Zaloguj się

View Full Version : rary tylko dla pacc? :|

Orelex II
17-01-2009, 20:00
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=42424

tu mamy jeden z dowodow ze rary takie jak pandemka, klapy, s set dzialaja tylko dla pacc. wezcie wyjdzie, zalezy wam tylko na kasie? =/

Tr4X
17-01-2009, 20:01
To juz lekka przesada -.- Tylko o kasie mysla. Nie masz pacc to nie lejesz wiekszych hitow. Bez sensu to jest, moglo zostac tak jak bylo ale tylko z pandemka.

Veto
17-01-2009, 20:02
Klapki działają na facc'u... Wiem, bo sam posiadam klapy i facca i z klapami wale hity o ~400 większe na 200 lvl'u, więc to już coś...

Kamor is Back
17-01-2009, 20:03
No cuz :/
Drogie rzeczy sa warte tylko dla płacących graczy i to sie raczej niezmieni aczkolwiek ta pande mogli faccowi dac :[[[

Kornas Pall
17-01-2009, 20:03
Widziałałeś kiedyś żeby 800 lvl+ expił/Pkował bez pacc?
Bo ja nie ;> Więc jest to bez różnicy ;P

handlarz_narkotykow
17-01-2009, 20:06
No to tu się nie zgodzę z tobą chłopcze, bo mi działają normalnie rare itemy na noobcharach na faccu. Więc się tu mylisz i na stronie głównej Apo nic o tym nie pisze, że nie działają. Więc nie wymyślaj tutaj sobie niczego:eek:

Orelex II
17-01-2009, 20:07
No to tu się nie zgodzę z tobą chłopcze, bo mi działają normalnie rare itemy na noobcharach na faccu. Więc się tu mylisz i na stronie głównej Apo nic o tym nie pisze, że nie działają. Więc nie wymyślaj tutaj sobie niczego:eek:

hmm ja tam jak mialem serafina to biegalem na faccu w pozyczonym s secie i tez nie odczuwalem roznicy niz w mpa =/

jacek3332
17-01-2009, 20:29
O Boże, tak wam żal tych 10 zł. Czy dla was jest to taki OGROMNY wydatek? Jak chcesz mieć fajne eq to musił zapłacić to normalne.

Grajcz
17-01-2009, 20:38
Skończcie już z tymi pretensjami że Mortiisowi zależy na kasie...a co myśleliście że będzie charytatywnie prowadził serw?
I tak tu jest mniejsza komercha niż na innych ots...90% ots ma durne sms shopy dzięki którym w 1 dzień zdobywa się najlepsze eq na serwie, tu i tak szanse są w miarę wyrównane a że pacc jest płatny i daje przywileje to nic złego...w końcu nikt nie chce dopłacać do interesu.
Zresztą i tak hlvl nie będzie bez pacc i sl expił/pkował...

Spaślak
17-01-2009, 21:17
Weź kur*a wyjdz stad bo mi sie żygac chce, ciekawe jak ty bys mial wlasnego ots, czy bys go utrzymywał z własnej kieszeni je*any idioto...
Mortiis musi mieć kase aby go utrzymać więc wszystkie rare questy sa zrobione dla pacc, a po za tym nawet jak by byly dla facc to i tak by nikt nie chodził bo zawsze mozna pasc a jak bys padl to kilka lvli by spadło więc?
Po ch*j zakladasz takie idiotyczne tematy?
I jak sie nie podoba to nie graj, nikt Ci nie karze pacc'a kupować.

~GrulixBaned
17-01-2009, 21:22
Takie życie. Każdy przecież, chce zarobić. Każdy dąrzy do tego miliona, nieprawdaż?

Hrater
17-01-2009, 22:05
@topic
No i co?
Bosz?
Widziałeś kiedyś h lvl'a expiącego na faccu? ;>
Na low lvl'u na shit Ci s set? :<

Daj Mortiisowi kase na utrzymanie servera i jeszcze do kieszeni, to każdy bedzie miał pacc ;oo
Nie dasz?
Jakoś radzić sobie trzeba ;/

Tico
17-01-2009, 22:33
Ja bym to określił tak, wpewnym sensie to dobrze, bo to jest kolejny +, kolejna granica pomiędzy pacc i facc... To jest np. jak czary na rl tibi, płacisz masz nie płacisz nie masz...
W tej sprawie przychylam się pozostawieniu tego tak jak jest...

Xamisozezoseroxi
17-01-2009, 22:39
Facc nie utrzymują serwera, więc prosty wniosek dla posiadaczy darmowego konta nie podoba się = wypierdalaj :(

Kolega@Kolegi
17-01-2009, 22:48
Bardzo dobrze że niby te rary nie działaja , ciesz się że blue robe mistyc turban na faccu poprawnie dziala...

Wiele Miałem Kont
18-01-2009, 00:39
co za różnica? to kup pacc za 10zł i jest spokój :***
Pozdro i czekam, aż napiszesz mam już pacc i działają mi items!!

Daaron
18-01-2009, 01:04
O Boże, tak wam żal tych 10 zł. Czy dla was jest to taki OGROMNY wydatek? Jak chcesz mieć fajne eq to musił zapłacić to normalne.

Tu nie chodzi o wydatek, lecz o sam fakt.

@Topic
Też myśle, że bez sensu, niedługo wszystko będzie dla PACC to już na RLu jest więcej rzeczy dla FACC taki AOL chociażby ;). Ten serwer strasznie sie "znoobił" przez ostatnie 2 lata. Ja odszedłem, nie wiem czy na zawsze ale, póki co nie wydam ani grosza na APO ;>. Na dodatek, te aukcje, które Mortiis wystawia... pytacie sie czy mu zależy na kasie to macie odpowiedź ^^.

Pelé
18-01-2009, 01:37
Za wszy i drobny lupiez nie utrzymasz serva. Chcesz rare to kup kcc i pacca :D