View Full Version : Ma?a poprawka dotycz?ca rs.
Orson_Pall
17-01-2009, 10:09
Witam, mam dość ciekawa propozycje, z którą chciałbym się z Wami podzielić
Stojac na afku w temple, i patrząc się na te ~10 lvle, które celowo sie rookuja, wpadlem na genialny pomysł. Ile razy miałeś/aś hacka, do ~50 lvla? Moja propozycja mogla by zaradzic także temu. Mianowicie, proponuje automatyczne bany dla osob, ktore padna na rsie x5 (do ustalenia) w ciagu 12h (też to ustalenia). Nie byloby tony deadow w city, no same korzyści. Głosujcie.
Maciek Thx.
Exevo knight
17-01-2009, 10:32
Fajna propozycja, lecz ma swoje minusy. Ponieważ jak przypadkiem padnie się 5 razy w ciągu tych 12 godzin? Wtedy to nie będzie miało sensu.
Jestem na nie. Jeżeli ktos chce szpanowac 1 lvl? Tak jak ja :]] Wiec bezsensu taka propozycja... Pozdro.
handlarz_narkotykow
17-01-2009, 10:51
Podoba mi się ten pomysł. Tylko ktoś może np. dedać bez rsa, a wbić go dopiero wtedy jak już skończy padanie i na to samo wyjdzie.:cool:
Spoko propozycja. Jeżeli by miało być tylko dla rs to byloby ok :D Ktoś chce cię hackac wbija rsa i rokuje max 30lvli i wtedy ban na 5dni i było by ok :D
xD Lukki xD
17-01-2009, 11:57
Jestem na nie. Jeżeli ktos chce szpanowac 1 lvl? Tak jak ja :]] Wiec bezsensu taka propozycja... Pozdro.
Uważam tak samo jak ten user :)
Fajnie jest powkurwiać ludzi 1 lvlem i ponoobić od czasu do czasu :)
Więc jestem na nie.
.Kapitan Alkohol.
17-01-2009, 12:20
Jestem na nie. Pomysł wg mnie głupi :s
A tak wogole to rookowac mozna sie tez bez wbijania rs xd
~GrulixBaned
17-01-2009, 12:38
Jestem na nie. Moim zdaniem to powinno być max 5 frags, a później ban na XxX godzin/dni.
Pomysł idiotyczny... Co Ci to przeszkadza?
Niech sobie robią co chcą, to ich postacie.
Jestem zdecydowanie na NIE.
Wiele Miałem Kont
17-01-2009, 14:02
Jestem na NIE!!
Jak ktoś dał się haknąć to jego wina i powinien mieć 1lvl... bo przez jego głupotę został shakowany i to jest wyłącznie jego wina...
Ogólnie pomysł fajnie brzmi, ale niech debile i frajerzy padają jak nie potrafią upilnować konta!
Co do rs'ów to ja bym zrobił następująco...
Odwołując się do rl Tibi:
Tak jak jest dwie, czy trzy zabite osoby to będzie rs, a kolejna automatycznie ostatnia zabita osoba już na rs'ie będzie zwieńczeniem cudownego bana, aż do chwili gdy niejaki rs zniknie...
Silkroad
19-01-2009, 19:11
A co Cię to obchodzi, że ktoś się rokuje? Idź sobie poexp, albo pogadaj z kumplami. Za x5 padnięć na rs'ie ma być banik? A pomyślałeś o tych, którzy padają przez przypadek, lub coś takiego? Propozycja nie wejdzie w życie ;O, jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.