Zaloguj się

View Full Version : Jak to jest ..

Klingos
17-01-2009, 08:37
A więc, od h 6 rano expiłem sobie na wrl.
Przyszła jakaś Malinka i powiedziała, że mam iść sobie na exp (wtf?!) bo ona teraz tu expi. Nie zważając na nią, expiłem dalej. Zaczęła mi wbiegać w exp krzycząc 'wypierdalaj', etc. no to ok, zgłaszam raport. Nic.

Po chwili znów napisała swoje hasło, na które odpowiedziałem 'Wypierdalaj stąd, bo byłem tu 1 :|' i nie minęło 10 sec, a dostałem bana.

Więc moje pytanie brzmi.
Nie potraficie odłożyć koleżeństwa na bok? :|

@down
Nie będę pisał odwołań, mam gdzieś takie akcje, skoro i tak nie ma bezstronności.
Poza tym, napisałem do Exoda, to mnie zaczął zlewać.
Huhu.

Mo$uke
17-01-2009, 08:47
No coz...takie zycie...Jedyne co ci pozostaje to napisac odwolanie...

A na Apo taka sprawiedliwosc...;]

handlarz_narkotykow
17-01-2009, 19:55
Ja miałem dokładnie taką samą sytuacje jak ty i też napisałem do Exoda i przyszedł i mi pomógł. Tamta osoba co mi się wbiła sobie poszła ( wcześniej ubiłem ją 2x ).

Twój błąd polega na :
Mogłeś od razu zgłosić raport i nie przeklinać. Tamta osoba to wykorzystała i wyszło, że ty zawiniłeś i się wpier*****eś jej na respa.

Orelex II
17-01-2009, 20:03
Ja miałem dokładnie taką samą sytuacje jak ty i też napisałem do Exoda i przyszedł i mi pomógł. Tamta osoba co mi się wbiła sobie poszła ( wcześniej ubiłem ją 2x ).

Twój błąd polega na :
Mogłeś od razu zgłosić raport i nie przeklinać. Tamta osoba to wykorzystała i wyszło, że ty zawiniłeś i się wpier*****eś jej na respa.

genialny czytelniku. czy ty jestes slepy? napisal raport odrazu =.=

Exod
18-01-2009, 15:39
Jeśli chcesz dokładnego opisu z mojej perspektywy, napisz w odpowiednim dziale.