Zaloguj się

View Full Version : Strona APO

Grimkins
20-01-2009, 16:07
Witam,
mam problem poniewaz wszystkim moim znajomym otwiera sie stronka apo.. Mi oraz kolega z sieci LAN nie, nie da sie wbic na otsa poprzez tibie.. Nie wie moze ktos czym to jest spowodowane?

handlarz_narkotykow
20-01-2009, 16:23
To jak forum ci działa to stronka Apo też ci powinna działać.
A wiesz w ogóle jak się wbić na ots? Trzeba mieć ip changer i tibie 7.6 i ip otsa "armia.toproste.pl". Wpisujesz to Ip i kilkasz change ip i wpisujesz passy i musi ci działać..

Internet ci działa więc tibia też powinna...

Grimkins
20-01-2009, 16:25
A wiesz w ogóle jak się wbić na ots? Trzeba mieć ip changer i tibie 7.6 i ip otsa "armia.toproste.pl". Wpisujesz to Ip i kilkasz change ip i wpisujesz passy i musi ci działać..

Co ty nie powiesz ;OOOOO

Wczoraj wszystko ładnie smigało w sumie wieczorem juz przestało dzialać i tak do dziś nie działa, myslalem ze wszystkim nie dziala ze trwaja jakies prace nad serwerem 8.4, wbijałem przez komorke na strone to działała normlanie .. Miał ktoś ten sam prblm ?

Arigori IksDe
20-01-2009, 17:14
W opcjach tibii sprobuj test server no/off

Hara
20-01-2009, 18:45
hmmm? Co wy mu odpisujecie? Przecież stronka i ots nie działa... A może ja mam ten sam problem co kolega? To w końcu działa teraz APO czy nie działa?

Grimkins
20-01-2009, 18:48
Nie wiem co jest grane

@up
Tobie tez nie wchodzi stronka apo ani nie da sie wbic na hara ?

Hara
20-01-2009, 18:51
odsyłam do świeżego tematu, który przed chwilą założyłem - tak mi też nie działa ;p / czy ty masz internet z firmy Airbites? Jeśli tak to oni coś poblokowali.... jeśli nie to nie wiem, bo innym ludziom działa :O