Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z Quik by Sopranis.

Sopranis
20-01-2009, 18:37
Wywiad przeprowadzi ulubieniec forum i fajny nobiczek Sopranis (brawa),a na jego pytania będzie odpowiadać Quik również brawa).Are you ready?GO!:

Sopranis: Cześć.

Quik: Siema.

Sopranis: Czy zgodzisz sie abym zadał ci pare pytań,czyli przeprowadził z tobą taki mały wywiad?

Quik: No dobra;d

Sopranis: A więc się przedstaw,powiedz gdzie mieszkasz i ile masz lat?

Quik: Paweł Poznań stolica hip-hopu i mam 14 lat w tym roku kończe 15

Sopranis: O ile mi wiadomo niegrasz już na APO,ale powiedz nam,kiedy zaczołeś,ile grałeś i kiedy skończyłeś?

Quik: niech ja się zastanowe..grałem gdzieś w roku 2006 wtedy było naprawde fajnie doktor zaczał dopiero powstawać i nie bylo tyle bajerów co wtedy,gre skończyłem w lipcu,a zacząłem na poczatku wakacji.Skończyłem bo miałem dosyć i nie umiałem zbyt dobrze grac mój max lvl 141 rp

Sopranis: Dobra,zostawimy temat tibi i przejdziemy do prawdziwego życia.Czy masz może dziewczyne,jak tam ci w szkole idzie,czy poprzez gre stopnie poszły w dół?

Quik: Nie nie mam dziewczyny oceny takie sobie jak chyba wiesz gimnazjum nie jest takie łatwe a zwłaszca druga klasa i to nie przez gre tylko moje lenistwo mam takie oceny jakie mam.

Sopranis: Aha,to powiedz nam coś o swoim hobby,czy uprawiasz jakiś sport?

Quik: interesuje się historią,sportu nie uprawiam ale mam zamiar uprawiać łucznictwo.

Sopranis: Skoro wiemy juz nieco o twoim życiu,o hobby i nieco też o tibi przejdźmy do spraw forum.Czy jest ktos kogo nielubisz,czy są osoby które lubisz,które szanujesz?

Quik: Kogo szanuje?Przedewszystkim moderatorów ale jednego nie,nie wymienie,nienawiedze noobow jak drako.

Sopranis: Przejdzmy teraz do pytan które są nieco łatwiejsze,i wystarczy mi na nie jedna krótka i konkretna odpowiedź.

Quik: Ok.

Sopranis: Ulubiony dział i temat na forum?

Quik: Działy są 2:fake'i i hyde park.A temat-oceniamy avki

Sopranis: Niebede sie powstrzymywac i zadam ci to pytanie.Który fake najbardziej lubisz?

Quik: Barbarzyńcy i Zakon.

Sopranis: Widać wiesz co dobre hehe.

Quik: Cos jeszce?

Sopranis: Ulubiony użytkownik?

Quik: Mortiis,shadows,nesta,quik.

Sopranis: Ulubiony kolor?

Quik: Niebieski

Sopranis: Masz skuter?

Quik: Nie;p

Sopranis: Hahaha,jak można niemieć skutera,trzeba być jakiś biedakiem,buhahaha....O fak ja też niemam;/.Dobra,nieważne,dziękuje za udzielenie wywiadu,czy chcesz kogoś pozdrowić?

Quik: Shadowsa,Sopranisa,Moderatorów,Neste i Crayona.

Sopranis: Dziekuje za wywiad.

Quik: Nio problemo.

Quik
21-01-2009, 11:55
Wow wywiad że mną daje 10 xD hahaha :P:):):):):)

Mućka
21-01-2009, 12:35
Brak kolorów, nie udane próby bycia śmiesznym i do tego osoba która (z tego co ja wiem) jest mało znana. Wywiad bardzo mi się nie podoba :<

muflon-free
21-01-2009, 14:16
Wywiad strasznie przeciętny :/ Brak kolorów, co do bycia śmiesznym to nie zauważyłem żadnych prób. Osoba bardzo ale to bardzo mało znana z tego co wiem. Aha Poznań stolica hip-hopu? Masz na myśli libera (z małej bo to błazen) itd? 3/10 na zachętę, próbuj dalej.... Pozdrawiam.

~~~Shadows~~~
11-02-2009, 19:10
8/10 fajny i co z tego że mało znany ? bo czemu nie jest ? bo nie jest jak większość debilów i pisze durne komenty i czasem wychodzi fajny tylko pisze co myśli i to co potrzebne :P