View Full Version : Nimfa/Krasnolud, System Listow
No to po pierwsze proponuje zrobic cos takiego ze mozesz sobie zmieniac wyglad po kupnie nimfy/krasnoluda oczywiscie musial bys kupic ta mozliwosc zmiany. Powod jest taki ze kupujesz sobie np. Nimfe za 5kcc grasz z tym wygladem 3 miesiace i jestes tak znudzony ze rozwazasz usuniecie go dlatego mozna by dodatkowo wykupic zmienianie (prosze o niewypowiadanie sie osob ktore niemaja nimfy/krasnoluda i uwazaja ze to strata kasy itp.)
Druga sprawa to powiekszyc miejsce dla tekstu w listach (letter) poniewaz chcac wyslac jakas wiadomosc do kumpla musze wysylac +5 listow lub je ladowac do parcela i wtedy wysylac wiec jest to uciazliwe.
Po jakiego wysyłaśż listy do kolegi ?
Nie możesz poczekać aż się zaloguje lub napisać mu na GG ?
Dla mnie bez sensu ten temat . ;)
>>Vegos<<
19-01-2009, 13:32
No, fajnie by było. Dlaczego?
No, bo jak ja mam nimfa to grałem z nim aż 1rok i troszkę mi się nudzi. Fajnie by było, żeby to zostało wprowadzone. Co tu więcej pisać ?
Quiet v 2.0
19-01-2009, 13:51
Ja tam nie mam zdania, co nie oznacza, że pomysły mi się nie podobają. Ale z tym letterem, no nie wiem, raczej mało kto tego używa :)
~GrulixBaned
19-01-2009, 14:24
Co do nimfy niech zostanie tak jak jest. Co do listu masz przecież komunikatory takie jak gg, ewentualnie skeyp. Oczywiście możesz przecież wysłać do niego sms'a, albo zadzwonić to chyba łatwiejsze?
Bylo juz takich pomysłów w ch*j więc nie wiem po co dajesz następny.
Jestem na TAK
Silkroad
19-01-2009, 19:34
1. Było, szukaj nie boli ;O Wszystko, żeby nabić posta ;( Jestem na nie, byłoby za łatwo, chcesz nimfe? To mniej, chcesz krasnala to mniej. Chcesz zmienić? Wydaj 5k cc na następne i styknie.
2. Nie wiem po co tu komu. Piszesz listy do kolegi? Po co...? Nie lepiej napisać na pw.? Jestem na nie....
wallserek
19-01-2009, 20:08
pierwszy pomysl jest wporzadku dawaj wiecej takich pomyslow ^^:)
Co to tej pierwszej sprawy... z tym wyglądem to faktycznie nuddne sie robi... Mogili by za dopłatą dać taką możliwość. Wiem bo mam na swojej postaci Nimfe :< i naszła mnie ochota żeby kupić krasnoulda ale jak sobie pomyślałem ile to roboty z tą kasą szczególnie na moim poziomie :) to zrezygnowałem...
Co do tych listów mało ważna sprawa... sądze, że należysz do nielicznej grupy osób, które używają listów w owy sposób.
Nemiksiol
20-01-2009, 14:18
tak to jest bardzo dobry pomysl mam juz nimfe 500+ lvli wiec nimfa mi sie troche znudzila a jak by sie dalo zmieniac nimfe krasnoluda kobiete menszczyzne to by bylo piekne jestem ZA
Traus knight
20-01-2009, 15:08
Ja tam nie mam zdania, co nie oznacza, że pomysły mi się nie podobają. Ale z tym letterem, no nie wiem, raczej mało kto tego używa :)
heh malo kto go uzywa byłeś kiedyś na ms na ank ? tam na każdym respie jest to gówno:):):):):):):):):) ale tylko do nicku a i tak chu*a to daje bo wejdzie taki 300 ;lvl wiekszy pk i po tobie ;/ a co do nimfy albo krasnala to powinno bys tak że daje te 5 k cc i masz do wybory i nimfe i krasnala :) i było by zajeb**cie ale żeby było trudniej to powiny być jeszcze jakieś misja na to i jakieś żeyczy zbierać z potworót np z ots kida co teci egipcjan .......<<< daje sie to i 5 k cc i misje i ma soe do wyboru nimfe i krasnala i jest git :)
Zbanowany Khuramek
20-01-2009, 15:13
Co do Nimfy/Krasnala Jestem stanowczo na nie. Powód? Na serverze i tak jest za dużo kasy. Jak mnie znudziła się nimfa to zacząłem nosić kolorowego Hunter Outfit'a
A co do Listów. Hmm Tlen aQQ Skype GG. Są jeszcze telefony komórkowe i emaile ;]/
Milker Men
20-01-2009, 15:26
Był juz chyba taki temat .... ! pomysł mi sie podoba , chodziasz dosłownie mi to lata bo szkoda mi tyle kasy wywalać ... na nimfe czy krasnoluda.
handlarz_narkotykow
20-01-2009, 16:32
Ten pomysł powinien być już od dawien dawna teemUuUu zrealizowany!
Jestem na tak na oba pomysły..
Zgadzam się z tobą w 100%, ale jak większość pomysłów i ten nie zostanie wprowadzony. Najlepiej wyślij go na pm do jakiegoś gm'a.
Cielaczek
20-01-2009, 17:01
Co do nimfy niech zostanie tak jak jest. Co do listu masz przecież komunikatory takie jak gg, ewentualnie skeyp. Oczywiście możesz przecież wysłać do niego sms'a, albo zadzwonić to chyba łatwiejsze?
Muszę to napisać - Idź się pierdolnij w głowę. Nie każdy gracz musi posiadać/podawać gg, skype, tel.. Więc.. jak już wcześniej napisałem.
//Top
Z letterem się mi średnio podoba, więc zaznaczyłem "nie mam zdania", bo drugi to dno.
Jaros Jaroz Jaro
20-01-2009, 18:15
pierwszy pomysl jest wporzadku dawaj wiecej takich pomyslow ^^:)
Jesteś zaje**bisty n/c
@topic
Nie da się tak zrobić zeby al outy były...
Na prawdę rook robi się jak main.. Jestem z wszystkim na nie.
Co do outfitów to jestem na nie, bogdyby wprowadzic cos takiego dużo więcej osób latało by w takich outfitach bo wystarczyło by tylko 5kcc i zachowujesz outfit na zawsze, a poza tym gra starcila by troche klimat gdybyś mógł zamieniac sie w nimfe albo krasnala ot tak... Co do drugiego pomysłu to nie mam zdania bo nie uzywam za często listów
Kamor is Back
20-01-2009, 21:09
Mialem kiedys krasnala,lecz jestem na nie w obydwu kwestiach.
roman-17
20-01-2009, 22:04
Ja widzę to tak: Odwiedzamy Doktora i kupujemy u niego Nimfe za 5kcc i następnie za drugie 5kcc kupujemy sobie Dwarfa (kolejność oczywiście dowolna lub nawet opcja kupna obu na raz). Następnie żeby zmienić między tymi dwoma outfitami należy znowu odwiedzić Doktora i zapłacić mu 500cc (przykładowo). Tym sposobem nic nie jest za darmo, a zmiany nie można dokonać w dowolnej chwili, jednocześnie zawsze trochę kasy ubywa z serwera bo każda zmiana kosztuje. I wszyscy są happy;P
A długość listów naprawdę mogłaby być większa... Bo np. jeśli qmpel nie loguje się od dość dawna a chcemy mu przekazać jakąś wiadomość to pisanie 5 listów po 2 zdania jest uciążliwe (no i strasznie drogie xD). A nie ze wszystkimi mamy kontakt poza APO. Większość i tak nie zwróci na to uwagi a zainteresowani się ucieszą.
Pozdrawiam!!
Viseko:o
21-01-2009, 07:21
Jestem na nie, ponieważ jakichś 1500 lvl kupi nimfe, dwarfa i możliwość zmiany i on straci 10+kcc, a dla niego to jest nic, a chodzi nam o to żeby ograniczyc kase na serwerze. Bezsens gorzej niż 'gryli[x]'
Mnie szczególnie podoba się pomysł z outfitami, ponieważ z własnego doświadczenia wiem że outfit noszony przez jakiś tam x okres czasu, w którym można zmieniać tylko kolory się nudzi ;/ 2 pomysł nie jest zły aczkolwiek można użyć telefonu lub różnych komunikatorów zamiast listów w tibii o.O To tyle odemnie ;p
Pozdr
Jestem na tak na obydwa pomysły podobająmi sie .Powinny byc wprowadzone w zycie :D
jaszczurek
23-01-2009, 12:17
Mnie szczególnie podoba się pomysł z outfitami, ponieważ z własnego doświadczenia wiem że outfit noszony przez jakiś tam x okres czasu, w którym można zmieniać tylko kolory się nudzi ;/ 2 pomysł nie jest zły aczkolwiek można użyć telefonu lub różnych komunikatorów zamiast listów w tibii o.O To tyle odemnie ;p
Pozdr
wszyscy gracze ciezko pracuja na te outfity ty kupujac kase na allegro miales guarda na 130 levlu poprostu jak czytam twoje opinie to mnie glowa boli jak ty mozesz tak oszukiwac ludzi...
bazylu pier*******
Jest mi to zupełnie obojętne, bo outfit dwarfa mi zupełnie wystarcza. Moim zdaniem najładniejszy :D
Techniks
24-01-2009, 01:39
Krasnalek i nimfa to coś na co masz stracić kase bo jest jej za dużo na serverze więc jeśli Mortiis robi żeby było mniej kasy to jak myślicie ,zgodził by sie na takie coś? Chodzi mi o pomysł nr1.
A co do listu to 10000% na tak. :P
Ale w sumie masz gg ,skype itp.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.