PDA

View Full Version : Przes?uchanie Khurama by Hopu?

Orson_Pall
18-01-2009, 23:14
Pytał Hopuś
Odpowiadał Khuram

Elo, Na poczatek moze sie przedstaw. Jak masz na imie, gdzie mieszkasz, ile masz lat, I czemu malujesz paznokcie?

y0, Kuba, Slupsk, 15, bo Lubie ;<

ale ze akurat na rozowo? nie wnikam. Skad dowiedziales sie o tibi, co Cie sklonilo do tej gry, nie posiadajacej zadnych walorow graficznych?

Kocham RóShoFFy <3, Na poczatku uwazalem ze Tibia to shit itd. Lecz pozniej kumpel mi to zuo pokazal i mnie wciagnelo :<

zaczeles od Globala, czy od razu otsy?

Global

jaki swiat, i jaki udalo Ci sie osiagnac poziom?

Najpierw Guardia , 20 knight, pozniej 40 pall secura

widze ze swiaty n pvp, lubisz lamic jak i ja. Od kiedy grasz na apo? jakie osiagneles lvle, i od ktorego lvla jestes ownerem khurama?

Kiedys niewiedzialem co to pvp xO. Na apo gram od wrzesnia 07', zaczelem jakos po wakacjach :o, Gralem 0-250 Lorenz, po czym oddalem kumplowi, 440-508 Tanuki ,Khuramem gram od 521 ;)

Czego ja sie tutaj o Tobie nie dowiem... Wrocmy do real life. Masz swoja piekniejsza polowke? Jesli tak to zdradz nam jej imie

Niestety nie mam swojej panny :p

Chlopaka tez nie masz? Jak cos tez jestem singiel. xD. Czym sie interesujesz poza tibia? uprawiasz jakis sport?

Mozemy cos zabajerowac, ale to poza wywiadem Xd, Po za Tibia pogrywam w rozne gierki typu CS albo CA, sport ? Nieuprawiam zadnego sportu :P

Tez nie uprawiam sportow, chyba ze fifa na kompie. Grasz tu dosc dlugo, zapewne pozles wiele ciekawych osob, ktore lubisz i szanujesz. Mozesz je wymienic (Tak,POZDERKA!!111)

Taa, pozdrawiam tych ktorzy sobie na to zasluzyli :P

po 2 minutach oczekiwaniach oczekiwalem bardziej wyczerpujacej wypowiedzi xd. A moze chcesz kogos pozdrowic srodkowym palcem?

Hmm, raczej nie ;]

Jakis nie rozmowny jestes: < Skoro odpowiadasz krotko, to moze serio ktorkich pytan ;] Rdy?

Ok :<

Onet/Wp?

o2

Ek/Ms/Ed/Rp?

EK

Tibia/cs?

CA

****rl?

APO

pvp/n pvp?

pvp <3

Gta/nfs?

NFS

No, test zakonczony pomyslnie. Tera pare skojarzen

ja?

Ty

Dead?

SL

Mortiis

APO

Szkola?

Toaleta

dobra, to juz koniec wywiadu, ale zeby bylo ciekawiej, prosze o potwierdzenie terminu naszej nastepnej randki;<

Jeszcze sie kotq umowimy ;*

dobra, musze Cie pozegnac, moze chcesz jednak kogos pozdrowic?

Pisalem juz :) Pozdrawiam tych ktorzy sobie na to zasluzyli :<

I mnie jeszcze ! : <

Ok, Ok ;<

dobra, cu, i dobrej nocy

y0 ;*

Pozdrawiam, to moj pierwszy wywiad, licze na dobre oceny : >

Amu$
26-01-2009, 01:29
No piękny wywiadzik z moim Kóbciem <33
Mam nadzieję że nie pierwszy.
Orson pr0 :)

Fucking Angel
26-01-2009, 08:10
Nie za wiele sie dowiedzielismy ale wywiad byl dobry. Kubu$, wez Ty geju xd :

9/10

kicek7
26-01-2009, 12:35
y0, Kuba, Slupsk, 15, bo Lubie ;<
ejj moj imiennik ale jak ktos wczesniej pisal za duzo nie ma w "tym"

Sys3k
26-01-2009, 13:39
CjeNo ; <
KÓba CapjI ; <
alE ieSt Mui <3

8/10

*Tanuki*
26-01-2009, 14:53
yyy xd wywiad zajemadafakaslodziutki ofc. bo ze mną :D Pozdro <3 €>

..Zaxu$..
26-01-2009, 15:17
fajny wywiad ;-D troche krotki ale co tam. 8/10

Arcano
26-01-2009, 22:56
Wywiad średni, ciekawy, ale pytania źle sformułowane i dużo głupich pytań, odstępujących od tematu. Moja ocena: 6/10.

Pozdro.

MiXer do Kawy
27-01-2009, 12:15
Pytający próbował być śmieszny, tym bardziej odpowiadający na pytania, lecz coś Wam nie wyszło.

Exevo knight
27-01-2009, 17:21
To wkońcu pod jakim nickiem go można zastać bo jak wpisuje Khuram to pisze, że nie ma osoby o takim nicku :(

Plagenzenho_koha_kruliksa
27-01-2009, 19:32
@Up
Khuram Shazad ;O
@Topic
Wywiad supermadafakazajebisty bo z moim jebakom <3

PS:
Kjedy bendzie ze mnom? :(

Niebieski Irys :*
27-01-2009, 19:39
Plo Kóba Moi iezd ! <33 Załoze sie ze Dominik nie skomentuje bo expidź!!11oneone musi :D Dominis nie komentuj bo ci respa zajebia haushush xDDD
Nie no pro wywiad ivul madafaka hiper sux*# ;<

*-dżołk ; O
#-kópcio jezd moim somsiadem i fyfiad byu sóper ; **

Silkroad
02-02-2009, 18:26
Nie za wiele się dowiedziałem, ale wywiad dobry, pytania standardowe, w miare normalne odpowedzi, może być :) 7'/10 bo mogłby być trooche dluższy i ciekawszy, i troche bardziej rozwinąć temat real życia ;d