View Full Version : 3 SLe na Rooku!
Dzis 19 stycznia ok. godz. 23.30 rozpoczol sie najazd na rookguardzie :) Najodwazniejsi dostali po SLu w tym Ja :) Chcialem sie dowiedziec ile moglbym za niego dostac... Z gory dziekuje :)
Ja nie wiem ale bardzo żałuję że akurat nie grałem ;( a jakie potwory odwiedziły rookguard ? ;)
Masz na mysli Starlight..
czy Stone Amulet , czy jako¶ Tak.
Ale kosztuję z ok 100 cc , nie pamiętam ceny
Pozdro ,
Heroes Rooker
BecioBanned
19-01-2009, 14:50
Ss plax? Ja moge sobie napisać, że mi GM dał MPA na rooku i spytać się po ile chodzi.
Zreszta takie bajeczki o free SL możesz dzieciom o 19 wciskać. :/
bylo tak jak on pisal
sle dostali
Bebus(ja)
Prawiczek
ktos jeszcze nie pamietam nicku ;/
daje ss z moim slem i gruszka :)
http://i44.tinypic.com/2vagx2f.jpg
:)
Nakomi Takahata Old
19-01-2009, 16:17
Brawo za odwage :D I gratuluje ze dostaliscie sl :D jakie potworki byly ?
Brawo za odwage :D I gratuluje ze dostaliscie sl :D jakie potworki byly ?
pierwsze byl boss dwarfow ale jak gm widzial jak Przystojniaczek 191 padl na tym bosie to go zlikwidowal ( dostal hit za jakies 700 )
potem jakies 100+ geomancerow ;D kto byl to widzial jaka masakra na Devil Helmecie i pod city ;D
@down
ja latalem tam bez lf ;d wiec bylo dosc trudno i nie bylo czasu na robienie ssow ;d
Martin16
19-01-2009, 18:09
Zdziwiłem się troche jak to przeczytałem.. :O Hmm takie pytanie czy kto¶ z tych 3 odwżnych ma jakies ss'y z najazdu ? :D
D Najodwazniejsi dostali po SLu w tym Ja :)
Najodwazniejsi sahusahsuAHSashAUSash
Naj odwazniejszym to bylem tam ja~~!!~~
Exod dojebal jakiedos Dwarfolsa, ktory zdjal mnie na 3 hity.... i kto tu jest odwazny -.^
Griwelda
30-01-2009, 13:01
Przystojny powinien też dostać sl GM musiał chyba w czarnych okularach siedzieć przy kompie i nie wszystko dobrze widział jak rozdawał nagrody :mad:
Vimpex Drut
30-01-2009, 18:39
Nie no Gz Sl'a Bysiu ale jak mówi± ,że Przystojniak był najodważniejszy to GM jaki¶ ten tego no nie wiem co on robił ,że tego nie zauważył xD .
free acc
13-04-2009, 03:22
He he jak najbardziej zasłużona nagroda.
Bebus chowaj szybko do bp do res za 1 min ;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.