Maly down
20-01-2009, 14:08
Maly
Fifeks
Hiho
Helou
Czy mogę Ci zadać niedyskretne pytanie?
Ta
Lubisz suprajsy?
Zależy
Ale ta
O co chodzi?
No to skoro tak, to na początek mojego suprajsa z dedykacją dla Ciebie, przedstaw się, powiedz ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się interesujesz
: o
Na imię mam Sylwester, Lat mam 15, w Lubartowie, Interesuje się wypominaniem ludziom że nie myją zembów. A tak poważnie interesuje się adminowaniem na Zombie Modzie. Chce ktoś IP?
Nie obraź się, ale pewnie nie.
Ulubione gry komputerowe? W co grasz oprócz jak się dowiedzieliśmy Cs, co Ci się najbardziej podobało, co poleciłbyś innym?
YY?
Saga Gothic
Coś jeszcze? Czy nic zbyt specjalnie nie pozostało ci w pamięci?
Nie, zbytnio nie gram w gry komputerowe, mam przedwojenny komputer: /
Oddając go do muzem (a raczej sprzedając) miałbyś pieniądze na bardzo dobry sprzęt. A powiedz czy słyszałeś o największym osiągu współczesnej technologii, grze jak narkotyk o nazwie Tibia?
Tak, słyszałem. I trochę tego żałuję...
Czym jest spowodowana taka postawa wobec tej gry?
Zmarnowanym czasem, wpadnięciem w "nałóg"? Złymi ocenami w szkole, i takie tam.
Chcesz ciastko?
xD
Dziękuje, nie skorzystam. A co oznacza słowo "Nałóg"? Zmarnowany czas, czy także pieniądze, znajomi a może problemy w szkole związane z ta grą?
Zmarnowany czas, znajomi, problemy w szkole tzn. złe oceny. Wyobraź sobie, że w Wakacje siedziałem do 12 godzin dziennie przed tą głupią grą : / zamiast biegać po dworze za piłką : /
Może jednak udało Ci się zarobić jakieś pieniądze? Czy ani nie wydałeś ani nie zarobiłeś?
Jedyne co wydawałem to na pacca na APO, na rly zawsze szkodowałem tej kasy na PACC
Zwrócić mi się nie zwróciło
Czy ta gra dostarczyła Ci nowych znajomości?
Taa i za to jej dziękuję.
A na czym polegała ta znajomość? Tylko gg i skype, czy może miałeś kogoś przyjemność, lub też nieprzyjemność spotkać w rzeczywistości?
W tym problem, że nikogo jeszcze nie spotkałem : ( Only gg, skajp : ( mam nadzieje, że Mikiel będzie mógł w wakacje przyjechać do mnie i Tre : d to i Ty byś przyjechał, może i MejgerQ : )
Jasne, nie dam się przelecieć, jestem zmuszony stwierdzić, że niestety nie stać Ciebie na to przyjacielu : ( A co sądzisz teraz o ludziach, którzy robią to co Ty robiłeś wcześniej? Poświęcają cały wolny czas na Tibie, a nawet rezygnują z takich czynności jak sen, spotkania ze znajomymi czy jedzenie?
Wiesz co? Foch -.-
Każdy ma wolną wolę. Mi to tam lata i powiewa co oni robią. Fakt uprzedzam ich o skutkach, ale zrobią co zechcą.
A co sądziłeś o tym gdy sam byłeś w nałogu?
Nic nie sądziłem. Dążyłem do tego aby wbić jak największy Lvl. Lecz nigdy nie miałem silnej woli do tego, po prostu mi się to nudziło.
Czy obecnie zdarza Ci się jeszcze logować do gry?
Nie, tzn. grałem do niedawna na Real Tibii, lecz na moje szczęście Internet mi na to nie pozwala : )
Od kogo się dowiedziałeś o tej grze?
Od kolegi z klasy
Gdyby teraz ktoś Ciebie zapytał o tę grę, co byś mu odpowiedział?
Nie wiem, lecz na pewno coś głupiego.
Tak aby go zachęcić/zniechęcić do gry, czy nie byś go starał się nie ukierunkowywać?
Na pewno chciałbym go zniechęcić. Dałbym mu tekst typu
"Tibia Śmierdzi".
Skąd dowiedziałeś się o APO? Czy grałeś tutaj, czy Twoje powiązania ograniczają się tylko do forum?
Grałem, dowiedziałem się od kolegi z którym grałem w drużynie w piłkę.
Co osiągnąłeś?
204 Pall?
Nigdy nie miałem cierpliwości do tej gry.
A jak oceniasz stan serwera z czasów gdy zaczynałeś, porównując do obecnego?
Hmm... Kiedyś APO było fajne. Rządziło się swoimi prawami i każdy je przestrzegał. Teraz? Dno.
A jak oceniasz pracę Game masterów na ots?
Za czasów gdy zaczynałem, gdy używałem Ctrl+R zawsze dostawałem jakąś odpowiedź. Ostatnio jak grałem nie dostałem żadnej.
Myślę, że GM'owie razem z playerami niszczą tego OTS'a
A wg. Ciebie co jest tego przyczyną? Zbyt mało czasu poświęcanego OTS, czy zbyt mała ilość GM'ów na ots?
I to i to.
Co powiesz o naszym kochanym forum?
To samo co o grze. Stacza się.
Ktoś szczególnie nielubiany przez Ciebie? Ktoś kto szczególnie Ciebie irytuje, ktoś kto chciałbyś aby "poszedł i nie wrócił"?
Ci co mają po 10+ Kont.
No i napinacze
Wskażesz konkretną osobę?
Może lepiej nie?
No dobrze. Powszechnie wiadomo, że użytkownicy są "mocni w gębie". Czy zdarzało Ci się spotkać z groźbami, wyzwiskami na Ciebie jak i Twoich rodziców? Czy słyszałeś już, że Twój dom zostanie spalony? Jak na to reagowałeś?
Tak. Na początku, się wpieniałem lecz z czasem olałem to totalnie.
Z jakich powodów dochodziło do tych wyzwisk? Sprzeczność w poglądach, czy też tamta osoba bardzo lubiła pokazywać kim to ona nie jest?
Np. ze strony Kodexa za to, że pokazałem mu swoje zdjęcie z dziewczyną. Za to że coś nie tak napisałem, powiedziałem. Np. Ze strony Viseko za to, że napisałem że go rodzice nie wychowali. Trudno każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii.
Czy zdarzyło Ci się zostać oszukanym przez-jak się wydawało-zaufaną osobę? Znaczy kradzież przedmiotów w grze, czy wyśmianie za coś przez 'kolegów"(tak jak np w przypadku Kodexa)?
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie.
Uważasz że na forum regulamin jest przestrzegany? Czy może powinne zostać zaostrzone panujące reguły?
Nie, nie jest. Moderatorzy powinni wziąć się w graść i zrobić czystki na forum.
Tak jak za czasów komuny robiono to w Rosji. Komunisto <33
Gdybyś miał ocenić poszczególne osoby sprawujące władzę nad użytkownikami? Ktoś się szczególnie wyróżnia, czy może w Twojej opinii nic nie robi?
Pozostawię to bez komentarza.
Czy uważasz że moderatorzy powinni wziąć się bardziej do pracy, czy może należy zasilić kadrę?
Uważam, że powinno się zasilić kadrę, zakasać rękawy i zrobić czystki na forum.
Kogo byś typował jako osobę, która by kompetentnie pełniła swoją funkcję?
Nie wiem.
A co byś powiedział o najaktywniejszym użytkowniku forum, którego sporo osób chętnie by widziało na tej pozycji, a dokładnie nie jakiego Pana
Crayona? Czy Twoim zdaniem dobrze by on pełnił tę funkcję i podołał obowiązkom?
Tak.
Czy sam chciałbyś zasmakować jak to jest być moderatorem?
Nie.
Kiedyś miałem na to ochotę, lecz dałem sobie spokój.
Czy podczas wyborów zgłaszałeś swoją kandydaturę?
Nie.
Podczas wyborów mnie chyba jeszcze nie było na forum : p
Newbie! No dobrze a powiedz skąd wziął się nick "Fifeks"?
Mam Pseudo "Fifek" i zauważ że mam nowe konto na forum. "Fifuś", gdyż na tamto dostałem bana : /
Postaram się zauważyć ; p
Teraz zejdziemy z tematu forum i Tibii. Powiedz, czy masz może rodzeństwo?
Mam
Będziesz tak miły i powiesz o nich coś więcej niż tylko 3 litery? Czy nie zasługują na więcej uwagi? : )
Mam brata i dwie siostry.
Starszych
Więcej nie potrzeba :p
Jak Ci się z nimi żyje? Dobrze się dogadujecie (jak ja!) czy stałe kłótnie?
Dobrze :p
To gdybyś miał wybrać-"tak jak jest teraz czyli troje rodzeństwa" lub "wolałbym być jedynakiem" to którą opcję byś wybrał?
Szczerze? Mi to obojętnie.
Chociaż bardziej na stronę rodzeństwa.
Teraz pytanie z trochę innej beczki. Jakiego typu muzyki słuchasz?
Rock/Metal
Gdybyś miał siebie krótko określić z charakteru? Co jako pierwsze przychodzi Ci do głowy?
hmm...
Wesoły idiota
Nic żałośniejszego nie mogłem wymyślić.
O Boże!
Co się stało?
Nic, chciałem dodatkowo sprawdzić, jak wysokie masz o sobie mniemanie; p Przejdźmy dalej
A jak radzisz sobie ze szkołą? Szczególnie lubiany i nielubiany przedmiot?
W miarę dobrze. Nie lubie Fizyki i Biologi od niedawna. A lubię lekcje Historii i Chemii.
Ile wyniesie średnia Twoich ocen i dlaczego tak mało?
Nie wiem ile. Ale napewno ponad 3.5
^^
ponieważ nie chce mi się uczyć
Jakieś zagrożenia na semestr?
Żartujesz sobie?
Tak:*
Nie mam żadnego zagrożenia, lecz mogę mieć 2 z Geografii
Fifeks
Hiho
Helou
Czy mogę Ci zadać niedyskretne pytanie?
Ta
Lubisz suprajsy?
Zależy
Ale ta
O co chodzi?
No to skoro tak, to na początek mojego suprajsa z dedykacją dla Ciebie, przedstaw się, powiedz ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się interesujesz
: o
Na imię mam Sylwester, Lat mam 15, w Lubartowie, Interesuje się wypominaniem ludziom że nie myją zembów. A tak poważnie interesuje się adminowaniem na Zombie Modzie. Chce ktoś IP?
Nie obraź się, ale pewnie nie.
Ulubione gry komputerowe? W co grasz oprócz jak się dowiedzieliśmy Cs, co Ci się najbardziej podobało, co poleciłbyś innym?
YY?
Saga Gothic
Coś jeszcze? Czy nic zbyt specjalnie nie pozostało ci w pamięci?
Nie, zbytnio nie gram w gry komputerowe, mam przedwojenny komputer: /
Oddając go do muzem (a raczej sprzedając) miałbyś pieniądze na bardzo dobry sprzęt. A powiedz czy słyszałeś o największym osiągu współczesnej technologii, grze jak narkotyk o nazwie Tibia?
Tak, słyszałem. I trochę tego żałuję...
Czym jest spowodowana taka postawa wobec tej gry?
Zmarnowanym czasem, wpadnięciem w "nałóg"? Złymi ocenami w szkole, i takie tam.
Chcesz ciastko?
xD
Dziękuje, nie skorzystam. A co oznacza słowo "Nałóg"? Zmarnowany czas, czy także pieniądze, znajomi a może problemy w szkole związane z ta grą?
Zmarnowany czas, znajomi, problemy w szkole tzn. złe oceny. Wyobraź sobie, że w Wakacje siedziałem do 12 godzin dziennie przed tą głupią grą : / zamiast biegać po dworze za piłką : /
Może jednak udało Ci się zarobić jakieś pieniądze? Czy ani nie wydałeś ani nie zarobiłeś?
Jedyne co wydawałem to na pacca na APO, na rly zawsze szkodowałem tej kasy na PACC
Zwrócić mi się nie zwróciło
Czy ta gra dostarczyła Ci nowych znajomości?
Taa i za to jej dziękuję.
A na czym polegała ta znajomość? Tylko gg i skype, czy może miałeś kogoś przyjemność, lub też nieprzyjemność spotkać w rzeczywistości?
W tym problem, że nikogo jeszcze nie spotkałem : ( Only gg, skajp : ( mam nadzieje, że Mikiel będzie mógł w wakacje przyjechać do mnie i Tre : d to i Ty byś przyjechał, może i MejgerQ : )
Jasne, nie dam się przelecieć, jestem zmuszony stwierdzić, że niestety nie stać Ciebie na to przyjacielu : ( A co sądzisz teraz o ludziach, którzy robią to co Ty robiłeś wcześniej? Poświęcają cały wolny czas na Tibie, a nawet rezygnują z takich czynności jak sen, spotkania ze znajomymi czy jedzenie?
Wiesz co? Foch -.-
Każdy ma wolną wolę. Mi to tam lata i powiewa co oni robią. Fakt uprzedzam ich o skutkach, ale zrobią co zechcą.
A co sądziłeś o tym gdy sam byłeś w nałogu?
Nic nie sądziłem. Dążyłem do tego aby wbić jak największy Lvl. Lecz nigdy nie miałem silnej woli do tego, po prostu mi się to nudziło.
Czy obecnie zdarza Ci się jeszcze logować do gry?
Nie, tzn. grałem do niedawna na Real Tibii, lecz na moje szczęście Internet mi na to nie pozwala : )
Od kogo się dowiedziałeś o tej grze?
Od kolegi z klasy
Gdyby teraz ktoś Ciebie zapytał o tę grę, co byś mu odpowiedział?
Nie wiem, lecz na pewno coś głupiego.
Tak aby go zachęcić/zniechęcić do gry, czy nie byś go starał się nie ukierunkowywać?
Na pewno chciałbym go zniechęcić. Dałbym mu tekst typu
"Tibia Śmierdzi".
Skąd dowiedziałeś się o APO? Czy grałeś tutaj, czy Twoje powiązania ograniczają się tylko do forum?
Grałem, dowiedziałem się od kolegi z którym grałem w drużynie w piłkę.
Co osiągnąłeś?
204 Pall?
Nigdy nie miałem cierpliwości do tej gry.
A jak oceniasz stan serwera z czasów gdy zaczynałeś, porównując do obecnego?
Hmm... Kiedyś APO było fajne. Rządziło się swoimi prawami i każdy je przestrzegał. Teraz? Dno.
A jak oceniasz pracę Game masterów na ots?
Za czasów gdy zaczynałem, gdy używałem Ctrl+R zawsze dostawałem jakąś odpowiedź. Ostatnio jak grałem nie dostałem żadnej.
Myślę, że GM'owie razem z playerami niszczą tego OTS'a
A wg. Ciebie co jest tego przyczyną? Zbyt mało czasu poświęcanego OTS, czy zbyt mała ilość GM'ów na ots?
I to i to.
Co powiesz o naszym kochanym forum?
To samo co o grze. Stacza się.
Ktoś szczególnie nielubiany przez Ciebie? Ktoś kto szczególnie Ciebie irytuje, ktoś kto chciałbyś aby "poszedł i nie wrócił"?
Ci co mają po 10+ Kont.
No i napinacze
Wskażesz konkretną osobę?
Może lepiej nie?
No dobrze. Powszechnie wiadomo, że użytkownicy są "mocni w gębie". Czy zdarzało Ci się spotkać z groźbami, wyzwiskami na Ciebie jak i Twoich rodziców? Czy słyszałeś już, że Twój dom zostanie spalony? Jak na to reagowałeś?
Tak. Na początku, się wpieniałem lecz z czasem olałem to totalnie.
Z jakich powodów dochodziło do tych wyzwisk? Sprzeczność w poglądach, czy też tamta osoba bardzo lubiła pokazywać kim to ona nie jest?
Np. ze strony Kodexa za to, że pokazałem mu swoje zdjęcie z dziewczyną. Za to że coś nie tak napisałem, powiedziałem. Np. Ze strony Viseko za to, że napisałem że go rodzice nie wychowali. Trudno każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii.
Czy zdarzyło Ci się zostać oszukanym przez-jak się wydawało-zaufaną osobę? Znaczy kradzież przedmiotów w grze, czy wyśmianie za coś przez 'kolegów"(tak jak np w przypadku Kodexa)?
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie.
Uważasz że na forum regulamin jest przestrzegany? Czy może powinne zostać zaostrzone panujące reguły?
Nie, nie jest. Moderatorzy powinni wziąć się w graść i zrobić czystki na forum.
Tak jak za czasów komuny robiono to w Rosji. Komunisto <33
Gdybyś miał ocenić poszczególne osoby sprawujące władzę nad użytkownikami? Ktoś się szczególnie wyróżnia, czy może w Twojej opinii nic nie robi?
Czy uważasz że moderatorzy powinni wziąć się bardziej do pracy, czy może należy zasilić kadrę?
Uważam, że powinno się zasilić kadrę, zakasać rękawy i zrobić czystki na forum.
Kogo byś typował jako osobę, która by kompetentnie pełniła swoją funkcję?
Nie wiem.
A co byś powiedział o najaktywniejszym użytkowniku forum, którego sporo osób chętnie by widziało na tej pozycji, a dokładnie nie jakiego Pana
Crayona? Czy Twoim zdaniem dobrze by on pełnił tę funkcję i podołał obowiązkom?
Tak.
Czy sam chciałbyś zasmakować jak to jest być moderatorem?
Nie.
Kiedyś miałem na to ochotę, lecz dałem sobie spokój.
Czy podczas wyborów zgłaszałeś swoją kandydaturę?
Nie.
Podczas wyborów mnie chyba jeszcze nie było na forum : p
Newbie! No dobrze a powiedz skąd wziął się nick "Fifeks"?
Mam Pseudo "Fifek" i zauważ że mam nowe konto na forum. "Fifuś", gdyż na tamto dostałem bana : /
Postaram się zauważyć ; p
Teraz zejdziemy z tematu forum i Tibii. Powiedz, czy masz może rodzeństwo?
Mam
Będziesz tak miły i powiesz o nich coś więcej niż tylko 3 litery? Czy nie zasługują na więcej uwagi? : )
Mam brata i dwie siostry.
Starszych
Więcej nie potrzeba :p
Jak Ci się z nimi żyje? Dobrze się dogadujecie (jak ja!) czy stałe kłótnie?
Dobrze :p
To gdybyś miał wybrać-"tak jak jest teraz czyli troje rodzeństwa" lub "wolałbym być jedynakiem" to którą opcję byś wybrał?
Szczerze? Mi to obojętnie.
Chociaż bardziej na stronę rodzeństwa.
Teraz pytanie z trochę innej beczki. Jakiego typu muzyki słuchasz?
Rock/Metal
Gdybyś miał siebie krótko określić z charakteru? Co jako pierwsze przychodzi Ci do głowy?
hmm...
Wesoły idiota
Nic żałośniejszego nie mogłem wymyślić.
O Boże!
Co się stało?
Nic, chciałem dodatkowo sprawdzić, jak wysokie masz o sobie mniemanie; p Przejdźmy dalej
A jak radzisz sobie ze szkołą? Szczególnie lubiany i nielubiany przedmiot?
W miarę dobrze. Nie lubie Fizyki i Biologi od niedawna. A lubię lekcje Historii i Chemii.
Ile wyniesie średnia Twoich ocen i dlaczego tak mało?
Nie wiem ile. Ale napewno ponad 3.5
^^
ponieważ nie chce mi się uczyć
Jakieś zagrożenia na semestr?
Żartujesz sobie?
Tak:*
Nie mam żadnego zagrożenia, lecz mogę mieć 2 z Geografii