View Full Version : Dopisz dalsz? cz??? historii
muflon-free
17-01-2009, 18:10
Witam. Szukałem takiego tematu lecz nie znalazłem jeżeli takowy istnieje proszę o usunięcie tego.
Zabawa polega na tym, że dopisujemy dalszą część historii wymyśloną przez siebie... Chyba każdy wie o co chodzi. Może ja zacznę.
Była sobie pewna dziewczynka, która miała na imię Katarzyna. Była ona tak gruba i brzydka, że w szkole koledzy i koleżanki mówili do niej "Pasztet". Więc po kolejnym ciężkim dniu w szkole gdy wracała ze szkoły zauważyła jak..
Zuy Pan, Wręcz Okropny
18-01-2009, 15:15
jej chłopak zwany Bulbazaurem obgryza paznokcie u stóp na ulicy. Ona bardzo się zdenerwowała i...
Van Destroyer
18-01-2009, 15:28
... I poszła do KFC nawpierdzielać się granderów, i wtedy zobaczyla ze... :)
muflon-free
18-01-2009, 15:33
Już nie powinna tyle wpierda*ać bo będzie wyglądała jak słoń. Więc po posiłku postanowiła udać się do domu. Gdy szła do domu coś zwróciło jej uwagę a mianowicie..
Wielki banan biegł sobie ulicą, a za nim wściekły goryl, który bez wahania chciał go pożreć. Dziewczynka pomyślała...
muflon-free
18-01-2009, 15:50
Ja go pożrę pierwsza! Po czym ruszyła i dostrzegła...
Kornas Pall
18-01-2009, 16:23
Grulixa z penisem wielkości mrówki na ogródku u sąsiadki , który...
Bil konia pinceta Katarzyna zdziwiona krzyknęła...
Martin16
18-01-2009, 16:55
Zauważyła jak jej brzuch urusł w natychmastowym tempie, pomyślała to nic, napewno to od wczorejszego mac'donalda, niesty okazalo się ze ów ' pasztet ' zostal zapłodniony w nocy przez ojca. I tak żyli długo i nie przyjemnie. :X
Katarzyna poszła do szpitala żeby zdjeli jej ciąże ale powiedzieli że mamutom nie zdejmują... Z żalu Katarzyna znów poszła coś zjeść do najbliższego fast fooda...
Jak jadła w fast foodzie, ujżał ją jakis frajer i zaczoł napie*dalać w nią kamieniami xD
Viseko:o
18-01-2009, 22:02
Ona się wkurwła, i pierdolła mu exori max'a prosto na maske od Jelcza, oraz na kolczyki czyli koła od Tira, ten zdziwiony wziął łopate i przypierdolił jej w nos, aż odpadł jej przy samej dupie, ta się wkurwła i...
GroteBanned
18-01-2009, 22:19
I podrzuciła go 3 razy a złapała 2 razy, całkowicie wkurwiona wyszła z fast fooda i zawołała Layera żeby nasmarował jej wały tłuszczu masłem ten nie przeczącz..........
18-01-2009, 22:20
Posmarował jej jajka, bo była emo. Doszło do osobnej, lecz wspólnej onanizacji przy zdjęciach TomBoy'a. Potem...
Czule jej wyszeptał,że jest taka gruba że spada z łóżka z oby dwu stron,lecz właśnie za to Cię kocham powiedział.
Mam pomysł-mówi chłopak.Zapisze Cię na aerobik.
Później... [?]
Pomyślała, że pomysł z aerobikiem jest beznadziejny (przecie ja jestem chuda ;< ) I pojachała na Alaske ponieważ [...]?
Bald Drah
19-01-2009, 14:12
chciała polować na niedźwiedzie polarne na kolacje.
KaczorPowraca
19-01-2009, 14:21
Będąc na Alasce , spotkała Yeti i pomyślała , zrobię zdjęcie to może dostane darmowego PACC'a...
Wysłała zdjęcie do Mortiisa ale odpisal jej zeby ogoliła piety.
tedziq08
19-01-2009, 15:10
Zdenerowowała sie i wysłała go jeszcze raz ale do Tygrysa
BaX Aka LebwLebNiszczciel
19-01-2009, 15:19
on jej powiedział, żeby nie grała na apo 8.4 bo ma za suche nogi.
muflon-free
20-01-2009, 14:30
Ta wkurwiona i zdesperowana weszła na ots x99999999 żeby się wyżyć na noobach lecz gdy wyszła z temple po zrobieniu chara okazało się że...
nie ma wystarczajacego poziomu magicznego zeby wystrzelic zabujcze SD ale...
20-01-2009, 15:24
ale moze sikac na leząco, więc zaczeła i okazało się, że..........
Że mama odłączyła jej kompa z gniazda, a Ona...
rzuciła mamę krzesłem, uderzyła kijem i powiesiła za jaja na lampę...
Mama strasznie płakała z bólu. Jaja się urwały, a mamusia spadła na ziemię ;<
Ból ją przerósł i popełniła samobójstwo. Do domu przyszła babcia...
i rzuciła w mamy ciało kapcia............................................ ..................
20-01-2009, 21:53
I poszli się jebać do klubu 'goł goł', a wtedy właśnie przyszedł ojciec który ...
Zbanowany Khuramek
20-01-2009, 22:01
zdjął spodnie wyjmójąc ee "członka" ;s i zaczął......
20-01-2009, 22:06
Uciekać do domu, bo jest brzydki i ma syfa na zębach. Wtedy w domu ...
Zbanowany Khuramek
20-01-2009, 22:09
zobaczył żone z wibratorem w pochwie ,zabrakło mu tchu i wtedy.....
20-01-2009, 23:01
Weszła córka, która kupiła mu na urodziny kilo smalcu. On zdziwiony powiedział do niej ...
21-01-2009, 09:15
dziękuje ale vaselina od smalcu jest leprza do smarowania kuta**
old Don Mateo
21-01-2009, 15:56
potem wyszła z domu i biegnąc znowu zobaczyła Grulixa który...
Bastek10
21-01-2009, 16:05
stał kolo Pianki na shellu...i..................................
Zbanowany Khuramek
21-01-2009, 16:19
i żebrał od niej 20 cc bo myślał że jak kupi sobie Dragon Scale Legs to nie będa go cisnąc na forum i wtedy...
Sea Ranger
21-01-2009, 16:40
Mortiis uderzył go piorunem i zabrało mu to aż 89 hp i biedaczek padł... z jego baga wypadło mu cenne 30 gp zdobyte na trollach. Kiedy pojawił sie w temple zaczął płakać nad straconym bogactwem i...
Verrier 2.0
21-01-2009, 17:39
... Wtedy pojawił się Tygrys ....http://i42.tinypic.com/zugwwg.jpg
Zbanowany Khuramek
21-01-2009, 17:42
Który uciął mu prawą noge żeby biegał gorzej niż teraz , co oznaczało że Grulix biegnąc na utani hur biegał tak jak normalnie a na dodatek jego postac skakała na 1 nodze i wtedy....
Sea Ranger
21-01-2009, 17:44
Potknął się o kamień i wpadł do rwącej rzeki... 2 godziny później wyrzuciło go na bezludnej wyspie, gdzie spotkał plemie tibian...
Zbanowany Khuramek
21-01-2009, 17:45
które go zgwałciło bo plemie "Tibian" To plemie długopałkich czarnych murzynów i wtedy...
Sea Ranger
21-01-2009, 17:47
urodził małego, tłustego murzyna który zeszczał mu się na twarz, więc postanowił że...
@Khuramek - No pamiętam ale nie wiedziałem dokładnie czy to ty ;p
Czekaj chwilę bo już nie mam pomysłów co dalej ^^
Zbanowany Khuramek
21-01-2009, 17:50
Zmyje z twarzy mocz za pomocą sćiereczki jana niezbędnego i wtedy....
@Sea Ranger pamietasz mnie jeszcze? Khuramek z tej strony monitora xd
Sea Ranger
21-01-2009, 17:56
przebiła go włócznia szamana dzikiego plemienia tibian...
Zbanowany Khuramek
21-01-2009, 17:58
Wyjął ją i powiedział że zachaczyła o jego sra*e w jelicie grubym krzycząc "Będe mial rozwolnienie!!!" i wtedy ....
Sea Ranger
21-01-2009, 18:00
Z jego odbytu wypłynęła ogromna fala kału zabijając całe plemie tibian wraz z szamanem i jego dzieckiem. Po tym wydarzeniu zrobił tratwę z bambusa i płynąc coraz dalej w morze zauważył że...
21-01-2009, 19:42
orka podobna do pianki wpierdala owoce moża.
old Don Mateo
21-01-2009, 22:18
która była nadal głodna i zobaczyła go...
geboj pall
22-01-2009, 13:45
I chciała go zjeść ,lecz Grulix był bardziej głodny i wpierdolił orkę
Wyciągnął z dupy wagę i powiedział "O kutfa o 20 kilokramóF schudłem" ,aż nagle waga...
xD Lukki xD
22-01-2009, 18:11
włączyła tibie ...
A potem króliks wszedł na apo i zdjął gacie i chciał zgwałcic ekipe apo...
BecioBanned
22-01-2009, 19:53
lecz nie zdązyl i mortiis zrobil to pierwszy... O_o
szalony kowbojq
22-01-2009, 21:08
...potem grulix ze zdenerwowania ze on niegwalcil kupil sobie nowego kuta** za 13gp i poszedl pod dom pianki. Wtedy...
Tumanbuga
22-01-2009, 21:21
zorientował się , że go nie kupił bo był ślepy jak kret i głupi jak koza . Wkrótce potem okazało się iż nowy kutas kosztuje 15 gp ;O
22-01-2009, 22:23
Pomyślał, chcieli mnie ojebać, poszedł do Mada, wyruchał go w zęby i kazał mu liczyć ile ma mpa i mms'ów. Wtedy Dufi wziął kija i ...
xD Lukki xD
22-01-2009, 22:24
zajebał gróliksowi w ryja ...
22-01-2009, 22:45
I gruliks był brzydszy niż wyższy, a potem...
old Don Mateo
22-01-2009, 23:12
przybyła mafia "Popo" i powiedziała mu że ...
Tumanbuga
23-01-2009, 09:53
że ma dziecko z ich bosem więc wyruchali go w nos i pojechali dalej.Wtedy przyjechała Pianka fiatem 126p z 1976 r i zawołała ....
Darkose II
23-01-2009, 10:31
Drako Drako pedale zrobiles mi dzieciaka co mam ci zrobic ?....
Wtem Drako Na To.! -Spier**laj na drzewo prostować banany nie wyru**ana dzi**o . . .
23-01-2009, 14:46
Ona powiedziała ' a jebał cię pies, ide z tobą ' i poszli. Potem ...
zobaczyli porzuconego psa bez nog i ogona nagle ...
zrobiło jej się nie dobrze i pósciła pawia wprost na przechodzącego...
DannRook
23-01-2009, 21:08
a on się zdenerwował i.................................
23-01-2009, 21:38
przechodzący bez chwili zastanowienia odpowiedzial tym samym i....
wytworzyla sie wojna na wymioty ale....
znaki
Combo Palleq
23-01-2009, 22:53
Ona pościła takiego pawia ze przechodzącego zabiła
I za chwile...
23-01-2009, 22:55
Następnego przechodnia, potem ona poszła na bajere żeby kupić kilo truskawek bo nie miała paliwa w rowerze, którym miała jechać do azerbejdżanu prostować banany razem z ojcem i całą jego parafią.
Potem....
Nie było nic i pocałuj babę w cyc.
Viseko całując babę w cyc puścił bąka o ciśnieniu 500 atmosfer... Pośladki cudem przetrwały.
Wybuchła III Wojna Światowa....
Combo Palleq
24-01-2009, 08:57
Na krzesla
Krzesla sie rozjebaly
I wtedy ...
Wtedy wzięto stoły
znakiznakiznakiznakiznaki
Combo Palleq
24-01-2009, 10:10
Stoły były mocniejsze
Ale i tak się porozpierdalały
A tu nagle . . .
24-01-2009, 11:17
'Ktoś' poszedł grać w Tibie, bo był taki brzydki że na wojnie wszyscy uciekali.
Następnie....
btw.jak ktoś puściłby gaza o ciśnieniu 500'set atmosfer, to raczej fajnie w domu byś nie miał, o ile byś go miał.
Combo Palleq
24-01-2009, 13:00
Padl na racie ;(
I rozpierdolił kompa głośnikiem
Wnet przyszła ...
Była sobie pewna dziewczynka, która miała na imię Katarzyna. Była ona tak gruba i brzydka, że w szkole koledzy i koleżanki mówili do niej "Pasztet". Więc po kolejnym ciężkim dniu w szkole gdy wracała ze szkoły zauważyła jak..
jej chłopak zwany Bulbazaurem obgryza paznokcie u stóp na ulicy. Ona bardzo się zdenerwowała i...
... I poszła do KFC nawpierdzielać się granderów, i wtedy zobaczyla ze...
Już nie powinna tyle wpierda*ać bo będzie wyglądała jak słoń. Więc po posiłku postanowiła udać się do domu. Gdy szła do domu coś zwróciło jej uwagę a mianowicie..
Wielki banan biegł sobie ulicą, a za nim wściekły goryl, który bez wahania chciał go pożreć. Dziewczynka pomyślała...
Ja go pożrę pierwsza! Po czym ruszyła i dostrzegła..
Grulixa z penisem wielkości mrówki na ogródku u sąsiadki , który...
Bil konia pinceta Katarzyna zdziwiona krzyknęła...
Zauważyła jak jej brzuch urusł w natychmastowym tempie, pomyślała to nic, napewno to od wczorejszego mac'donalda, niesty okazalo się ze ów ' pasztet ' zostal zapłodniony w nocy przez ojca. I tak żyli długo i nie przyjemnie. :X
Katarzyna poszła do szpitala żeby zdjeli jej ciąże ale powiedzieli że mamutom nie zdejmują... Z żalu Katarzyna znów poszła coś zjeść do najbliższego fast fooda...
Jak jadła w fast foodzie, ujżał ją jakis frajer i zaczoł napie*dalać w nią kamieniami xD
Ona się wkurwła, i pierdolła mu exori max'a prosto na maske od Jelcza, oraz na kolczyki czyli koła od Tira, ten zdziwiony wziął łopate i przypierdolił jej w nos, aż odpadł jej przy samej dupie, ta się wkurwła i..
I podrzuciła go 3 razy a złapała 2 razy, całkowicie wkurwiona wyszła z fast fooda i zawołała Layera żeby nasmarował jej wały tłuszczu masłem ten nie przeczącz..........
Posmarował jej jajka, bo była emo. Doszło do osobnej, lecz wspólnej onanizacji przy zdjęciach TomBoy'a. Potem...
Czule jej wyszeptał,że jest taka gruba że spada z łóżka z oby dwu stron,lecz właśnie za to Cię kocham powiedział.
Mam pomysł-mówi chłopak.Zapisze Cię na aerobik.
Później... [?]
Pomyślała, że pomysł z aerobikiem jest beznadziejny (przecie ja jestem chuda ;< ) I pojachała na Alaske ponieważ [...]?
chciała polować na niedźwiedzie polarne na kolacje.
Będąc na Alasce , spotkała Yeti i pomyślała , zrobię zdjęcie to może dostane darmowego PACC'a
Wysłała zdjęcie do Mortiisa ale odpisal jej zeby ogoliła piety.
Zdenerowowała sie i wysłała go jeszcze raz ale do Tygrysa
on jej powiedział, żeby nie grała na apo 8.4 bo ma za suche nogi.
Ta wkurwiona i zdesperowana weszła na ots x99999999 żeby się wyżyć na noobach lecz gdy wyszła z temple po zrobieniu chara okazało się że...
nie ma wystarczajacego poziomu magicznego zeby wystrzelic zabujcze SD ale...
ale moze sikac na leząco, więc zaczeła i okazało się, że..........
Że mama odłączyła jej kompa z gniazda, a Ona...
rzuciła mamę krzesłem, uderzyła kijem i powiesiła za jaja na lampę...
Mama strasznie płakała z bólu. Jaja się urwały, a mamusia spadła na ziemię ;<
Ból ją przerósł i popełniła samobójstwo. Do domu przyszła babcia...
i rzuciła w mamy ciało kapcia............................................ ..................
I poszli się jebać do klubu 'goł goł', a wtedy właśnie przyszedł ojciec który ..
zdjął spodnie wyjmójąc ee "członka" ;s i zaczął......
Uciekać do domu, bo jest brzydki i ma syfa na zębach. Wtedy w domu ...
zobaczył żone z wibratorem w pochwie ,zabrakło mu tchu i wtedy.....
Weszła córka, która kupiła mu na urodziny kilo smalcu. On zdziwiony powiedział do niej ...
dziękuje ale vaselina od smalcu jest leprza do smarowania kuta**
potem wyszła z domu i biegnąc znowu zobaczyła Grulixa który...
stał kolo Pianki na shellu...i...
i żebrał od niej 20 cc bo myślał że jak kupi sobie Dragon Scale Legs to nie będa go cisnąc na forum i wtedy...
Mortiis uderzył go piorunem i zabrało mu to aż 89 hp i biedaczek padł... z jego baga wypadło mu cenne 30 gp zdobyte na trollach. Kiedy pojawił sie w temple zaczął płakać nad straconym bogactwem i...
... Wtedy pojawił się Tygrys ....
Który uciął mu prawą noge żeby biegał gorzej niż teraz , co oznaczało że Grulix biegnąc na utani hur biegał tak jak normalnie a na dodatek jego postac skakała na 1 nodze i wtedy....
otknął się o kamień i wpadł do rwącej rzeki... 2 godziny później wyrzuciło go na bezludnej wyspie, gdzie spotkał plemie tibian...
które go zgwałciło bo plemie "Tibian" To plemie długopałkich czarnych murzynów i wtedy...
urodził małego, tłustego murzyna który zeszczał mu się na twarz, więc postanowił że..
Zmyje z twarzy mocz za pomocą sćiereczki jana niezbędnego i wtedy....
przebiła go włócznia szamana dzikiego plemienia tibian...
Wyjął ją i powiedział że zachaczyła o jego sra*e w jelicie grubym krzycząc "Będe mial rozwolnienie!!!" i wtedy ....
Z jego odbytu wypłynęła ogromna fala kału zabijając całe plemie tibian wraz z szamanem i jego dzieckiem. Po tym wydarzeniu zrobił tratwę z bambusa i płynąc coraz dalej w morze zauważył że...
orka podobna do pianki wpierdala owoce moża.
która była nadal głodna i zobaczyła go...
I chciała go zjeść ,lecz Grulix był bardziej głodny i wpierdolił orkę
Wyciągnął z dupy wagę i powiedział "O kutfa o 20 kilokramóF schudłem" ,aż nagle waga...
włączyła tibie ...
A potem króliks wszedł na apo i zdjął gacie i chciał zgwałcic ekipe apo...
lecz nie zdązyl i mortiis zrobil to pierwszy... O_o
...potem grulix ze zdenerwowania ze on niegwalcil kupil sobie nowego kuta** za 13gp i poszedl pod dom pianki. Wtedy...
zorientował się , że go nie kupił bo był ślepy jak kret i głupi jak koza . Wkrótce potem okazało się iż nowy kutas kosztuje 15 gp ;O
Pomyślał, chcieli mnie ojebać, poszedł do Mada, wyruchał go w zęby i kazał mu liczyć ile ma mpa i mms'ów. Wtedy Dufi wziął kija i ...
zajebał gróliksowi w ryja ...
I gruliks był brzydszy niż wyższy, a potem...
przybyła mafia "Popo" i powiedziała mu że ..
że ma dziecko z ich bosem więc wyruchali go w nos i pojechali dalej.Wtedy przyjechała Pianka fiatem 126p z 1976 r i zawołała ....
Drako Drako pedale zrobiles mi dzieciaka co mam ci zrobic ?....
Wtem Drako Na To.! -Spier**laj na drzewo prostować banany nie wyru**ana dzi**o . . .
Ona powiedziała ' a jebał cię pies, ide z tobą ' i poszli. Potem ..
zobaczyli porzuconego psa bez nog i ogona nagle ...
zrobiło jej się nie dobrze i pósciła pawia wprost na przechodzącego...
a on się zdenerwował i......
przechodzący bez chwili zastanowienia odpowiedzial tym samym i....
wytworzyla sie wojna na wymioty ale....
Ona pościła takiego pawia ze przechodzącego zabiła
I za chwile...
Następnego przechodnia, potem ona poszła na bajere żeby kupić kilo truskawek bo nie miała paliwa w rowerze, którym miała jechać do azerbejdżanu prostować banany razem z ojcem i całą jego parafią.
Potem....
Nie było nic i pocałuj babę w cyc.
Viseko całując babę w cyc puścił bąka o ciśnieniu 500 atmosfer... Pośladki cudem przetrwały.
Wybuchła III Wojna Światowa.
Na krzesla
Krzesla sie rozjebaly
I wtedy ...
Wtedy wzięto stoły
Stoły były mocniejsze
Ale i tak się porozpierdalały
A tu nagle . . .
'Ktoś' poszedł grać w Tibie, bo był taki brzydki że na wojnie wszyscy uciekali.
Następnie....
btw.jak ktoś puściłby gaza o ciśnieniu 500'set atmosfer, to raczej fajnie w domu byś nie miał, o ile byś go miał.
Padl na racie ;(
I rozpierdolił kompa głośnikiem
Wnet przyszła ...
jego mama i go pobila a on .........
DeDa'xiorek
24-01-2009, 13:19
Zawołał tonego i jegog wagony :D
.
wtem tony jebnal kloca na mame a ona ............................
Van Destroyer
24-01-2009, 13:42
Weszla na forum apo i pozwala wszystkich opowiadajacych ta historie do sadu... ale...
Destroyer Pall :)
25-01-2009, 21:49
Administrator 4um sie wku*rwił dał jej ostrzeżenie ona z żalem wyszła na ulice i zauważyła Neka, następnie...
[kizi~~mizi]
29-01-2009, 15:27
Podeszla i spytala czy moze zagrac z nim w tipje w jej domu na jej komputzere, lecz zamiast grac na komputerze zaczeli........
grac na fortepianie , ktory nastepnie wyrzucili przez okno a wtedy przyszedl...
[kizi~~mizi]
29-01-2009, 15:37
tygrys z 3 tlustymi poczkami oraz...................................
oraz wujkiem Sławkiem otworzyli nie zbyt wytrawne wino marki Komandos ale...
było ono zbyt tanie żeby było prawdziwe i po skonsumowaniu go zrozumieli że był to płyn do mycia naczyń i jebli rotfla krzycząc "takie rzeczy to tylko w erze" i...
lol2
Ftedy przyszedł syn grulixa i zapytał sie kto mu zajebał plyn do naczyń, a to że był białym mużynem to jeszcze miał wszy na dupie ;>, Potem...
KaczorPowraca
29-01-2009, 22:27
Poszedł na solarium żeby być czarnym murzynem i żeby wyglądać seksownie jak grulix :D
ale nikt nie może wyglądać tak seksownie jak Grulix, więc...
kurw.... za pozno;p
wiec połowa azjatow na swiecie zakladala maski z podobizna G
z podobizną dexotiego, a był on taki brzydki, że...
że rodzina się go wyparła i poszedł, umuwić się z katarzyną na randkę w mc donaldzie gdzie spotkali ojca gruliksa jak obracał kotlety do hamburgerów
i onanizował sie nimi przy zdjęciu dexotiego
[kizi~~mizi]
30-01-2009, 15:39
walac sobie przy tym konia. nastepnie przyszedl Adios i spytal...
Guerinho!~>
30-01-2009, 16:05
[...] dlaczego przy nim ? przeciez on jest oblesny !! i wyszedl mowiac ... ;o
...- "mama mnie nie kocha" i wyszedł i poszedł do Sieki, aby...
Niebieski Irys :*
30-01-2009, 16:22
...wziac srodek przeczyszczajacy po to aby następnie Sieka zrobiła z jego dupy bank spermy. Kiedy wyszedł od Sieki postanowił...
pomoczyć swoego wojownika w kefirze i konserwowanych ogórkach i przegryźć je surowym ziemniakiem :D
>>Vegos<<
30-01-2009, 17:52
Później Katarzyna zobaczyła pięcioletnią staruszkę , mając wysokiego syna niskiego wzrostu.. siedząc na drewnianym kamieniu nic nie mówiąc rzekła :
Van Destroyer
30-01-2009, 18:10
... Najwyższy czas zgrać internet na dyskietke... nastepnie gdy brala sie do dzieła...
matka odłączyła jej korki...
a ona ją krzesełkiem w dupcie- KONIEC .
Lecz nie to nie koniec bo umarła i ożyła jako zombie żądny krwi i zaczęła biegać po osiedlu i zjadać ludzi aż natrafiła na ...
old Don Mateo
02-02-2009, 23:05
Na głódzillee :o i zapaśnika sumo którzy byli po przekąsce ...
[kizi~~mizi]
04-02-2009, 16:23
lecz z checia pochrupali by sobie pyszne kruche uszy zombie wiec zaczeli ja gonic.....
MiXer do Kawy
04-02-2009, 16:27
ale nie dogonili...http://audyt.gemius.pl/images/kropka.gif
.. i uradowana zaczęła iść normalnie i się poślizgnęła o skórke z banana, przez co wpadła do ścieków, w których były beczki z odpadami radioaktywnymi, zmieniła płeć i zmieniła się w Arnolda Schwarzenegera! Wyszedł ze ścieków pobił staruszke, ukradł samochód i waląc konia pojechał na wschód gdzie czekał na niego...
Nowy Komputer Z Pasami Do Abdula Burczymuhy~!
~~~Shadows~~~
13-02-2009, 22:51
był tak podjarany charem i nie zaówarzył że odpadł mu....
MiXer do Kawy
14-02-2009, 08:46
Zderzak w samochodzie, po czym szybko pobiegł...
i zdeptał wielkiego robaka... okazało się, że to był...
MiXer do Kawy
14-02-2009, 09:00
Jego ojciec ,więc go przeprosił i dał mu bukiet chwastów.
Hipcio Bercix
14-02-2009, 09:20
I poszli razem do Mc Donalda na dzieciecy zestaw.
i zostali królami krewetkowej dynastii .
MiXer do Kawy
14-02-2009, 10:39
...Po czym zaczęli wojnę na świetlne parówki...
Pink Majster
14-02-2009, 10:49
podczas owej wojny poszli sie wysrac?xd,.....................
... lecz jednemu po drodze poleciało przez nogawkę, a drugi zaczął...
jebane skurwisyny jebcie sie jebie was w dupe kurwy zjebane !!
MiXer do Kawy
14-02-2009, 12:00
...biec do sportowego po nowe kalesony...
ale zablądzili. ;o ........................
... Zaczął ich gonić Mały Głód!!!! ...
... który okazał się być potowrem z loch ness, jednakże gdy ich dopadł kichnął i uciekł. Na to nasz bohater krzyknął "OD TEJ PORY MÓWCIE MI DZIADEK ŚMIETANKA" następnie pierdnął, żygnął oraz krzyknął "CIASTKO...
tesco i castorama. po czym udał się na kąpiel w kwasie.
Kwas dodał mu nowe moce takie jak piorunujące spojrzenie i atak śliną. Potem poszedł zabawić się do Night Clubu ale okazało się, że jego zmiana płci nie wyszła poprawnie i nie był zdolny do czegoś dojść. Zdesperowana kobieta pracująca tam pobiła go tak, że miał połamane wszystkie kości oprócz palca wskazującego. Przybiegł szef i zawołał "BUJAA" a Śmietanka na to...
Mordotymoja
15-02-2009, 21:02
... - ty kurwo po czym plunal slina w twarz silkroadowi ktory nabijal posty przez laptop...
Wstał od laptopa i zaczął walić głową w ścianie jak w podpisie.
przez laptop swojej pra mamy ktora na forum kryla sie pod nickiem.... ;)
neko glant............................................. .................................................. ...
A do jego domu przyszedl.........................
... Pan Tenorek!!! laallala xd, który....
..byl jak zwykle wymyty i nieogolony , ale....
znashki lubjew
Sir Revoy
20-02-2009, 21:40
..... Neko Glant miał akurat wychodzić xD
Hipcio Bercix
20-02-2009, 21:49
do sklepu i tu nagle sarumar z kijem wyskoczyl...
i mu zapierdolił. Biedy Neko Glant zaczął w panice krzyczeć: "exura exura !". Jednak na nic się to nie zdało i...
... i wtedy gildia pianki sie zdenerwowała co doprowadziło do ...
Stoprocentowy
23-02-2009, 18:03
powiedziała a co mi tam ide ogolic Zęby i wyczyscic Jelita...
^Gpiotras~
23-02-2009, 19:02
co neko na to..... >
DannRook
23-02-2009, 19:02
Neko się wkurzył i rozpierdzielił całe city...
..................................
Old Dzolo/Seba :)
23-02-2009, 19:42
...w którym mieszkał....................
Chuck Norris. Lecz....
<znak><znak><znak><znak><znak><znak><znak><znak><znak>
^Gpiotras~
24-02-2009, 17:14
Mieszkala tam tez inna gwiazda.... .
a mianowicie tinkiwinki XDDDDDD, który miał tajnego chara na czarną godzinę, Abu Hamadża al muhadzir!!! który....
Stoprocentowy
27-02-2009, 20:47
żeby jej niezhakował niesprzedał na allegro i nie był sławny dlatego ...
~~~Shadows~~~
27-02-2009, 20:53
spadł ze schodzów i złamał se kutasa ! xddddddddddd
Thus Astud 4.0
27-02-2009, 20:56
ktorego nie mial.............................................. ......................
KaczorPowraca
27-02-2009, 21:19
..Zdesperowany brakiem kutasa poszedł do domu Grulixa i zapytał czy mu pożyczy..
Grulix odparł , że sam nie posiada..
Bo sprzedał na części do sklepu, zdesperowany pobiegł do....
Sir Revoy
27-02-2009, 21:41
... Do Chuck Norrisa i też prosił ale on też nie miał z powodu...
Kondzio Rookslayer
27-02-2009, 22:18
że go stado nieogolonych dzikich Ludzi o ciemnej karanacji którzy mu zrobili...
z wlosow lonowych czapke dla szamana ktorym byl...
Homo...... i lubił zjadać gotowane kutasy ( niczym parówki )
gdy nagle z nieba.........
^Gpiotras~
01-03-2009, 19:19
Spadł Grulix ...
Który okazał się być bezmózgim stworzonkiem które zostało zaprogramowane do nabijania postów
dowiedzial się o tym k........
~~~Shadows~~~
01-03-2009, 23:14
kurczak i zaczoł go dziobać po dziurce grulixa ;(
gruliks rozepchany sila dzioba...
po chuja tez znaczki *****!!
muflon-free
06-07-2009, 15:26
...nasrał mu na klate po czym... asddasadssdadsadasdasadsasdsadasadsdsa
Kox Roku2009
06-07-2009, 15:31
łyknął troche azbestu po czym ...
Alkaponez
06-07-2009, 16:04
obciagal azbestowi i ................................................
Kamor ^Inter^
06-07-2009, 16:18
zadławił się jego hooyem oraz .. .
napisal na e-maila do Mortiisa zeby przyszedl, a on....
SongokuSSJ
06-07-2009, 16:43
zdesperowany upadkiem apo poszedl nad most................
Sea Ranger
06-07-2009, 16:52
świętego Tygrysa, założył różowe kąpielówki w wskoczył do rzeki w której pływały...
Rumun z Rumuni
06-07-2009, 17:38
gowno twojego starego .
.!Z@rk!.
06-07-2009, 18:02
świętego Tygrysa, założył różowe kąpielówki w wskoczył do rzeki w której pływały...
...zwłoki Neka, który zabił się z rozpaczy że APO upadło...
Bercik II
06-07-2009, 18:25
...zwłoki Neka, który zabił się z rozpaczy że APO upadło...
I ***** poszedl cpac to znaczy spac :D ..............
Kox Roku2009
06-07-2009, 20:03
poszedl spać ale pod wplywem mojeego tematu o sraniu poszedl srać :<
...I miał biegunke (też pod wpływem tematu) i srał przez 2 lata...
A po sraniu był tak wyczerpany , że znowu poszedł spać :D
lord max
07-07-2009, 00:48
I jak poszedł srać ubił przed tym Edzia który czekał w kolejce do kibla w którym...
Kox Roku2009
07-07-2009, 09:19
ktoś bił niemca .
Azbest spadł mu na ryj i chuj mu w cyc :d
DonieX <3
07-07-2009, 10:23
jednak fifusiowi nie spodobaly się wysocy zydzi, poniewaz im nogi z pieca wystawały
Tre Cool
07-07-2009, 10:40
tak więc złapał za piłę, i im je odciął, a potem wrzucił do pieca
Kox Roku2009
09-07-2009, 18:40
ktory jebutnou .
wiec wybudował nowy piec aby palić żydów dalej ale ...
.Verrier
09-07-2009, 19:05
wypalił już wszystkich żydów i nie miał czym palić :<
Kox Roku2009
09-07-2009, 19:06
wienc sie spalił .
lecz po kilku dniach zmartwychwstal i poszedl sie upic ale ...
ale jego wacka rozpierdaała sperma :OI....................
Trikol <3
10-07-2009, 00:24
razor przyjal na klate ta sperme .
Kosik Czarny 2v0
19-07-2009, 09:55
A Ona (sperma) wypaliła mu kiszki :p I pierdolnął z hukiem na ziemie :o
Marcelllo
19-07-2009, 16:53
Po czym wqrwiony wstał i poszedł na hot doga na stacje statoila i popijał go bezołowiową ;d
Dejtukmajsan
19-07-2009, 17:01
a paliwo było chrzczone :<
przez bandę domokrążnych satanistów spod lidla
Dejtukmajsan
19-07-2009, 19:44
ktorzy palil kota spiewając Behemotha .
każdy z nich wielbił mistrza Nergala,
którego wokal wszystkich powala
Dejtukmajsan
19-07-2009, 19:53
Przyszedł grulix i sie przyłączył .
Ewa Sonet pokazała cycki, a Majewski kopnął się piętą w czoło...
uciekł przed strasznym tabalugą, który wyskoczył z telewizora
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.