View Full Version : Loteria
Mam taką propozycję żeby była loteria znów by się dało losy w ev za 100cc przedmioty do wygrania to:
1miejsce Sapphire set
2miejsce Panda Bear + 30dni premium
3miejsce magic mace+60 premium
pomienak pall
17-01-2009, 14:58
ahahahah 2 miejsce gorsze od 3 haha ale moze byc
Nakomi Takahata Old
17-01-2009, 15:06
Napewno nie poniewaz itemki za dobre np.wygra 15 lvl i co na 15 lvl bedzie chodzil z s setem ??? moze byc jakas tam loteria ale napewno nie takie drogie itemki itd
Pogieło cię?
Jest w chuj dużo kasy na servie, a Mortiis miałby rozdać jeszcze 150k cc? pozdro 600...
Może być loteria, ale nagroda to jakaś ozdoba z napisem, której nie ma na servie.
Hipcio Bercix
17-01-2009, 15:12
Przydala by sie jakas loteria.
Nie za dobre nagrody? Jak ktos powiedzial up 2 wygrana gorsza od 3 :D.
Ktos tam jeszcze powiedzial ze 15 lvl moze wygrac np s seta ale przeciez Mortiis/Tygrys robia loterie od 100 lvla i zalezy tez nieco od ilosci zakupionych losow.
Kamor is Back
17-01-2009, 15:55
Tak loteria jak bardziej moze byc :)
Ale wedlug mojej propozycji. (chyba by mozna bylo takie cos zrobic ? xd)
0 - 100 lvl - maja dla siebie skrzynke i dawaja pare cc i wzamian za to z tej skrzynki biora los.nagrody odpowiednie do lvli.(wyzsze lvl niemoga skorzystac z tej skrzynki)
101 - 300 lvl - tak samo jak up z tym ze wiecej cc na los,lecz nagrody odpowiednie do tych lvl'i.(wyzsze lvl niemoga skorzystac z tej skrzynki)
301 - 500 lvl. tak samo jak wyzej i wyzej.(wyzsze lvl niemoga skorzystac z tej skrzynki)
Itd. itd.
Pozdro
handlarz_narkotykow
17-01-2009, 16:19
Mam taką propozycję żeby była loteria znów by się dało losy w ev za 100cc przedmioty do wygrania to:
1miejsce Sapphire set
2miejsce Panda Bear + 30dni premium
3miejsce magic mace+60 premium
Widzę, że lubisz marzyć, lecz zapomnij o tym, że mortiis wystawi na loterię saphire seta lub magic mace. Premium to na pewno da, ale żadnych drogich rare itemków...........
Hmm .. wg mnie powinno być coś takiego
Loteria od 100lvl tak jak zawsze na ev. 100cc.
1 miejsce - Posąg w środku city (tam gdzie teraz choinka) Z krótkim zdaniem (zdanie jakie tam ma być podaje osoba która wygrała) + 60 dni pacca.
2 miejsce - Napisanie czegoś na czerwono + 30dni pacca.
3 miejsce - 45dni pacca.
4 miejsce (osoba z najwieksza ilością losów) Blassed shield + 15dni pacca.
Pall the Ziom
17-01-2009, 17:12
Tak jak pan up powiedzial powiina byc nagroda <Puchar> za 1 , 2 , 3 Miejsce Z podpisem Mortiisa..
Shadreet
17-01-2009, 18:14
Również jestem na za tym, by w nagrodę nie były żadne itemy typu s set, tylko coś niepowtarzalnego, np "You see a Mortiis's crown. It's magic item" albo tak jak up posąg w którymś miejscu city z podpisem.
Nie, to glupi pomysł, 100cc i takie nagrody?
Jak by mialy byc takie nagrody to 1 los 1kcc bo kasy na serwie jest w hoooy
I miesce Domek na Pacc +90 dni Pacc
II miesce 2kcc +60 dni pacc
III 1kcc +30 dni pacc
Wiele Miałem Kont
18-01-2009, 17:06
Jestem na Tak, ale nagrody powinny być lepsze np.
1. Możliwość wydalenia się na twarz Gulix'owi oraz osikania jego łóżka w domu :**
2. Spotkanie z Mortiisem, który ufunduje Ci szejka mlecznego z pięcioma rodzajami spermy w Mc Donald oraz ciastko z 12 rodzajami spermy( samo zdrowie ;))
3. Możliwość usunięcia jednej z postaci na ***** kogo zechcesz) :eek:
To był by konkurs!!
zly pomysl! takie nagrody:
1 miejsce full eq dla wybranej osoby i dodanie 1000 lvl'i
2 miejsce sapp set i dodanie 9000000 lvli
3 miejsce passy do mortiisa
Napewno nie poniewaz itemki za dobre np.wygra 15 lvl i co na 15 lvl bedzie chodzil z s setem ??? moze byc jakas tam loteria ale napewno nie takie drogie itemki itd
Loteria jest od 100lv ;)
@topic
A loterii nie potrzeba ponieważ allegro by przestało funkcjonować. ;*
Silkroad
19-01-2009, 19:26
Co to jest wogóle panda bear? Pisiek ;O? To jest mniej warte od 3 nagrody, i jeszcze mniej dni premium? Nie pomyliłeś się :O? Jestem na nie, Saphire set ? Lekko mnie ździwiło, jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.