgim Yeti który jak mówi "stworzył Wosso" Jest zerem dla mnie i won po prostu.
Delejt acc potem banished for ipshed

Flutebone
17-01-2009, 01:06
niech spierdala inteligent jeden jebany ma 19lat a urodzil sie w 1981r stworca wosso, gracz ktory ponad 2 lata temu gral na expie x10, smiec nie umie edytowac postow, w tematach w ktorych jest napisane 15 postow jego jest conajmniej 5 ale warna nie dostaje, kocha nefre i chce, zeby wrocila, ma gma na apo, gra bez bota<zgon_XD>..

piszcie co on tam jeszcze naklamal to zedytuje posta.

Dołączam sie : D niech wypierdala
<40 znaków, nie wiem czemu...>

Jaros Jaroz Jaro
17-01-2009, 01:08
Solidarność. Może napiszcie mu (pouczcie) co robić i czego nie robić.
jak nie wie....;s

nie bronie go tu...ale też nie popieram...

@autor

Na twoje słowo nikt mu nie usunie konta ani nie da bana na ip.

Ero Senin
17-01-2009, 01:14
Nie bądzcie dla niego tacy okrutni ^^
Jestem ZA XD

The best palladin
17-01-2009, 01:15
popieram zbanowac psa !!!!!11 i przy okazji kapitana alkohola

Ktoś
17-01-2009, 02:23
Tak kur*a... Każdego zbanować!
Tak samo można by zbanować autora tego wątku, za zakladanie bezsensownych tematów ;|.

Nie lubię Grulixa, ale ma prawo tutaj przebywać i pisać idiotyczne posty.

Mo$uke
17-01-2009, 07:37
Taaaaakkk !!!!!! Ale co z tego , i tak bana nie dostanie....;/

No ale pomysl dobry...

Ikki
17-01-2009, 08:18
Miałem założyć podobny temat ale tego nie zrobiłem więc wypowiem się w nim.

Grulix wyjazd nikt tu cie nie chce. Jesteś głupi a udajesz mądrego, więc proszę wyjdź i nie wracaj. Skoro raz już dostałeś bana to mogłeś nie robić nowego konta twórco wosso i gmie apo

McBBox
17-01-2009, 08:20
Niech wyjezdza z tego forum! Psuje atmosfere... Przykład macie w moim podpisie.. Płakać się chce!! xDDD Pies ;/

Tygrys
17-01-2009, 08:41
Nie Grulix, a autor tego wątku może co najwyżej zrobić "wyjazd"...
Mikuś jesteś taki głupi, czy tylko udajesz?:|

Jeśli Ci on nie pasuję, to nie gadaj z nim, nie zwracaj na niego uwagę, a nie zaraz zakładasz jakiś beznadziejny temat na jego temat. To nie miejsce na tego typu propozycje... O ile w ogóle jest to jakaś propozycja.

Jak na razie, to Ty dostajesz Mikuś warn'a. A to czy Grulix jest "inny" czy też nie, nie ma tu nic do rzeczy... Jest jaki jest.

Niech to będzie przestroga dla innych użytkowników, aby nie zakładali tego typu wątków o Grulix'ie czy jakimkolwiek innym użytkowniku. Nie pasuję Ci ktoś? To zatrzymaj to dla siebie lub napisz mu PW! ;)