View Full Version : Prosba o pomoc
Siemka;) mam prosbe czy moglby mnie ktos uswiadomic o co chodzi z tymi respami platnymi? (jesli mowie cos zle to mnie poprawcie) jakos tak dawno nie gralem i ostatnio cos mi sie obilo o uszy o jakichs platnych respach czy to jest prawda? jesli tak to na czym to polega? jakie monsterki do tego podchodza? i jaka jest cena.. Jesli cos jest zle napisane albo cus prosze mnie poprawic;).
Z gory dziekuje za odpowiedzi
@down
aha dziekuje za odp:P
a jak tam moge dojsc? i czy na jakies slabe monsterki sa;>?
Lechista92
17-01-2009, 20:20
Są płatne respy potworów.
Np. Ms'y- wlot 100 cc, wchodzisz i masz 10 respów po 2 ms'y.
Te respy co mówi pan up są na ank, musisz iść na północy wschód pustynią ank, tam znajdziesz takie miasteczko minotaurów, i w podziemiach jest wejscie po lewej stronie na ms po drugiej na bally.
Płacisz pewną sumę, zależy od miejsca. Zostajesz teleportowany do miejsca gdzie jest kilka respów, ale trzeba się liczyć z tym że są to bardzo popularne i mimo swojej ceny dość porządane expowiska... Dobry przykład podał Lechista92. Takie ms'y kosztują 100cc i dodatkowo są zajęte... Musisz się liczyć ze stratą.
A czy jak sie jakiś resp kupi to ktoś inny kto zapłąciteż sie teleportuje nam mój resp czy na osobny?? Dzięki za pomoc.
Nakomi Takahata Old
17-01-2009, 23:37
@up
Jak ktos zaplaci za respy to expi tam gdzie ty na ms ank tam jest kilkanascie respow ty sobie zajmiesz 3 on 3 i git ;D
Nom , moim zdaniem na 400 na MS sie nie opyla na płatne respy chodzic xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.