View Full Version : TYgrys pajacuje
http://i41.tinypic.com/oigpom.jpg
Kolejne Dobre Zachowanie Tygrysa ;] Czy slowo Wal Gruche Jest Wulgarne ?
Zeby bylo Zabawnie Napisalem z 1 postaci zbanowal mi wszystkie Na acc Jest Kozak bo Gm a swoje Humorki niech pokazuje gdzie indziej
Doklaniej poszlo o to ze chcialem zobaczyc ile osob napisze do mnie kupnie postaci napisalem sell postac msg a dostalem bana na 5 dni ;] inni dostaja na 1 dzien i IP gora 2 ;] Tygrys Jest Nie fer Ale No Coz Pieski Rzadza ;)
Nie wiem co mam z Tobą zrobić...
Zachowujesz się jak dzieciak, który chciał dostać lizaka, a nie dostał go... Jakie to przykre :(
Jakim prawem możesz do mnie się tak odnosić, hm?;]
Może trochę szacunku?
Owszem, zbanowałem Ci account, dlaczego? Bo zasłużyłeś...
Sam chciałeś bana, więc w czym problem?
Do Twojej wiadomości, nie jestem "psem" i nie życzę sobie takich uwag.
Więc albo zmienisz swoje postępowanie i nauczysz się szacunku do drugiego człowieka, albo już nigdy więcej na APO nie zagrasz. Nie chcemy tu takich jak Ty. Przez takich jak Ty, serwer ma gorszą opinię. A wystarczyło by trochę szacunku i zrozumienia drugiego człowieka...
Nie wiem co jest powodem/przyczyną Twojego zachowania, czyżby rodzicie Cie źle wychowali? Nie wiem, nie moja sprawa. Ale zastanów się trochę nad sobą i...
... dorośnij!
P.S
Mógłbym usunąć ten temat i zbanować Cię na forum, ale tego nie zrobię.
@edit
Jednak musiałem Cię zbanować, bo założyłeś kilka takich samych tematów w różnych działach, które już usunąłem... I kto tu "pajacuje"?
Quiet v 2.0
20-01-2009, 08:47
Ja pierdole...
Skąd się biorą takie chore dzieci? Bana dostałeś to idź się potnij żyletkami. Na miejscu Tygrysa, to bym ci dojebał bana na jakieś 2-3 MIESIĄCE.
Czy slowo Wal Gruche Jest Wulgarne ?
Czy jak powiem dziwce, że jest dziwką to to też nie jest to wulgarne? Tu akurat chodzi o znaczenie tego wyrażenia.
dostalem bana na 5 dni ;] inni dostaja na 1 dzien i IP gora 2 ;]
Są różni gm'owie.
Na acc Jest Kozak bo Gm a swoje Humorki niech pokazuje gdzie indziej
Swój humor to narazie ty pokazujesz.
A teraz - spierdalaj!
Pajac_Tgs
20-01-2009, 08:51
tygrys Naucz sie czytac Napisal "Pieski rzada" a nie ze jestes Psem to 1 :)
po 2 Sa na Apo rowni i rowniejsi ? ;] ABu wyzywajac przy exodzie Nie dostaje bana ogolem przy gmach przeklina wyzywa itd nic nie robicie czemu go zbanowales (msz_msz) bo powiedzial swoje zdanie i cie skrytykowal ? Ty wogle wiesz co to szczaczunek (nawet nie probowales z nim wyjasnic tylko banujesz brawo pokazales jak swiecisz swoim zachowaniem
Czemu exod dostal przyjety Jak odchodzil to zbanowal polowe apo za nic Nie odpowiedzialnych gmow zatrudniacie ;] brawo
Pajac_Tgs
20-01-2009, 08:54
Ja pierdole...
Czy jak powiem dziwce, że jest dziwką to też nie jest to wulgarne? Tu akurat chodzi o znaczenie tego wyrażenia.
A teraz - spierdalaj!
/\
||
Ban za Slowa ;] Dziwka Pierole i Spierdalaj ;]
co porownujesz dziwke do slowa wal gruche ale rozumowanie masz
Quiet v 2.0
20-01-2009, 08:56
tygrys Naucz sie czytac Napisal "Pieski rzada" a nie ze jestes Psem to 1 :)
po 2 Sa na Apo rowni i rowniejsi ? ;] ABu wyzywajac przy exodzie Nie dostaje bana ogolem przy gmach przeklina wyzywa itd nic nie robicie czemu go zbanowales (msz_msz) bo powiedzial swoje zdanie i cie skrytykowal ? Ty wogle wiesz co to szczaczunek (nawet nie probowales z nim wyjasnic tylko banujesz brawo pokazales jak swiecisz swoim zachowaniem
Czemu exod dostal przyjety Jak odchodzil to zbanowal polowe apo za nic Nie odpowiedzialnych gmow zatrudniacie ;] brawo
Za nic to ciebie rodzice uważają. Exod był surowym GM'em, ale nie było botów :) Zaczynałem grać, jak on jeszcze był i mówię ci - to jeden z lepszych GM.
Pieski rzadzą - kto rządzi na OTS? GM. Kim jest Tygrys? GM'em. Wychodzi na to, że nazwałeś go psem.
@Tygrys: zamknij temat i daj mu bana na IP :)
/\
||
Ban za Slowa ;] Dziwka Pierole i Spierdalaj ;]
co porownujesz dziwke do slowa wal gruche ale rozumowanie masz
Strasznie mi dowaliłeś :< och nie idę się wypłakać i na skarże na ciebie :( a ty ban za double post ;)
Pajac_Tgs
20-01-2009, 08:59
Pajacu czy napisalem "Apo psy rzadza" Czy ogolnie pieski rzadza brawo twego glupiego rozumu pomysl zanim znow glupiego cos strzelisz lizodupo ;p
No ... Smieszny jestes huahuhauheuhauhaeuhuheauheu
idz placz jak panienka hahahahahahahahaha
Quiet v 2.0
20-01-2009, 09:02
Pajacu czy napisalem "Apo psy rzadza" Czy ogolnie pieski rzadza brawo twego glupiego rozumu pomysl zanim znow glupiego cos strzelisz lizodupo ;p
No ... Smieszny jestes huahuhauheuhauhaeuhuheauheu
Śmieszna to ty jesteś. Każdy inteligentny urzytkownik forum, domyśliłby się, że masz na myśli ekipę APO.
Chcesz unbana? Dostaniesz takiego wała jak polska cała O! :rolleyes:
Szkoda, że ten temat zostanie skasowany :) Tyle postów se nabiję xD
PS. Teraz czekać, asz snofu coś wymyśli :P
Pajac_Tgs
20-01-2009, 09:05
domyśliłby się, że masz na myśli ekipę APO.
Chcesz unbana? Dostaniesz takiego wała jak polska cała O! :rolleyes:
Szkoda, że ten temat zostanie skasowany :) Tyle postów se nabiję xD
tygrys mogl skasowac zamknac temat wiec .. Hahahahah czlowieku jak chcesz myslec ze apo to psy to mysl ;]
Quiet v 2.0
20-01-2009, 09:07
tygrys mogl skasowac zamknac temat wiec .. Hahahahah czlowieku jak chcesz myslec ze apo to psy to mysl ;]
Człowieku, niech nie zamykają tego tematu. Tylko podaj swój nick na APO (ten zbanowany). Jak wszyscy ze szkoły wrócą i zobaczą takiego nooba jak ty, to chyba już se nie pograsz na APO :) A tak propo jaki lvl ci zbanowali? 10? czy 20?
@EDIT: marnie próbujesz się bronić, zrzucając na mnie swoją głupotę.
Pajac_Tgs
20-01-2009, 09:09
Człwoieku, niech nie zamykają tego tematu. Tylko podaj swój nick na APO (ten zbanowany). Jak wszyscy ze szkoły wrócą i zobaczą takiego nooba, to chyba już se nie pograsz na APO :) A tak propo jaki lvl ci zbanowali? 10? czy 20? hahahahahhahahhah beda bic 96 GZ Pajacu ahahahahhahahahahhahahahahhahahahha kozaczysz swoim 334 lvlem normalnie sie boje ciebie hahahahahaha
Seviper 2.0
20-01-2009, 09:09
Chcesz być szanowany? Sam szanuj.
Dojrzej i odwiedź szkołę błaźnie.
@edit
Fakt, jeszcze nie skończyłem szkoły. A ciebie z niej wyrzucili? Nawet nie zdążyłeś nauczyć się kultury :<
Pajac_Tgs
20-01-2009, 09:14
To JEst gra w grze nie ma szacunku
a szkole dawno skonczylem porowaniu do ciebie :)
Quiet v 2.0
20-01-2009, 09:14
@up: o rly? chyba dlatego, że cie z niej wywalili za skrajną głupotę.
hahahahahhahahhah beda bic 96 GZ Pajacu ahahahahhahahahahhahahahahhahahahha kozaczysz swoim 334 lvlem normalnie sie boje ciebie hahahahahaha
Jakim 334 lvl? Te dane są stare jak świat. Och, ja nie mówiłem o tym 96 lvl. Tylko o tym charze, o którym żaliłeś się w raporcie :) Czytaj więcej książek, bo komputer już ci tak wzrok zepsuł, że nie widzisz wszystkiego ;]
Pajac_Tgs
20-01-2009, 09:16
hahahahahhaha zaden z nich nie ma wiekszego niz 150 lvl wiec nie placz kozaku ahahahahhahahaha to jest acc noob charow ;] No to mozesz podac swoj najwyzszy lvl na APO ? czy boisz sie?
Quiet v 2.0
20-01-2009, 09:20
hahahahahhaha zaden z nich nie ma wiekszego niz 150 lvl wiec nie placz kozaku ahahahahhahahaha to jest acc noob charow ;] No to mozesz podac swoj najwyzszy lvl na APO ? czy boisz sie?
A mogę: 570 MS. A ty jaki? Ach tak, ten kupiony 120 lvl na allegro. I to jeszcze za jaką sumę - aż 150 zł! ty wiedziałeś, że to OTS a nie rl tibia?
Pajac_Tgs
20-01-2009, 09:21
A mogę: 570 MS. A ty jaki? Ach tak, ten kupiony 120 lvl na allegro. I to jeszcze za jaką sumę - aż 150 zł! ty wiedziałeś, że to OTS a nie rl tibia?
570 ms nick ? ;] Kupiony :) twoj Przykre :( No dawaj nick
Quiet v 2.0
20-01-2009, 09:24
570 ms nick ? ;] Kupiony :) twoj Przykre :( No dawaj nick
Masz w moim forumowym nicku - Quiet ty krecie. btw teraz gra nim inny owner ;] bo ja w przeciwieństwie do ciebie potrafię żyć bez tibii (przeniosłem się na WoWa xD).
Pajac_Tgs
20-01-2009, 09:26
Masz w moim forumowym nicku - Quiet ty krecie.
aha i on ma 570 lvl ? hhahahaha to logowany ostanio 23.12.08 i to jest twoj char ? to zaloguj sie i pisze do ciebie i idziemy na pvp ;]
Quiet v 2.0
20-01-2009, 09:28
Jedno ci trzeba przyznać - fajnie się z tobą nabija posty :P
Czytaj cały post, nie kawałek. Jak na pvp chcesz iść skoro masz banana?
Pajac_Tgs
20-01-2009, 09:29
zmieniasz juz temat -,- logaj sie i idziemy na pvp ;] Wiem ze to nie twoja postac ;] i po co klamiesz ;]
Quiet v 2.0
20-01-2009, 09:32
zmieniasz juz temat -,- logaj sie i idziemy na pvp ;] Wiem ze to nie twoja postac ;] i po co klamiesz ;]
no bo nie jest moja, ale byla i to sie liczy (juz mi sie nie chce pisac polskich literek). A tak propo to ja juz musze isc do szkoly :( bo mnie jeszcze z niej nie wyrzucili :(
Pajac_Tgs
20-01-2009, 09:33
to po kij mowisz ze to ty ... ;] dawaj swoj prawdziwy nick kozaczku
Quiet v 2.0
20-01-2009, 09:34
to po kij mowisz ze to ty ... ;] dawaj swoj prawdziwy nick kozaczku
Servinia. 334 palek, ale Quiet to byl moj char i 3/4 osob ktore mnie znaly moga to potwierdzic ;] zreszta znany tez bylem jako Sir Bartek Palladin ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.