Orson_Pall
18-01-2009, 23:14
Pytał Hopuś
Odpowiadał Khuram
Elo, Na poczatek moze sie przedstaw. Jak masz na imie, gdzie mieszkasz, ile masz lat, I czemu malujesz paznokcie?
y0, Kuba, Slupsk, 15, bo Lubie ;<
ale ze akurat na rozowo? nie wnikam. Skad dowiedziales sie o tibi, co Cie sklonilo do tej gry, nie posiadajacej zadnych walorow graficznych?
Kocham RóShoFFy <3, Na poczatku uwazalem ze Tibia to shit itd. Lecz pozniej kumpel mi to zuo pokazal i mnie wciagnelo :<
zaczeles od Globala, czy od razu otsy?
Global
jaki swiat, i jaki udalo Ci sie osiagnac poziom?
Najpierw Guardia , 20 knight, pozniej 40 pall secura
widze ze swiaty n pvp, lubisz lamic jak i ja. Od kiedy grasz na apo? jakie osiagneles lvle, i od ktorego lvla jestes ownerem khurama?
Kiedys niewiedzialem co to pvp xO. Na apo gram od wrzesnia 07', zaczelem jakos po wakacjach :o, Gralem 0-250 Lorenz, po czym oddalem kumplowi, 440-508 Tanuki ,Khuramem gram od 521 ;)
Czego ja sie tutaj o Tobie nie dowiem... Wrocmy do real life. Masz swoja piekniejsza polowke? Jesli tak to zdradz nam jej imie
Niestety nie mam swojej panny :p
Chlopaka tez nie masz? Jak cos tez jestem singiel. xD. Czym sie interesujesz poza tibia? uprawiasz jakis sport?
Mozemy cos zabajerowac, ale to poza wywiadem Xd, Po za Tibia pogrywam w rozne gierki typu CS albo CA, sport ? Nieuprawiam zadnego sportu :P
Tez nie uprawiam sportow, chyba ze fifa na kompie. Grasz tu dosc dlugo, zapewne pozles wiele ciekawych osob, ktore lubisz i szanujesz. Mozesz je wymienic (Tak,POZDERKA!!111)
Taa, pozdrawiam tych ktorzy sobie na to zasluzyli :P
po 2 minutach oczekiwaniach oczekiwalem bardziej wyczerpujacej wypowiedzi xd. A moze chcesz kogos pozdrowic srodkowym palcem?
Hmm, raczej nie ;]
Jakis nie rozmowny jestes: < Skoro odpowiadasz krotko, to moze serio ktorkich pytan ;] Rdy?
Ok :<
Onet/Wp?
o2
Ek/Ms/Ed/Rp?
EK
Tibia/cs?
CA
****rl?
APO
pvp/n pvp?
pvp <3
Gta/nfs?
NFS
No, test zakonczony pomyslnie. Tera pare skojarzen
ja?
Ty
Dead?
SL
Mortiis
APO
Szkola?
Toaleta
dobra, to juz koniec wywiadu, ale zeby bylo ciekawiej, prosze o potwierdzenie terminu naszej nastepnej randki;<
Jeszcze sie kotq umowimy ;*
dobra, musze Cie pozegnac, moze chcesz jednak kogos pozdrowic?
Pisalem juz :) Pozdrawiam tych ktorzy sobie na to zasluzyli :<
I mnie jeszcze ! : <
Ok, Ok ;<
dobra, cu, i dobrej nocy
y0 ;*
Pozdrawiam, to moj pierwszy wywiad, licze na dobre oceny : >
Odpowiadał Khuram
Elo, Na poczatek moze sie przedstaw. Jak masz na imie, gdzie mieszkasz, ile masz lat, I czemu malujesz paznokcie?
y0, Kuba, Slupsk, 15, bo Lubie ;<
ale ze akurat na rozowo? nie wnikam. Skad dowiedziales sie o tibi, co Cie sklonilo do tej gry, nie posiadajacej zadnych walorow graficznych?
Kocham RóShoFFy <3, Na poczatku uwazalem ze Tibia to shit itd. Lecz pozniej kumpel mi to zuo pokazal i mnie wciagnelo :<
zaczeles od Globala, czy od razu otsy?
Global
jaki swiat, i jaki udalo Ci sie osiagnac poziom?
Najpierw Guardia , 20 knight, pozniej 40 pall secura
widze ze swiaty n pvp, lubisz lamic jak i ja. Od kiedy grasz na apo? jakie osiagneles lvle, i od ktorego lvla jestes ownerem khurama?
Kiedys niewiedzialem co to pvp xO. Na apo gram od wrzesnia 07', zaczelem jakos po wakacjach :o, Gralem 0-250 Lorenz, po czym oddalem kumplowi, 440-508 Tanuki ,Khuramem gram od 521 ;)
Czego ja sie tutaj o Tobie nie dowiem... Wrocmy do real life. Masz swoja piekniejsza polowke? Jesli tak to zdradz nam jej imie
Niestety nie mam swojej panny :p
Chlopaka tez nie masz? Jak cos tez jestem singiel. xD. Czym sie interesujesz poza tibia? uprawiasz jakis sport?
Mozemy cos zabajerowac, ale to poza wywiadem Xd, Po za Tibia pogrywam w rozne gierki typu CS albo CA, sport ? Nieuprawiam zadnego sportu :P
Tez nie uprawiam sportow, chyba ze fifa na kompie. Grasz tu dosc dlugo, zapewne pozles wiele ciekawych osob, ktore lubisz i szanujesz. Mozesz je wymienic (Tak,POZDERKA!!111)
Taa, pozdrawiam tych ktorzy sobie na to zasluzyli :P
po 2 minutach oczekiwaniach oczekiwalem bardziej wyczerpujacej wypowiedzi xd. A moze chcesz kogos pozdrowic srodkowym palcem?
Hmm, raczej nie ;]
Jakis nie rozmowny jestes: < Skoro odpowiadasz krotko, to moze serio ktorkich pytan ;] Rdy?
Ok :<
Onet/Wp?
o2
Ek/Ms/Ed/Rp?
EK
Tibia/cs?
CA
****rl?
APO
pvp/n pvp?
pvp <3
Gta/nfs?
NFS
No, test zakonczony pomyslnie. Tera pare skojarzen
ja?
Ty
Dead?
SL
Mortiis
APO
Szkola?
Toaleta
dobra, to juz koniec wywiadu, ale zeby bylo ciekawiej, prosze o potwierdzenie terminu naszej nastepnej randki;<
Jeszcze sie kotq umowimy ;*
dobra, musze Cie pozegnac, moze chcesz jednak kogos pozdrowic?
Pisalem juz :) Pozdrawiam tych ktorzy sobie na to zasluzyli :<
I mnie jeszcze ! : <
Ok, Ok ;<
dobra, cu, i dobrej nocy
y0 ;*
Pozdrawiam, to moj pierwszy wywiad, licze na dobre oceny : >