PDA

View Full Version : Grulix!

Masz coś?
19-01-2009, 16:28
Co sądzicie o tym nabijaczu/napinaczu?

Jak się napierdalałem w ustawce to mi jakiś chuj z pałki hydrałlicznej przyjebać w nos (napierdalał*o mnie przez 6 dni) od razu zemdlałem. Po czym jakaś babka po szmaty zadzwoniła i wzięto mnie na obserwacje do szpitala.To typek mi zaglądał do nosa oraz do uszu (nie wiem dlaczego). Dostałem 562 zł odszkodowania. Moim kumple dorwali tego chu*ja z pałka

Jak widać osoba ta, widziała pałkę 'hydrałliczną'!(To nawet nie istnieje chyba)
Ma ona 12 lat później 19, następnie jej wiek sięga 36 lat i na koniec sama się gubi w tym ile ma lat...
Cytaty tego osobnika często widnieją w podpisach forumowiczów, ponieważ wypisuje on rzeczy niestworzone : ( Co wy o nim sądzicie??

Arhadus
19-01-2009, 16:31
Co sądzicie o tym nabijaczu/napinaczu?

Jak widać osoba ta, widziała pałkę 'hydrałliczną'!(To nawet nie istnieje chyba)
Ma ona 12 lat później 19, następnie jej wiek sięga 36 lat i na koniec sama się gubi w tym ile ma lat...
Cytaty tego osobnika często widnieją w podpisach forumowiczów, ponieważ wypisuje on rzeczy niestworzone : ( Co wy o nim sądzicie??

Za ten post został ukarany od MC Maćka warnem - Syngatura łamiąca regulamin - warn oczywiście słuszny. Teraz ode mnie dostał za ten post, czyli za nieodpowiedni język. Jeszcze jeden warn i ban.

handlarz_narkotykow
19-01-2009, 16:33
Zaznaczyłem w ankiecie "Tak", - dlaczego?
A dlatego, że gdy sprzedawałem na forum silver wanda grulix dał ofertę 30kcc po czym stwierdził, że to ściema i wcale jej nie ma zamiaru kupować.

Takie coś jest denerwujące, sądzę iż ten typ jest *.*.*.*.
*. <--- sam się domyśl jaki

@ UP
Arhadus posłuchaj tego : zbanowałeś kolegę Yakapushi za to, że napisał o kimś zacytuję "Pies to cię zrobił" a użytkowników którzy pisali, że jest ktoś psem itp to nie zbanowałeś. Moje pytanie DLACZEGO?

Spaślak
19-01-2009, 16:37
To jest największy idiota na forum, robi z siebie pośmiewisko, i jeszcze te jego idiotyczne posty o żal.
Moim zdaniem grulix i wszystkie jego odmiany powinny opuścić forum, albo przynajmniej się nie wypowiadać, a jak już to niech 20x przemyśli to co ma napisać.

GladeQ
19-01-2009, 16:38
Co tu dużo mówić xD Aż żal dupe ściska jak czytam jego posty.

Mc Maciek
19-01-2009, 16:41
Ile jeszcze będzie tematów o Grulix'ie? Co z tego, że Tygrys już wyjaśnił Jego sprawę, co z tego, że usunąłem Ci poprzedni temat? Przecież trzeba zaspammować forum!

Warn za doublowanie tematów!